То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!
И верно видя пътя след това.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!
Стойчо говедоебача е ясен.Ебе говедата където и когато ги хване ама позора Мърльо Стоилов бая още ще ви позори.Има да открива още географски ширини.ФАКТ.
peliforewer написа:1914.1902 написа:d.milanov написа:sandi74 написа:W84me написа:Припоци, как мислите, дали 40 годишното приятелство няма да помогне в случая и да има преиграване? Какво ви раждат малките мозъчета?
По-добре да не го преиграват че тогава Хамрун може да решат да извадят нож на умряло куче и да ви разгромят.
Това им е единствения шанс да съберат говедата в обора за последно, щото освен сто-двеста говеда болни от луда крава, надали ще отидат повече на вивакомата оттук насетне.
Не знам колко ще отидат, но знам със сигурност, че 6000 човека са си платили билетите за всички домакински мачове на Левски. При другите отбори как е?
Това за 6 хил.абонаментни карти го пишеш вече за енти път, хубаво е, само дето не гарантира присъствие на стадиона.Повечето от тези карти са купени от фенове живеещи в чужбина и провинцията с цел подпомагане на клуба и е похвално.
Затова казах, че не знам колко хора ще отидат.
Тарикат малтиец не писка само со кротце,со благце и со малко кютек ебе говеда в обора.ФАКТ.
- damyanov1963
sandi74 написа:damyanov1963 написа:То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!
Стойчо говедоебача е ясен.Ебе говедата където и когато ги хване ама позора Мърльо Стоилов бая още ще ви позори.Има да открива още географски ширини.ФАКТ.
Не ми се рови в статистиките, да видя колко пъти ви е*а вас, като треньор и на ЦСКА и на Литекс. Ама те и без него си ви ебат редовно, щото на вас ви доставя удоволствие. Последния път май беше с 5:1
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
pomiqrat написа:В момента от 1914 са се хванали като удавник за сламка, защото мита за великия Мъри и 1914 в прогрес е разрушен. Два безидейни мача срещу малтийци! От Уефа ще променят цялата програма заради някакви от България. Мачът няма как да се преиграе през следващата седмица най-малкото заради резервации.
Направо стана индийски сериал, Васко Колев с въпрос за 1 млн.лв и служебна победа, Наско Сираков с Извънредно изявление, Иво Ивков с екипа му подадоха Официален протест пред УЕФА,днес Мъри Стоилов със Специално интервю за Гонг, каза , че признавал спортният успех на Хамрун, ама ако ръководството успеело да докара нещата до преиграване щял да опита да класира Левски за плейоф.Останаха само Божинката и Тити да вземат отношение за да бъде картинката пълна.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:pomiqrat написа:В момента от 1914 са се хванали като удавник за сламка, защото мита за великия Мъри и 1914 в прогрес е разрушен. Два безидейни мача срещу малтийци! От Уефа ще променят цялата програма заради някакви от България. Мачът няма как да се преиграе през следващата седмица най-малкото заради резервации.
Направо стана индийски сериал, Васко Колев с въпрос за 1 млн.лв и служебна победа, Наско Сираков с Извънредно изявление, Иво Ивков с екипа му подадоха Официален протест пред УЕФА,днес Мъри Стоилов със Специално интервю за Гонг, каза , че признавал спортният успех на Хамрун, ама ако ръководството успеело да докара нещата до преиграване щял да опита да класира Левски за плейоф.Останаха само Божинката и Тити да вземат отношение за да бъде картинката пълна.
Последните двама комици са черешката на тортата.ФАКТ.
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:sandi74 написа:damyanov1963 написа:То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!
Не ми се рови в статистиките, да видя колко пъти ви е*а вас, като треньор и на ЦСКА и на Литекс. Ама те и без него си ви ебат редовно, щото на вас ви доставя удоволствие. Последния път май беше с 5:1

W84me ( Блатер) ..
- damyanov1963
peliforewer написа:damyanov1963 написа:sandi74 написа:damyanov1963 написа:То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!
Аз нямам фейсбук, а ти?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Ако мача се преиграе не мога да си представя колко спукани жлъчки и прединфарктни състояния ще доведе до припознаваческите утайки, които обитават тази.