Мнениеот Serafim » 19 дек 2016 10:23
Левски има потенциал за повече публика, отколкото Лудогорец и добра, резултатна игра, наред с отличие или пробив в ЕКТ ще върне доста хора по трибуните.
Гледах Томислав и Никито в разбора им за Левски и Томислав е прав за едно: Левски прави селекция, печели с малко голове и кофти игра, но отбора е втори, бори се за участие в ЛЕ. Вярно, че Спас излъга за козирката и таблото. Използва високопарни изказвания за отборите от провинцията. Все неща, които феновете искаха да чуят.
Трябва да се върнем на стадиона, само така можем да покажем, че ни пука за отбора, а и Спас ще види, че има хора, ще има повече приходи. Дори в България посещаемостта носи приходи. За 3 мача с по 3-4 хиляди на стадиона ще избият заплатите на Деса, Лукин и Сандберг.
Аз не харесвам Елин за старши. Според мен отбора ни е тактически неграмотен под негово ръководство. Вземаме си мачовете благодарение на индивидуални отигравания или грешки на противника, или на мускули, но това е положението. По-добре да ги подкрепяме. По-хубаво няма да стане, ако абдикираме.
Самия Спас според мен подсказа, че цената на неговото участие в Левски е да има публика на стадиона. Иначе няма смисъл отбора да му струва 15 млн лева на година, за 1000 човека на мач.