шивача написа:Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
спеца с бенката от село Кюмурджии се изсра върху приказката:)))
Ехее, отдавна не се беше изказвал Курдата, бях се притеснил за него. :D
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
Testa_di_Legno написа:шивача написа:Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
Ехее, отдавна не се беше изказвал Курдата, бях се притеснил за него. :D
damyanov1963 написа:Другите наши участници в тазгодишните ЕКТ, биха ли се похвалили кой по-стойностен отбор от ПАОК отстраниха?
Сутиеска Левски вече го беше отстранявал. За мъките с двата ирландски аматьори пак ще припомня - Левски - Дъндолк - 6:0, 2:0, може би единствено Гьорчето Петров.
Дали пък не извадиха късмет, че не се паднаха с Малтииците?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Що нямате мач днес бе , калпазани ... ?
1914.1902 написа:damyanov1963 написа:Другите наши участници в тазгодишните ЕКТ, биха ли се похвалили кой по-стойностен отбор от ПАОК отстраниха?
Сутиеска Левски вече го беше отстранявал. За мъките с двата ирландски аматьори пак ще припомня - Левски - Дъндолк - 6:0, 2:0, може би единствено Гьорчето Петров.
Дали пък не извадиха късмет, че не се паднаха с Малтииците?
Няма как да се сравнява ПАОК със съперниците на ЦСКА-София (София). Гърците стигнаха групите на ЛЕ през 2020/21, а през 2021/22 играха на 1/4-финал в ЛК.
sandi74 написа:ugly bug написа:Що нямате мач днес бе , калпазани ... ?
Ми тея бездарници отложиха мача си с Лудогорец заради преиграването с Харпун......
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта