Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 16 дек 2016 17:44

W84me написа:
Red_Neck написа:То за някои отбори първенството не е задължително да се точи до края на Май ;)

Особено за Литекс, на когото си фен :)

Имам един въпрос към теб и останалите сини фенове, които оплюхте Люпко Петрович, когато припозна Литекс за ЦСКА преди гостуването ви на ловчанлии ...... слушам последните дни Гонзо упорито припознава Литекс за ЦСКА, днес, на пресконференцията си, 100 пъти ги нарече ЦСКА, говореше си за тях точно като за ЦСКА, та въпросът ми е "защо не оплювате и Гонзо заради припознаването ??"
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 дек 2016 17:52

Защото Гонзо е далеч от Герена и бързо забравиха престоя му като треньор и директор. И колко бързо се махна от Левски.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 дек 2016 17:59

1982 написа:Имам един въпрос към теб и останалите сини фенове, които оплюхте Люпко Петрович, когато припозна Литекс за ЦСКА преди гостуването ви на ловчанлии ...... слушам последните дни Гонзо упорито припознава Литекс за ЦСКА, днес, на пресконференцията си, 100 пъти ги нарече ЦСКА, говореше си за тях точно като за ЦСКА, та въпросът ми е "защо не оплювате и Гонзо заради припознаването ??"

Голяма част от тези, които плюха Петрович впоследствие осъзнаха истината и спряха. Останаха двама-трима, които си го мразят покрай изгонването на Стоев. Гонзо вече е далеч от Левски и вероятно това е причината да припознае. Когато беше при нас не ги наричаше така.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 дек 2016 18:37

Изображение

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 16 дек 2016 18:43

1982 написа:
W84me написа:
Red_Neck написа:То за някои отбори първенството не е задължително да се точи до края на Май ;)

Имам един въпрос към теб и останалите сини фенове, които оплюхте Люпко Петрович, когато припозна Литекс за ЦСКА преди гостуването ви на ловчанлии ...... слушам последните дни Гонзо упорито припознава Литекс за ЦСКА, днес, на пресконференцията си, 100 пъти ги нарече ЦСКА, говореше си за тях точно като за ЦСКА, та въпросът ми е "защо не оплювате и Гонзо заради припознаването ??"

Че той ги припозна още като падна от тях в 93тата минута преди 2 месеца . Иначе Топузаков също ги припозна и още куп други левскари , но все нещо лошо за Петрович трябваше да се напише . Като не е от играта , ще е от към интервюта .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2016 19:29

1982 написа:
W84me написа:

Щото няма припознаване,за това цифра :!: :idea: Иначе гледам плуваш в свои води тука,в синия форум,даже си по-левскар от левскарите :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 дек 2016 20:29

И аз това се чудя, Свиленов, Гонзо такова припознаване удари днес на Литекс, 100 пъти ги нарече ЦСКА, но ни вопъл, ни стон. Това, ако беше Петрович, вече щеше да е обесен заради думите си. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2016 20:32

1982 написа:И аз това се чудя, Свиленов, Гонзо такова припознаване удари днес на Литекс, 100 пъти ги нарече ЦСКА, но ни вопъл, ни стон. Това, ако беше Петрович, вече щеше да е обесен заради думите си. :lol: :lol:

При това на езика си.
Има обаче една дребна разлика.. Гонзо в момента е никой в Левски, докато дедо им беше тренер.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 дек 2016 20:53

Как ще е никой Гонзо, нали е легенда на Левски, точно той трябва да е пръв противник на подобни мръсотии и низости ?!

Люпко е просто един чужденец-наемник, докато Гонзо се бара за голям левскар и легенда на клуба. Точно неговото припознаване на Литекс за ЦСКА трябва да е най-осъдително.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 дек 2016 23:30

Има ли малки календарчета на Тодор Александров?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”