Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

d.milanov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот d.milanov » 13 авг 2022 17:59

1914.1902 написа:
d.milanov написа:
sandi74 написа:
W84me написа:Припоци, как мислите, дали 40 годишното приятелство няма да помогне в случая и да има преиграване? Какво ви раждат малките мозъчета?

По-добре да не го преиграват че тогава Хамрун може да решат да извадят нож на умряло куче и да ви разгромят.

Това им е единствения шанс да съберат говедата в обора за последно, щото освен сто-двеста говеда болни от луда крава, надали ще отидат повече на вивакомата оттук насетне.

Не знам колко ще отидат, но знам със сигурност, че 6000 човека са си платили билетите за всички домакински мачове на Левски. При другите отбори как е?

Не си водя статистика, пък и не ми е зор да знам. Идеята ми е, че едно преиграване ще ви поиздои още малко, а тия пари за картите са дадени и вероятно вече похарчени. Дано Насо ги е похарчил по предназначение, а не за удоволствия.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 авг 2022 18:02

Между другото, по време на мача, диемаджиите изписваха стадиона с грешното име и е напълно нормално Виваком да им заведе едно дело, щото парите са вече усвоени, пък рекламата я няма. Инак кога тия несретници пак ще се появат по телевизията?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 авг 2022 18:09

d.milanov написа:Между другото, по време на мача, диемаджиите изписваха стадиона с грешното име и е напълно нормално Виваком да им заведе едно дело, щото парите са вече усвоени, пък рекламата я няма. Инак кога тия несретници пак ще се появат по телевизията?

Ай и ти ся...
Те още не са платили за нарушения договор за екипировката , сега кусур и Виваком да ги издънят и те за неспазване...
:-)))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 авг 2022 18:13

luchoni написа:Абе това не е ли малко като навлизането на играчи в пенала при изпълнение на дузпа. Това означава ли, че и при тази ситуация всеки вече ще може да иска преиграване.

И аз мисля, че това е просто съдийска грешка, а не формално нарушение на правилника. Имаше случай на преигран мач заради показани 2 жълти картона, но не вдигнат червен и играчът остана на игрището. Ето заради такива фрапатни неща се преиграват мачове. Не заради сбъркана засада или предварително навлязъл играч .... то ако се преиграваха мачове заради всяка съдийска грешка, повлияла на резултата, къде отиваме ....

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 13 авг 2022 18:15

УЕФА: Играч на Динамо е в половината на Харпун преди подновяването на играта от центъра

Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 авг 2022 18:20

Аз виждам 7 телета между малтиеца и аутлинията без да броим бидона на вратата.. как точно това е някакво предимство не става ясно? Стават смешни по принцип, но те си знаят :)
Последна промяна от eddie на 13 авг 2022 18:40, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 авг 2022 18:23

Мърли Стоилакис пак ли ще бере срам срещу малтийски бербери,краставицари и оберкелнери?Не вярвам да е чак такъв мазохист че да иска отново позорно да го разкрият на говедоарена.Насо гъза го знаем,когато и да му го вкарат все е щастлив а до него Тити сълзата го държи за ръката,грее от щастие и рева от радост.Съпричастен е с удоволствието на Гъза.ФАКТ.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 авг 2022 18:23

В момента от 1914 са се хванали като удавник за сламка, защото мита за великия Мъри и 1914 в прогрес е разрушен. Два безидейни мача срещу малтийци! От Уефа ще променят цялата програма заради някакви от България. Мачът няма как да се преиграе през следващата седмица най-малкото заради резервации.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 авг 2022 18:30

1914.1902 написа:
d.milanov написа:
sandi74 написа:
W84me написа:Припоци, как мислите, дали 40 годишното приятелство няма да помогне в случая и да има преиграване? Какво ви раждат малките мозъчета?

По-добре да не го преиграват че тогава Хамрун може да решат да извадят нож на умряло куче и да ви разгромят.

Това им е единствения шанс да съберат говедата в обора за последно, щото освен сто-двеста говеда болни от луда крава, надали ще отидат повече на вивакомата оттук насетне.

Не знам колко ще отидат, но знам със сигурност, че 6000 човека са си платили билетите за всички домакински мачове на Левски. При другите отбори как е?

Това за 6 хил.абонаментни карти го пишеш вече за енти път, хубаво е, само дето не гарантира присъствие на стадиона.Повечето от тези карти са купени от фенове живеещи в чужбина и провинцията с цел подпомагане на клуба и е похвално.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 авг 2022 18:30

Нека малтийският Харпун отново убие говедета в говедарника.Нека.

Върни се в “Левски”