Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Без цензура!

Мнениеот анто маина » 20 авг 2020 17:37

realno написа:
анто маина написа:
realno написа:
анто маина написа:
realno написа:
HardWork написа:Виждам, че и днес не си си взимал медикаментите :mrgreen: .
Далаверите не са на ЦСКА, а на гърба на ЦСКА! Ганчев плати 30% от дълговете, ФАКТ! Никой друг не го е правил преди него, ФАКТ!УЕФА ни признава за автентичен ЦСКА, ФАКТ! Ние доброволно приехме отбора да започне на чисто с нормален собственик, ФАКТ!
На вас милиционерите задълженията ви ги плащат държавата и Пеевски, ФАКТ! Вие сте отбора с подарения стадион, дето държавата им плаща 30 години тока и водата, дето държавата му назначава спонсори - автентичния Динамо, ФАКТ!
Няма смисъл да коментираме каквото и да било! Вашата съдба отдавна щеше да е решена без намесата на държавата!

Значи тези 30 % дългове не са чужди и затова Ганчев ги е платил? Да беше платил разсрочено още 60 % и сега нямаше да се обясняваш, че не сте Литекс. Факт.
Не сте приели отбора да започне на чисто, защото отбора на Лупи го затрихте и както сам казваш не сте му платили още 60 % дългове. Защото ако бяхте автентичния ЦСКА и не си платите тези 60 % дългове нямаше да ви допуснат никъде да играете, освен по селските ливади,камоли лига да ви измислят . Факт.
Доброволно приехте да "започне на чисто" Литекс, а не ЦСКА на Лупи както казвате. Факт
Задълженията си ги плащаме ние и всеки, който иска да дари. Виж отчета. Факт.
Това са факти, другото е ваша красива фантазия.

Извинявай,ама как плащате а задълженията ви нарастват,и плащане ли е да го отложите за 2023г.?

Като сте неграмотни във финансово отношение ще подкрепяте и храните чужд отбор.

Ти си някъв специален и ти трябва да казваш на хората кои отбори да подкрепят така ли?Те сами не решават? :lol: :lol: .Може ли да кажеш,по колко събирате на месец и по колко трябват на отбора за всички разходи?Дали събирате толкова колкото ви трябват ?

Не говоря за отбори, а Литекс - София. Не казвам, да не се подкрепя, а че "верните до гроб" червени фенове подкрепят Литекс - София, който представят като ЦСКА, за когото уж не искали да плащат задълженията. Говоря и изобличавам лъжите им. Убеден съм, че знаят, че подкрепят Литекс, защото съзнателно или не са го заявявали многократно тук във форума.
Колко събираме и дали ни стигат парите се вижда в отчетите. А ваш отчет кога?

А феновете на Етър ,Ботев Дебелец ли подкрепят?Или за тях не ти дреме?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 авг 2020 18:05

realno написа:Като не искате да плащате далаверите в истинското ЦСКА ще си подкрепяте Литекс на Ганчев и толкова. Ние като си плащаме задълженията, които са правели предишните ни собственици ще се радваме и подкрепяме автентичен клуб. Хем избрахте лесния път на далаверите и юридическите хватки, и схеми, хем искате да не ви се подиграват за позорното дело на предателство и припознаване. Ще си сърбате попарата, която ГГ ви сготви, а вие доброволно приехте. Не се сърдете на нас, че "попарата" е горчива и че ви казваме истината, която УЕФА, ГГ, адвокатите му и "интелигентните" ви лидери на агитки признават, а на вашата глупост да се откажете от любовта си заради отбора на един тарикат от Микре.

Вие досега нищо не сте плащали. Плащаха спонсорите, назначени от правителството. Така и баба знае. Властта наскоро се оттегли и виждате зор.

На ЦСКА дълговете са натрупани с престъпни помисли, при вас ситуацията в това отношение е съвсем различна.

