Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот doktora25 » 17 дек 2016 13:13

Гонг не от вчера започнаха да плюят по имиджа и авторитета, който си бяха изградили с годините, опитвайки се явно да манипулират мнението в определени посоки. Да отстояват дадени позиции където не трябва и да мълчат пред истинските проблеми. Колко статии написаха срещу ръководители в Левски - Тонев, Иванов? Люпко бе критикуван заради решението си, при положение че човекът не чувстваше подкрепа от никого, а Йовов - похвален за посрамващото си изказване. Като ги питах във Въпроси и отговори преди време какво мислят за недостатъчната селекция на отбора в защита - те ме "овикакаха" аз защитно или нападателно искам да играе Левски. За какъв професионализъм изобщо става дума? Даже оплюха новоизбраните президенти на България и САЩ. В качеството си на какви и защо?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 дек 2016 14:07

doktora25 написа:За което не достига природен талант може да се компенсира с къртовски труд, фанатична отдаденост на каузата, дух, жертвоготовност и правилна работа. Когато преди години сме побеждавали на наш терен европейски грандове, разликата в индивидуалните класи не е била много по-малка.

Не е така. Тогава в нашите отбори играеха изключително талантливи футболисти, ама малко диви и неграмотни. И най-големите успехи, тия на ЦСКА срещу Аякс и Ливърпул, дойдоха, след като играха един път с тях и видяха за какво става въпрос. А от Нотингам си бяха класа по-нагоре. Тогава големите имаха право на двама чужденци, парите не бяха като сега и те не бяха толкова силни. Сега хем те са по-силни, хем ние - по-слаби. Е, и отделно, че няма толкова труд, дух и жертвоготовност, колкото тогава.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 дек 2016 02:28

Српската кОрва прибра ли се от Виетнам, аз само да питам?
Инак, днес на блиц-турнир в Царско село 2008 първи, 2009 втори.
Чедата на Юруков не си поплюват.
Остава след време някой да им даде шанс, а не да купува негри на кило...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 дек 2016 09:33

След пресконференцията на Пелето, още повече се отчаях :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 дек 2016 10:37

Няма място за отчаяние! Важното е, че имаме концепция, стратегия, визия и план. Но какви са те знае само Пелето. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 дек 2016 11:04

koisa написа:Няма място за отчаяние! Важното е, че имаме концепция, стратегия, визия и план. Но какви са те знае само Пелето. :geek:

Що бе , Пелето е някаква форма да се опита нещо Ново ....на мен ми е омръзнало от старите некадърни муцуни , които гравитират около футбола . Пелето май направи и доста положителни неща по стадион Раковски ...поне така чувам. Проблемът е , че главата ( Спас ) като не става , надолу ни Пелета , ни никой ще направи нещо значимо .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 дек 2016 11:29

Beladona написа:
koisa написа:Няма място за отчаяние! Важното е, че имаме концепция, стратегия, визия и план. Но какви са те знае само Пелето. :geek:

Що бе , Пелето е някаква форма да се опита нещо Ново ....на мен ми е омръзнало от старите некадърни муцуни , които гравитират около футбола . Пелето май направи и доста положителни неща по стадион Раковски ...поне така чувам. Проблемът е , че главата ( Спас ) като не става , надолу ни Пелета , ни никой ще направи нещо значимо .

При нас нещо ново се опитва на всеки 5-6 месеца. Когато някой се провали идва друг и се почва с новите концепции, стратегии, визии и планове. Това, което се прави в школите е наистина похвално, но реално МОЖЕ да даде някакъв резултат едва след 3-4 години. Аз имах предвид първия отбор - СЕГА! Пусни си пресконференцията му и виж дали дава вид на човек, който знае какво прави? На мен лично не ми вдъхва никакво доверие към този момент.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 дек 2016 11:49

защо написа:
doktora25 написа:За което не достига природен талант може да се компенсира с къртовски труд, фанатична отдаденост на каузата, дух, жертвоготовност и правилна работа. Когато преди години сме побеждавали на наш терен европейски грандове, разликата в индивидуалните класи не е била много по-малка.

Не е така. Тогава в нашите отбори играеха изключително талантливи футболисти, ама малко диви и неграмотни. И най-големите успехи, тия на ЦСКА срещу Аякс и Ливърпул, дойдоха, след като играха един път с тях и видяха за какво става въпрос. А от Нотингам си бяха класа по-нагоре. Тогава големите имаха право на двама чужденци, парите не бяха като сега и те не бяха толкова силни. Сега хем те са по-силни, хем ние - по-слаби. Е, и отделно, че няма толкова труд, дух и жертвоготовност, колкото тогава.

Точно така - нямаше тогава разлика между качествата на нашите и западните футболисти. Разликата в класите идваше, че социализмът беше затворено общество в няколко държави и нашите, излизайки навън да играя на чужд терен, бяха шокирани, плахи, смутени...Добре, че падна Стената, та Ицата, Любо, Емо, Балъка, Трифон че и нашите левскари играха в/срещу силни западни отбори и вече не правеха разлика къде играят за национала на чужд или на собствен терен. Дори на ст.Васил Левски им бе по-трудно заради тежестта на отговорността. После и негрите прескочиха Стената. Напълниха западните си отбори с яки маймуни, защото белите ги мързи вече да работят...Нашите "таланти' стават все по-дребни и дребни и не могат да изместят лишените от техника черни добитъци.
Апропо: затова харесвам състава на сегашния Левски - все стройни момчета и не харесвам дребните маймунки, ритащи за Разград(добре, че защитата им е бяла и едра, та нещата се получават...засега).

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 дек 2016 11:49

В Левски открай време си бяха Батков и Баждеков , това , че са се сменяли някакви изпълнители надолу , не е имало толкова значение , при условие , че ИД и Собственик са си непроменени. А те са хората определяли Стратегията как да се развива Левски. После Тонев се появи , той нещо се опита да направи , но при конфигурация на собствеността разделена на три и не особено голяма свобода да се разпорежда еднолично и да носи отговорността , видяхме какво стана . Сега Спаси ....Спас имаше ресторант Его на Руски , фалира го ....после отвори бар в Радисън , затвори и него след 3 месеца , щото фалира .... той не е тип бизнезмен , който съгражда , тоест да вложи 10 лева и да изкара 12 лева ....той си е лобист и комисионер , схемаджия , фин омайник ....обаче за да развие Левски нема да стане . Скромното ми мнение. Плюс тва познавам хора , които завлече с доста пари , а некоректността в този тип бизнес ( Левски ) не носи позитиви в дългосрочен план . Колкото до Пелето , гледах му изказванията след напускането на Люпко , на мен ми допада неговото държание , самоуверен е , перде е и ако е постигнал добри резултати на Раковски , което за мен е най-важно , си е ок .
Сега ще му изгледам пресконференцията , която ми препоръча.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 дек 2016 11:52

То много некадърници са самоуверени, еле па у нас, това че си самоуверен, особено основно на приказки, не значи нищо само по себе си, по-скоро мязаш на въздух под налягане.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”