Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goshev
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот goshev » 13 авг 2022 22:08

alexdb написа:
kolokolo написа:Изображение

Евроидиоти , поискайте да преиграете и този мач .
хахаха Прокобата има чувство за хумор .

Защо? От тази ситуация не е вкаран гол.

Ако се вкара гол е нарушение, ако не се вкара- карай да върви.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 авг 2022 22:11

goshev написа:
alexdb написа:
kolokolo написа:Изображение

Евроидиоти , поискайте да преиграете и този мач .
хахаха Прокобата има чувство за хумор .

Защо? От тази ситуация не е вкаран гол.

Ако се вкара гол е нарушение, ако не се вкара- карай да върви.

И в двата случая е нарушение. Но значение има ако е повлияло на резултата. Така са решили едни другари.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 авг 2022 22:12

alexdb написа:
Ozzimozzi написа:
Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Така наречените формални нарушения на правилата. В случая е налице такова. Такова е например ако при атаката хвърлят втора топка по начин по който очевидно се пречи на играта и играча вкара гол, който да се признае, или да се зачете гол при шут на противниковия вратар от ръка, или при смяна заменяния футболист да не излезе и да и да вкара гол, да изпълниш дузпа от 10 или 15 метър и да се признае гола, или корнер от да кажем 3-4 м. преди флагчето за изпълнение и влезе и съдията го признае, от тъч да си подхвърлиш топката на себе си и да вкараш.

А къде е дефинирано кои са формални и кои не? В случая с вас това формално нарушение ли е? Ако е определено, че това е формално нарушение, то явно трябва да се преиграе мача.

В правилникът на УЕФА са зададени критерии, а има и разни инструкции. В смисъл не го разбирай, че изрично за конкретната ситуация е казано. Но тя покрива критериите. Ще видим какво ще кажат от УЕФА обаче. Иначе най-близки като ситуации са вкаран гол с ръка, който е признат, или при дузпа влизане на играч в нак. поле преди изпълнението, който довкарва топката, но там тълкуванията са, че си е обикновена съдийска грешка и не е основание за преиграване. Наказват съдията, а потърпевшия отбор пие студена вода.

Мисля, че при вас ситуация е същата като примера ти с дузпата. Никога не съм чул някой да подава жалба за подобно нещо. Спомянм си един ваш автогол как бе отменен заради ... засада! С тази жалба само потвърждавате тезата ми, е мърловщината ви е обхванала повсеместно! Успех в "жаленето"!

А чул ли си някой който е 5-10 метра в противниковото поле да е вкарал гол или както беше в случая да подаде за гол?

Не, но съм виждал да се зачете гол вкаран с ръка! Навлизането в противниковото поле преди изпълнение на начален удар или в наказателното поле преди изпълнение на дузпа се вижда редовно, но аз поне не зная да се е преиграл мач. Ще видим решението, но извън тези формалности, с тази си постъпка продължавате да се унижавате, след като сте загубили от тези анонимници.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 авг 2022 22:15

Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Ozzimozzi написа:
Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Ozzimozzi написа:А къде е дефинирано кои са формални и кои не? В случая с вас това формално нарушение ли е? Ако е определено, че това е формално нарушение, то явно трябва да се преиграе мача.

В правилникът на УЕФА са зададени критерии, а има и разни инструкции. В смисъл не го разбирай, че изрично за конкретната ситуация е казано. Но тя покрива критериите. Ще видим какво ще кажат от УЕФА обаче. Иначе най-близки като ситуации са вкаран гол с ръка, който е признат, или при дузпа влизане на играч в нак. поле преди изпълнението, който довкарва топката, но там тълкуванията са, че си е обикновена съдийска грешка и не е основание за преиграване. Наказват съдията, а потърпевшия отбор пие студена вода.

Мисля, че при вас ситуация е същата като примера ти с дузпата. Никога не съм чул някой да подава жалба за подобно нещо. Спомянм си един ваш автогол как бе отменен заради ... засада! С тази жалба само потвърждавате тезата ми, е мърловщината ви е обхванала повсеместно! Успех в "жаленето"!

А чул ли си някой който е 5-10 метра в противниковото поле да е вкарал гол или както беше в случая да подаде за гол?

