Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2022 19:51

peliforewer написа:Това за 6 хил.абонаментни карти го пишеш вече за енти път, хубаво е, само дето не гарантира присъствие на стадиона.Повечето от тези карти са купени от фенове живеещи в чужбина и провинцията с цел подпомагане на клуба и е похвално.

Ти това как го узна, уважаеми припознавачо? Познаваш всичките 6 000 левскари или припошките групи и ГА ти го нашепват?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 авг 2022 19:58

Оранжадите сигурно са единственият отбор в евротурнирите на когото не се знае броят зрители на домакинският им мач.Може би от срам ?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 авг 2022 20:01

Динамовските шизоиди само за ден и половина преминаха от синя тишина в следващия етап от психологическата травма на евроидиотския срам - безпомощно мучене.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 авг 2022 20:07

ЦСКА яко мачка, Чочев и Чичовото повеждат отбора към Европа!
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2022 20:12

miro_rz написа:ЦСКА яко мачка, Чочев и Чичовото повеждат отбора към Европа!

Този сезон дербито на злото между ЦСКА и ЦСКА-София(София) - правоприемникът на Литекс от Ловеч, ще се гледа с голям интерес от доста хора. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 авг 2022 20:19

sandi74 написа:
peliforewer написа:
pomiqrat написа:В момента от 1914 са се хванали като удавник за сламка, защото мита за великия Мъри и 1914 в прогрес е разрушен. Два безидейни мача срещу малтийци! От Уефа ще променят цялата програма заради някакви от България. Мачът няма как да се преиграе през следващата седмица най-малкото заради резервации.

Направо стана индийски сериал, Васко Колев с въпрос за 1 млн.лв и служебна победа, Наско Сираков с Извънредно изявление, Иво Ивков с екипа му подадоха Официален протест пред УЕФА,днес Мъри Стоилов със Специално интервю за Гонг, каза , че признавал спортният успех на Хамрун, ама ако ръководството успеело да докара нещата до преиграване щял да опита да класира Левски за плейоф.Останаха само Божинката и Тити да вземат отношение за да бъде картинката пълна.

Последните двама комици са черешката на тортата.ФАКТ.

Не му е проблем да играе през три дни, ама ръководството така решило, ама инак всичко е в негови ръце и не позволява да му се месят
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 авг 2022 20:27

Само не знам за какво беше зарята.. ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2022 20:32

eddie написа:Само не знам за какво беше зарята.. ?

Репетиция за 09.09, когато ще има още по-голяма заря, по повод годишнина от смъртта на ЦСКА.
[offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2022 20:36

Ако направим анализ на географските открития на Левски, излиза че той прави просека за другите български отбори.
След Левски, Жилина, Дебрецен и БАТЕ, отстраняват Литекс, а Иртиш отстранява хита в първенството ни - Дунав Русе и в двата мача с по 2:0, даже биха и Славия в приятелски мач.
След отпадането на Левски от Галатасарай, когато беше носител на Суперкупата на Европа с 1:2 и 1:1, турците отстраняват ЦСКА с общ резултат 6:0.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2022 20:38

Подуенци отново надскочиха себе си! Разбира се, не на футболния терен, а в компроматите! Веднага след мача на някои("умници") им е направило впечатление, че малтийците са направили повече смени от позволеното! Малко по-късно се оказа, че смените били толкова, колкото е позволено, но не били според позволените три пъти спирания на играта или 4-ри, след като е имало продължения! Обаче видяха, че тези доводи са смехотворни, затова измислиха още по-налудничав! Ха-ха-ха!
Дори съдията да е позволил при изпълнение на център футболист на гостите да е в полето на домакините, то този "грях" на съдията е толкова голям, колкото ако беше позволил изпълнение на ПСУ в наказателното поле на отбора, изпълняващ удара, но с няколко метра по-напред! Или ако беше позволил тъч да се изпълни с няколко метра по-напред! Като се замисли човек гол може да се получи от наказателното поле на атакуващите или от тъч, даже сме виждали такива! Но за целта защитата на противника трябва да е заспала! Ха-ха! Та съдията може би е виновен за некадърността на защитата и вратарят, които са получили гол! Е, в този случай непременно трябва да се преиграе мача и защитата задължително по регламент трябва да е изпила по 2-3 Редбула!
Извън шегата - никакъв шанс за преиграване, тъй-като няма никаква възможност! Вече датите за плейофа са определени и те са само след по-малко от седмица!
Дори Реал Мадрид или Ман. Сити да искат преиграване, дори и да имат железни доводи, пак УЕФА няма да си промени програмата! Но резила за Динамо София ще е още по-голям!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Левски”