Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2022 18:32

То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!
И верно видя пътя след това.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 авг 2022 18:34

damyanov1963 написа:То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!

Стойчо говедоебача е ясен.Ебе говедата където и когато ги хване ама позора Мърльо Стоилов бая още ще ви позори.Има да открива още географски ширини.ФАКТ.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 авг 2022 18:34

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
d.milanov написа:
sandi74 написа:
W84me написа:Припоци, как мислите, дали 40 годишното приятелство няма да помогне в случая и да има преиграване? Какво ви раждат малките мозъчета?

По-добре да не го преиграват че тогава Хамрун може да решат да извадят нож на умряло куче и да ви разгромят.

Това им е единствения шанс да съберат говедата в обора за последно, щото освен сто-двеста говеда болни от луда крава, надали ще отидат повече на вивакомата оттук насетне.

Не знам колко ще отидат, но знам със сигурност, че 6000 човека са си платили билетите за всички домакински мачове на Левски. При другите отбори как е?

Това за 6 хил.абонаментни карти го пишеш вече за енти път, хубаво е, само дето не гарантира присъствие на стадиона.Повечето от тези карти са купени от фенове живеещи в чужбина и провинцията с цел подпомагане на клуба и е похвално.

Затова казах, че не знам колко хора ще отидат.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 авг 2022 18:37

Тарикат малтиец не писка само со кротце,со благце и со малко кютек ебе говеда в обора.ФАКТ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2022 18:40

sandi74 написа:
damyanov1963 написа:То и Стойчо Плоски каза след като отнесе шестицата от Галатасарай - Това е пътя, това е пътя!

Стойчо говедоебача е ясен.Ебе говедата където и когато ги хване ама позора Мърльо Стоилов бая още ще ви позори.Има да открива още географски ширини.ФАКТ.

Не ми се рови в статистиките, да видя колко пъти ви е*а вас, като треньор и на ЦСКА и на Литекс. Ама те и без него си ви ебат редовно, щото на вас ви доставя удоволствие. Последния път май беше с 5:1
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 авг 2022 18:43

pomiqrat написа:В момента от 1914 са се хванали като удавник за сламка, защото мита за великия Мъри и 1914 в прогрес е разрушен. Два безидейни мача срещу малтийци! От Уефа ще променят цялата програма заради някакви от България. Мачът няма как да се преиграе през следващата седмица най-малкото заради резервации.

Направо стана индийски сериал, Васко Колев с въпрос за 1 млн.лв и служебна победа, Наско Сираков с Извънредно изявление, Иво Ивков с екипа му подадоха Официален протест пред УЕФА,днес Мъри Стоилов със Специално интервю за Гонг, каза , че признавал спортният успех на Хамрун, ама ако ръководството успеело да докара нещата до преиграване щял да опита да класира Левски за плейоф.Останаха само Божинката и Тити да вземат отношение за да бъде картинката пълна.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 авг 2022 18:44

peliforewer написа:
pomiqrat написа:В момента от 1914 са се хванали като удавник за сламка, защото мита за великия Мъри и 1914 в прогрес е разрушен. Два безидейни мача срещу малтийци! От Уефа ще променят цялата програма заради някакви от България. Мачът няма как да се преиграе през следващата седмица най-малкото заради резервации.

Направо стана индийски сериал, Васко Колев с въпрос за 1 млн.лв и служебна победа, Наско Сираков с Извънредно изявление, Иво Ивков с екипа му подадоха Официален протест пред УЕФА,днес Мъри Стоилов със Специално интервю за Гонг, каза , че признавал спортният успех на Хамрун, ама ако ръководството успеело да докара нещата до преиграване щял да опита да класира Левски за плейоф.Останаха само Божинката и Тити да вземат отношение за да бъде картинката пълна.

Последните двама комици са черешката на тортата.ФАКТ.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 авг 2022 18:45

damyanov1963 написа:
sandi74 написа:

Не ми се рови в статистиките, да видя колко пъти ви е*а вас, като треньор и на ЦСКА и на Литекс. Ама те и без него си ви ебат редовно, щото на вас ви доставя удоволствие. Последния път май беше с 5:1

Изображение
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2022 18:48

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:

Изображение

Аз нямам фейсбук, а ти?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 13 авг 2022 18:51

Ако мача се преиграе не мога да си представя колко спукани жлъчки и прединфарктни състояния ще доведе до припознаваческите утайки, които обитават тази.

Върни се в “Левски”