Не, но съм виждал да се зачете гол вкаран с ръка! Навлизането в противниковото поле преди изпълнение на начален удар или в наказателното поле преди изпълнение на дузпа се вижда редовно, но аз поне не зная да се е преиграл мач. Ще видим решението, но извън тези формалности, с тази си постъпка продължавате да се унижавате, след като сте загубили от тези анонимници.

Че не сме успели да ги бием, не променя факта, че голът им е нередовен и сме загубили в резултат не на игра, а на съдийска грешка - т.е. отстранени сме служебно.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2022 22:21

Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Прав си. Но в сручая с Бритиш хомусекшуала, въпреки безобразното му съдийство, нямаше основание за преизграване. В случая има и да видим какво ще стане.

Кое определя дали има основание да се преиграе един мач или не?

Така наречените формални нарушения на правилата. В случая е налице такова. Такова е например ако при атаката хвърлят втора топка по начин по който очевидно се пречи на играта и играча вкара гол, който да се признае, или да се зачете гол при шут на противниковия вратар от ръка, или при смяна заменяния футболист да не излезе и да и да вкара гол, да изпълниш дузпа от 10 или 15 метър и да се признае гола, или корнер от да кажем 3-4 м. преди флагчето за изпълнение и влезе и съдията го признае, от тъч да си подхвърлиш топката на себе си и да вкараш.

А къде е дефинирано кои са формални и кои не? В случая с вас това формално нарушение ли е? Ако е определено, че това е формално нарушение, то явно трябва да се преиграе мача.

Мисля, че при вас ситуация е същата като примера ти с дузпата. Никога не съм чул някой да подава жалба за подобно нещо. Спомянм си един ваш автогол как бе отменен заради засада! С тази жалба само потвърждавате тезата ми, е мърловщината ви е обхванала повсеместно! Успех в "жаленето"!

Спомням си го случая, това беше когато Пажин подаде на Бербатов в наказателното поле сам с/у вратаря, а той се спъна от топката и падна, след това разбихте главата на Гонзо, даже май и картон не последва, той пък ви вкара гол с бинта на чутурата и станахме шампиони. То и при един на един, пак си ставахме, де.
Херо ни беше тогава треньор, който замести избягалия в Китай Люпко Петрович.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 авг 2022 22:22

alexdb написа:
Ozzimozzi написа:
alexdb написа:
Ozzimozzi написа:
Ozzimozzi написа:
alexdb написа:

Че не сме успели да ги бием, не променя факта, че голът им е нередовен и сме загубили в резултат не на игра, а на съдийска грешка - т.е. отстранени сме служебно.

Да, това може да ви е някакъв вид успокоение и най-вече извинение на ръководството ви заради срамното отпадане... Дано ви дадат втори шанс, пък там каквото сабя покаже! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 13 авг 2022 22:28

4631 страници за това че ЦСКА-Сф били Литекс, а Левски били Евроидиоти. Така няма да прокопсате и едните и другите. Повече ви радват провалите на другите отколкото собствените постижения.
Повечето тук живеете в миналото.
Не сте разбрали че футбола е различен.

Футбола е пари и нищо друго.
Малките отбори вече нямат шанс да играят с големите, камо ли да ги отстранят.
Няма вече верни футболисти играли само за един отбор. Целуват емблемата на поредния си отбор, после го съдят.
Футбола си е едно черно тото и мафия на мениджърските агенции.

Така че по-малко хейт и ходете на мачове на живо!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 авг 2022 22:29

Срамно отпадане заради съдийски гол?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2022 22:33

Аз след мачовете оная вечер написах, че истината ще излезе наяве. Е, на път е да стане!
Щото малтийците съвсем не са по-слаб отбор от абсолютните дебютант в ЕКТ Хайдук Кула и Мура.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 авг 2022 22:37

vlong написа:Срамно отпадане заради съдийски гол?

Глупости!
Вие бяхте топ !
Паднахте си като пичове, ... нищо срамно!
Дейба и тоз съдия , къде ви го пратиха....
Сега ви отварят работа да пишете доноси по сред нощите...
Безсрамници!
Кур за УЕФА!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”