Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Добре, че има фенове, които следят с такъв интерес мачовете на ЦСКА, докато вечерят сьоНга.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Добре, че има фенове, които следят с такъв интерес мачовете на ЦСКА, докато вечерят сьоНга.
Ама как пък не ...
Досега е мил чиниите след като е правил мусака...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:bubka написа:Добре, че има фенове, които следят с такъв интерес мачовете на ЦСКА, докато вечерят сьоНга.
Ама как пък не ...
Наистина, поне аз да гледам това посмешище, че интереса към него е МИЖАВ
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ugly bug написа:bubka написа:Добре, че има фенове, които следят с такъв интерес мачовете на ЦСКА, докато вечерят сьоНга.
Ама как пък не ...
Затова ние разчитаме на теб и твоя компетентен анализ да ни просветлиш.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Иначе тая вечер съм на постни скаридки и черен хайвер с хлебче от Березка.
W84me написа:ugly bug написа:bubka написа:Добре, че има фенове, които следят с такъв интерес мачовете на ЦСКА, докато вечерят сьоНга.
Ама как пък не ...
Добре, че си ти да кешираме от телевизионни права. Ако миналата година беше изял 5кг по-малко сьоНга и спестените пари беше вложил в #DMS LESKI E VE4EN, можеше да купите още едно бразилче с тъмна пигментация и да отстраните Харпун.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
W84me написа:Иначе тая вечер съм на постни скаридки и черен хайвер с хлебче от Березка.
Баба ти все сакриди е яла!
На времето като деца на село ни мажеха филии със свинска мас и захар. Плющяха ни ушите!
Я вижте каква хореография, какви дебеланковци... Тоя единия шкембето му тръгнало да го търси, на другите двама етническият произход е под сериозно съмнение!

miro_rz написа:W84me написа:Иначе тая вечер съм на постни скаридки и черен хайвер с хлебче от Березка.
Баба ти все сакриди е яла!
На времето като деца на село ни мажеха филии със свинска мас и захар. Плющяха ни ушите!
И на мен ми се яде свинска мас, но трябва да поддържам някакво ниво, не мога да се отпускам като тия по-горе на снимката. Те са на джумерки.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Все пак е имало хореография на екотой арена тази вечер, според достоверни източници.
Сега чакаме дали оня непринудено ще коментира тия много тъмни, направо черни, абе направо цигански балканси субекти, че той нали развива теория как феновете на Левски били цигани, а най-голямата цигания е на порутената ЕкоТой арена.
Любимата ми тяхна хореография - изписано цС*ка с празни седалки
Сега чакаме дали оня непринудено ще коментира тия много тъмни, направо черни, абе направо цигански балканси субекти, че той нали развива теория как феновете на Левски били цигани, а най-голямата цигания е на порутената ЕкоТой арена.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard