Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 15 авг 2022 01:07

W84me написа:Я вижте каква хореография, какви дебеланковци... Тоя единия шкембето му тръгнало да го търси, на другите двама етническият произход е под сериозно съмнение!
,,

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2022 01:16

k_oleto написа:
W84me написа:
k_oleto написа:начиии, можеше да го отложим мача и да бием по-категорично..Ще ми пуска втория отбор, вместо да отложи мача... Тоз Илич почва да не ме радва.

Таралясник, играете мачовете със слабите отбори, отлагате със силните, досега сте играли с 2 ваши донора и 2 на ниво Свети Патрик. Що отложихте с пловдивските отбори?

Ей шут, я виж вие с кого играхте до сега
п.с Ботев са последни

Като са последни защо отложихте мача с тях?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 авг 2022 07:46

1914.1902 написа:
k_oleto написа:
W84me написа:
k_oleto написа:начиии, можеше да го отложим мача и да бием по-категорично..Ще ми пуска втория отбор, вместо да отложи мача... Тоз Илич почва да не ме радва.

Таралясник, играете мачовете със слабите отбори, отлагате със силните, досега сте играли с 2 ваши донора и 2 на ниво Свети Патрик. Що отложихте с пловдивските отбори?

п.с Ботев са последни

Обясних ти преди дни, но щом в 1ч. след полунощ си го поставил значи ти е жизнено важен.Ръководството на ЦСКА реши да провери дали правилото прието заради Левски важи и за ЦСКА.Треньорът Илич си решава кога да отложи мач, няма претенции да отлага първенството докато ЦСКА не влезе в групите.Малко е нагло феновете на отбора с най-много отложени срещи да се занимават с програмата на участниците в евротурнирите.Днес ли ще се съберат всички комисии в УЕФА за да поканят Левски в групите на ЛК.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 авг 2022 08:57

peliforewer написа:Обясних ти преди дни, но щом в 1ч. след полунощ си го поставил значи ти е жизнено важен.Ръководството на ЦСКА реши да провери дали правилото прието заради Левски важи и за ЦСКА.Треньорът Илич си решава кога да отложи мач, няма претенции да отлага първенството докато ЦСКА не влезе в групите.Малко е нагло феновете на отбора с най-много отложени срещи да се занимават с програмата на участниците в евротурнирите.Днес ли ще се съберат всички комисии в УЕФА за да поканят Левски в групите на ЛК.

Наистина, доста нагло. Левски има 3 отложени мача, Тирето 2...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 09:00

Не е редно да се сърдим на Подуенци за отложените срещи. Все пак имат да преиграват мач и после още два с Партизан.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2022 09:18

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
k_oleto написа:
W84me написа:

п.с Ботев са последни

Обясних ти преди дни, но щом в 1ч. след полунощ си го поставил значи ти е жизнено важен.Ръководството на ЦСКА реши да провери дали правилото прието заради Левски важи и за ЦСКА.Треньорът Илич си решава кога да отложи мач, няма претенции да отлага първенството докато ЦСКА не влезе в групите.Малко е нагло феновете на отбора с най-много отложени срещи да се занимават с програмата на участниците в евротурнирите.Днес ли ще се съберат всички комисии в УЕФА за да поканят Левски в групите на ЛК.

Виж сега аз попитах този въпрос конкретен потребител, а не теб. k_oleto дълго време го нямаше, а сега реши да се появи изведнъж и всеки знае защо - да троли. Теб ще те питам друго, понеже преди каза, че за Ботев е било да се отложи мача, сега какво ще кажеш - дали е добре за Локомотив да се отложи мача? ''Смърфовете'' са напред в класирането, представят се стабилно като домакин, а и статистиката им срещу вас е доста силна напоследък.

