Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
От един месец се е знаело и са си мълчали

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Warped написа:Поредната подигравка с Левски. За пари незнам дали му липсват, но за знание как и екип който да води отбора определено му липсват.
Спасчо си има парици , но не толкова големи като за Левски ....просто той от голямото си желание да бъде собственик на Левски , стъпи накриво . Идеята му беше , ВИВАКОМ да е собственик и да дава парите , той да командва и да се бие у гърдите ....и да се прави на меринджей .... обаче руснаците и братята Велчеви не се навиха да се наливат фирмени пари в особено големи размери в частното хоби на Спаси . Спас , Гърнетата и Лупи са от Перник или от Пернишко ....всякакви съвпадения са абсолютно случайни ...
- metodito
- Контакти:
Аз пък нищо не знам, но ето как е според мен. Тая трибуна е някаква далавера. Пари ли са прали, някой на някой е връщал пари с нея, не знам. Знам само, че по-голяма тъпотия не бях чувал за това с изплащането. И най-наивните вътрешно не го вярват. И в това съм убеден. И не знам дали не е направена по схемата на магистралите де ги строи Боко. Пишат, че са използвали такива и такива материали, па те използвали супер по-евтини. Разликата в джобчето и кой откъде е. Има обаче една неизвестна. Боко и бандата му крадат от Европа и от народа.... а тук? Тука нещо не мога да си го обясня и ще ми светне. Кой прати Русев в "Левски"? Еми #koj. Има нещо много сбъркано в цялата работа. И нямам никакво понятие какво ще стане, ма не отиват работите на добре. Шест години (поне) вече имаме собственик в сянка, който разруши стадиона, изгони хората, които отбират от футбол в клуба, изгони хората от стадиона. В същото време казват, че се чистят заемите... Нещо... всъщност нищо не ми се връзва. Ако някой може да сподели своя теория (да не е фен на ЦСКА (R.I.P.).
- metodito
- Контакти:
Относно спортните неща... дайте да не тролим толкова Топчо. Явно е, че и да иска, няма кой да го изпрати на стаж някъде на Запад. Нормалният път е завършваш, караш някакво допълнително обучение/стаж, след което почваш бачкане. Тея тапии де ги раздават за тренери, не знам какви са, ма щом Лаптопа има такава... мани-мани. Интересно ми е защо не прави никой, като младите хора - отиваш да учиш на Запад и евентуално (в повечето случаи не) се връщаш... Да ги пращат в Германия или Холандия. Имам чувството, че тук тренерите са някакви самоуки лаици с международен китап.
Та, дайте наистина да почакаме да видим Топчо.
Лично аз бих искал Гочето, но няма начин, така че по-добре Топчо. Много неща не ми харесват при него, но... кой знае?! Може пък на пролет да видим нещо интересно. Да не забравяме, че се опита да се опре на Лудогорец с бой, а не както при Стоев - излизаме със смъкнати гащи, щото сме Райо Валекано. Ако със Стоев изглеждахме като Райо, като манталитет, с Топчо изглеждаме, като Атлетик Билбао. Пак си падаме от Реал, но по различен начин.
И да не забравяме, че няма неадекватно подхилкване и мънкане, а Ели гори по време на мач. Пука му! Сега, че възможностите му...
Та, дайте наистина да почакаме да видим Топчо.
Лично аз бих искал Гочето, но няма начин, така че по-добре Топчо. Много неща не ми харесват при него, но... кой знае?! Може пък на пролет да видим нещо интересно. Да не забравяме, че се опита да се опре на Лудогорец с бой, а не както при Стоев - излизаме със смъкнати гащи, щото сме Райо Валекано. Ако със Стоев изглеждахме като Райо, като манталитет, с Топчо изглеждаме, като Атлетик Билбао. Пак си падаме от Реал, но по различен начин.
И да не забравяме, че няма неадекватно подхилкване и мънкане, а Ели гори по време на мач. Пука му! Сега, че възможностите му...
Някой знае ли къде ще бъде на лагер отбора?Питам сериозно не е бъзик.
- modor
- Контакти:
onegavon написа:Някой знае ли къде ще бъде на лагер отбора?Питам сериозно не е бъзик.
Говори се за Кипър.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
tralala_12345
- Контакти:
Ако някой иска да си вдигне настроението в този мрачен декемврийски ден, просто нека прочете първите 5 страници от темата "Спас Русев е новият собственик на Левски". Приятни емоции. 
Още като каза Русев в интервюто за Гонг , че Милен Велчев, като фен на друг отбор има против това Виваком да налива много пари в Левски и стана ясно, че нещата там не са съвсем наред и трудно ще го бъде. Учудва ме обаче, че чак след толкова много време ще е това извънредно събрание. Може и по-скоро да стане.
- metodito
- Контакти:
Player написа:Още като каза Русев в интервюто за Гонг , че Милен Велчев, като фен на друг отбор има против това Виваком да налива много пари в Левски и стана ясно, че нещата там не са съвсем наред и трудно ще го бъде. Учудва ме обаче, че чак след толкова много време ще е това извънредно събрание. Може и по-скоро да стане.
Хората просто мислят за нас и не искат да ни развалят празниците.
На мен ми правят впечатление две неща. Първото е, че решението за това общо събрание съвпада със срещата между Русев и Тръста, след която Тръстът беше изненадващо позитивен. Второто нещо е, че се предвижда промяна на Устава. Това ме навежда на мисълта за увеличаване на състава на Надзорния съвет и/или промяна на основния капитал на дружеството. Но както написах и снощи, най-добре да изчакаме информация от клуба, без да гадаем.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!