Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2020 13:08

Aбе, и УЕФА-та нещо не припознава нашето футболно КТБ (CSKA-Sofia (BUL)) и за разлика от родните ловешките глашатаи и продажни медии, не са забравили за тирето. :mrgreen:

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/f ... mt/2020/08
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 авг 2020 13:40

Tsetsochisloto написа:Оранжевите с обесената фланелка днес се обесиха пред цяла България... бъдетеприключени

По малко сте и от феновете на Царско Село маа
Ко се бяхте събрали некви роднини на футболистите оня ден у загорито .Къде са онея 200 000 фена от Фейсо :?: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2020 13:59

TristaNNN написа:Aбе, и УЕФА-та нещо не припознава нашето футболно КТБ (CSKA-Sofia (BUL)) и за разлика от родните ловешките глашатаи и продажни медии, не са забравили за тирето. :mrgreen:

Липсата на - на присвоената емблема не ги ли издава, че са Литекс? Поне и там да сложат тире, че да съвпада с новото им име, че сега за непросветените не се знае тази емблема на Литекс ли е или на Числото. :lol: :lol: :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2020 14:06

Аз съм ма ... аз приключих Черепа[/quote]

Черепа го няма, но бизнеса с залаганията върви ли? Сега нито Тиретата нито Левскарите използват ефбета знаеш защо, а числата са малко. Вземи да станеш един спонсор на Левски, че поне левскарите комарджии да те подкрепят. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 20 авг 2020 15:12

DanailG написа: Като идваш и искаш да бъдеш собственик на ЦСКА ще плащаш всичко което го има за плащане. Ако не искаш да плащаш правиш разни схеми и селянии и имаш нещо друго, на което всички викате ЦСКА. Всичко друго, но не и нормалния начин. Разбираш ли. Защото сме 21 век. И сме европейски съюз, най-могъщия уж съюз. А ние сме още 90те години, когато всичко се е правило силово и по другия начин по схема. Не е редно да се чудим защо сме бедни, болни, заобиколени от ъпсурди и корупция. Ежедневно се оплакваме от живота си, но продължаваме да поощряваме подобни схеми и да си затваряме очите.

Колата втора ръка не е източвана умишлено с комисионни и не е гонила футболисти с договори в разрез с законодателството! Колата не е позволявало на треньора да си назначи цялата рода в отбора и да им плаща по 20 000 лв заплати на месец! Колата втора ръка не се издържала години на ред с неизгодни кредити. Абсурдно е да сравняваш кола втора ръка с фалиралото дружество.
Спрокел е взел огромна комисионна, след което е взимал огромна заплата, а е изиграл 3 мача за ЦСКА. При Лупи всички трансфери се правеха с цел източване. Взимаш кредит и след това правиш ултра неизгодна сделка с някой некадърник, който ти връща неотчетни пари по масата. Само кретен би се навил да плаща за далаверите на другите! Слаба Богу Ганчев не е толкова тъп! Аз съм твърдо против да се плащат далаверите на Лупи! Много по - смислено е да се инвестира в стадион и база.
Последна промяна от HardWork на 20 авг 2020 15:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 авг 2020 15:17

TristaNNN написа:Aбе, и УЕФА-та нещо не припознава нашето футболно КТБ (CSKA-Sofia (BUL)) и за разлика от родните ловешките глашатаи и продажни медии, не са забравили за тирето. :mrgreen:

За теб не е ли по-важно, защо са "забравили" да включат PFK Levski 1914 Sofia в разбивките за мачовете от ЕКТ? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 20 авг 2020 15:18

Примера с нещо втора ръка е използван като асоциация. Все едно е дали ще вземеш кола втора ръка, от някой, който я е използвал, и която знаеш, че е има своите минуси, и същото е да вземеш клуб, който някой преди теб е използвал, и би имал своите минуси. Както с колата, така и с клуба може да попаднеш на някоя запазена и с малко дългове, така може да попаднеш и на някоя много амортизирана или клуб с много дългове. В двата случая решението дали да ги вземеш е лично твое.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 20 авг 2020 15:21

Аз пък съм твърдо против да искаш да си ЦСКА но да се правиш на циганин и в крайна сметка да създадеш нещо подобно използващо в името си ЦСКА. Според мен Ганчев е много тъп. То и резултатите го показват де.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 авг 2020 15:30

DanailG написа:Аз пък съм твърдо против да искаш да си ЦСКА но да се правиш на циганин(Да не дадеш и стотинка) и в крайна сметка да създадеш нещо подобно използващо в името си ЦСКА(ЦСКА1948). Според мен (Цецо)е много тъп. То и резултатите го показват де((20 фена на мача на годината и 6 на гостуване).

Прав си тук.
Последна промяна от анто маина на 20 авг 2020 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 20 авг 2020 15:42

DanailG написа:Примера с нещо втора ръка е използван като асоциация. Все едно е дали ще вземеш кола втора ръка, от някой, който я е използвал, и която знаеш, че е има своите минуси, и същото е да вземеш клуб, който някой преди теб е използвал, и би имал своите минуси. Както с колата, така и с клуба може да попаднеш на някоя запазена и с малко дългове, така може да попаднеш и на някоя много амортизирана или клуб с много дългове. В двата случая решението дали да ги вземеш е лично твое.

Прекалено много демагогия ...
ЦСКА беше умишлено воден към фалит цяло десетилетие. При управлението на ТИТАН и Лупи клубът беше системно източван. Ганчев дойде и сложи край на този цирк! Точно това е и причината по - голямата част от феновете да стоят плътно зад него. От 2016 години ЦСКА е чист, няма дългове, не се източва, инвестира се в база и школа, работи се относително професионално и единствено резултатите липсват. Всеки фен на ЦСКА знае какво представляваше ЦСКА преди Ганчев. Дали продължаваме с ново дружество или преименуваме друго е все едно! Това не ощетява никого! Държавата трябва да търси отговорност от хората източвали ЦСКА! Вие ако имате някакви базови етични норми също!

Върни се в “Левски”