Такива комисии на УЕФА изобщо не се събират за решаване на подобни казуси. Даже ще им се стори абсурдно такова искане. Жалбата на Левски трябваше да е за съдията, а не за преиграване на мач. Що се отнася до някакво изслушване на съдиите , то това би могло да стане, но е обичайна практика. След доста мачове се искат обяснения. Вчера на Челси и Тотнъм също имаше скандални отсъждания (при това с наличие на ВАР), но не съм видял хората на Тухел да искат преиграване.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 авг 2022 10:36

1914, 1902 ..Погледни официалният протест на ФК Левски публикуван в медиите, екипът на Иво Ивков пледира за преиграване, а мисля, че в Гонг бяха написали , че спешно щели да се съберат трите най-важни комисии в УЕФА за да се произнесат, сериозни ръководители, сериозни медии.Продължавам да твърдя, че Ботев Пловдив също имаха интерес да се отложи мача, сега от Локомотив Пловдив е нормално да са недоволни, но все пак става дума за плейоф.Веднъж вече отказаха да отложат мач с ЦСКА и взеха 3 т., Крушарски демонстрира близост с Левски, а не с ЦСКА.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2022 10:53

1914.1902 написа:
damyanov1963 написа:Другите наши участници в тазгодишните ЕКТ, биха ли се похвалили кой по-стойностен отбор от ПАОК отстраниха?
Сутиеска Левски вече го беше отстранявал. За мъките с двата ирландски аматьори пак ще припомня - Левски - Дъндолк - 6:0, 2:0, може би единствено Гьорчето Петров.
Дали пък не извадиха късмет, че не се паднаха с Малтииците?

Няма как да се сравнява ПАОК със съперниците на ЦСКА-София (София). Гърците стигнаха групите на ЛЕ през 2020/21, а през 2021/22 играха на 1/4-финал в ЛК.

Поинтересувай се какво правят Виктория Пилзен да речем,както и Базел!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2022 11:05

BRF написа:
1914.1902 написа:
damyanov1963 написа:Другите наши участници в тазгодишните ЕКТ, биха ли се похвалили кой по-стойностен отбор от ПАОК отстраниха?
Сутиеска Левски вече го беше отстранявал. За мъките с двата ирландски аматьори пак ще припомня - Левски - Дъндолк - 6:0, 2:0, може би единствено Гьорчето Петров.
Дали пък не извадиха късмет, че не се паднаха с Малтииците?

Няма как да се сравнява ПАОК със съперниците на ЦСКА-София (София). Гърците стигнаха групите на ЛЕ през 2020/21, а през 2021/22 играха на 1/4-финал в ЛК.

Поинтересувай се какво правят Виктория Пилзен да речем,както и Базел!

Коментираме тазгодишните участници, или поне аз така разбрах. Базел ще ги видим, но смятам, че са на нивото на ПАОК, може и да са по-добри.

За Виктория Пилзен се вижда надграждане, и как може да стигнат до групите на ШЛ, а преди година отпаднаха след 2 чисти гола преднина в ЛК.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2022 11:08

peliforewer написа:1914, 1902 ..Погледни официалният протест на ФК Левски публикуван в медиите, екипът на Иво Ивков пледира за преиграване, а мисля, че в Гонг бяха написали , че спешно щели да се съберат трите най-важни комисии в УЕФА за да се произнесат, сериозни ръководители, сериозни медии.Продължавам да твърдя, че Ботев Пловдив също имаха интерес да се отложи мача, сега от Локомотив Пловдив е нормално да са недоволни, но все пак става дума за плейоф.Веднъж вече отказаха да отложат мач с ЦСКА и взеха 3 т., Крушарски демонстрира близост с Левски, а не с ЦСКА.

Знам, че Левски иска преиграване, но нещо такова няма как да стане. Затова споделих, че е по-добре да бяха подали само жалба за съдията. Невъзможно е трите най-важни комисии на УЕФА да се съберат, за да разгледат Левски - Хамрун, както и който и да е мач.

Върни се в “Левски”