ЦСКА не бива да плаща, а онези, които източиха клуба. За съжаление няма държава, която да преследва виновните.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 авг 2020 18:22

realno написа:Не говоря за отбори, а Литекс - София. Не казвам, да не се подкрепя, а че "верните до гроб" червени фенове подкрепят Литекс - София, който представят като ЦСКА, за когото уж не искали да плащат задълженията. Говоря и изобличавам лъжите им. Убеден съм, че знаят, че подкрепят Литекс, защото съзнателно или не са го заявявали многократно тук във форума.

Гледайте си Динамо-Спартак и не се занимавайте с големия ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 авг 2020 18:56

realno написа:
Old_death написа:
Eminem написа:
Old_death написа:
Eminem написа:Фалит не означава, че дружеството е спряло да съществува. А сливане, вливане, преобразуване и т.н нямат нищо общо със закриване.

Благодаря за признаването! Слагам го в подписа! :mrgreen:

Пич, помисли ли малко преди да напишеш коментара ? Защо ли питам....
Това, което съм написал, няма общо с признаване. Вашето дружество, което фалира е захвърлено и неизползваемо. Вече може и да е закрито, не знам.
Като написах, че фалит не означава закриване, имах предвид, че едно дружество дори и да фалира, то може да бъде ОЗДРАВЕНО и да продължи да съществува! Кое не е ясно ? При вас НЯМА оздравяване!
Изкривяваш ми думите и се опитваш да манипулираш. Като ме вкара в подпис, освен да се изложи, друго не си направил.

Не е важно какво си искал да кажеш, а какво си казал. Прочети пак какво си написал и тогава помисли, ако можеш! Цитирал съм те дословно.

Спри да се излагаш. Подписа ти доказва само колко си неграмотен. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... 1%83%D1%82
Защо по същия начин не разбираш и думите на УЕФА, ГГ, адвокатите му и на "интелигентните" ви лидери на агитката, а се опитваш да ги тълкуваш ? Те ясно са казали , че сте Литекс. Факт.

Ръбъл, никога не си имал някакво ниво, но с цитирането на Уикипедия изкопа дупка и в твоето дъно.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2020 19:03

Мими още не се включила в плювалника! Черепа да не е набарал по голи баджаци :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2020 19:05

Mitata написа:
realno написа:Не говоря за отбори, а Литекс - София. Не казвам, да не се подкрепя, а че "верните до гроб" червени фенове подкрепят Литекс - София, който представят като ЦСКА, за когото уж не искали да плащат задълженията. Говоря и изобличавам лъжите им. Убеден съм, че знаят, че подкрепят Литекс, защото съзнателно или не са го заявявали многократно тук във форума.

Големия ЦСКА вече го няма от 09.09.2016г., благодарение на вашата "любов и вярност до гроб".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2020 19:08

Да се включа за кратко :mrgreen: Всички знаем,, че този Левски е подменения Левски, истинския не съществува. Доказателства дал Господ. Въпроса ми е: защо тръгнахте и се отказахте от истинския си отбор, а подкрепихте фалшивия на подлия грък???
Няма да ви връщам в по-стари години, когато са ви закривали, откривали и сливали , с който си искат. Нека се пренесем в началото на 90-те години и се заринем в тях.....
моля за реални отговори, може и анкета да пуснем :arrow:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2020 19:12

realno написа:
Mitata написа:

Големия ЦСКА вече го няма от 09.09.2016г., благодарение на вашата "любов и вярност до гроб".

Тоова го разбрахме, ги ди стар грамофон. Кажи ся реално, що прие подлия грък за свой водач на ментака, вместо да застанеш на страната на Пешо-кучето?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2020 19:14

Нека и ми-ми1948 се включи по темата. Въпроса е ясен, отговори засега нема :?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2020 19:24

шивача написа:
realno написа:
Mitata написа:

Тоова го разбрахме, ги ди стар грамофон. Кажи ся реално, що прие подлия грък за свой водач на ментака, вместо да застанеш на страната на Пешо-кучето?

Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”