Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

samo_levski
Контакти:

Re: Стойчо Стоев на Герена-веднага!

Мнениеот samo_levski » 01 дек 2016 10:54

Такива изказвания, които вадят нещо от контекста на цялата ситуация са много елементарни. Ти си елементарен човек.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот gzagorov » 01 дек 2016 10:55

petko.h.markov написа:Мислех си,че при вас е по-различно,но не е.Имате си шамани.
"Любко вън от Левски,веднага!"
"Стойчо Стоев на Герена,веднага!"

Люпко уж лъжеше за причините за напускането си, всичко в "Левски" май беше цветя и рози и само подмолната работа на сърбина, обслужващ интересите на "брат" си, пречеше отборът да разцъфти като майска роза, да громи наред с нападателна игра и да води убедително в класирането.
Сега, при настоящите резултати и класиране, същите тези хора имат НАГЛОСТТА и БЕЗОЧИЕТО отново да обиждат Петрович. Защото са миризливи трофолове, уж форумни, ама вонята им се усеща и през монитора.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 дек 2016 10:58

alexdb написа:
volf написа:
Sstefanov написа:
volf написа:Спомням си добре, как Стоев се опита да избута Дерменджиев от Лудогорец и и в момента в който успя донякаде, Лудогорец тръгна надолу и заигра ганкиното.
За мен Стоев е най-ехидият и нечистоплътен, а и не ного кадърем треньор-мрънкалник. Може ни най- много ми дръзва по голословие на Стойчо Младенов, но е по-некафърен дори от него. Като фен а Лудогорец ви пожелавам отново да стане треньор на Левски.

Абе ей клоун - ако не беше Стоев мизерното ви отборче, нямаше никога да достигне до ШЛ. От кога стана фен, че да даваш оценка на хора, които допринесоха с толкова много за град Разград. Тоя каун дерменджиев е най слабият водил пилците, единственото което го спасява е играчите, които имат представа какво да правят. Факти казвал, факта е че в тази ШЛ и дори в предната играете супер слаб футбол, ама супер слаб и само единствено късмета ви покрива да вземете точицата,. В ЛЕ играехте къде къде по добър футбол.

Ще ми подскажеш ли какво общо има Стоев и шампионска лига?!
И да - не съм просто фен - играл съм за този клуб преди повече от 25 години в друг спорт.и
Стоев е егоцентрик и това му качество надделява над всичките му треньорски способности. Винаги е прехвърлял отговорноста за неуспехите върху околните.
Познавам Дерменджиев лично и съм убеден, че той е не само по- кадърен треньор, но и много по-достоен и добър човек.

Би ли ни светнал как и какво си играл преди 25 г. в клуб който е създаден 2001 г.? ;) :lol: :lol:

В края на 80-те, години на миналия век Лудогорец играеше във второто ниво на българския футбол под настоящото име. Аз играех в най- популярния към този момент спорт в града към този момент и в най- високото му ниво, а клуба носеше същото име. Твоите твърдения за създаването му увисват срещу фактите.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 дек 2016 11:01

samo_levski написа:Такива изказвания, които вадят нещо от контекста на цялата ситуация са много елементарни. Ти си елементарен човек.

Цялата ситуация съм ти я описал по-горе. Повече от трагична е.
И пътищата са два - или феновете се взимаме в ръце и разкарваме номинален собственик, ръководство и т.н и търсим стойностен инвеститор или се радваме още няколко месеца на успехите на Топчо и после припознаваме Локомотив Каспичан. Трето положение няма. Ако мислиш, че този модел който го гледаме е работещ и ще доведе до нещо по различно си изключително наивен. От 2010 г. с идването на буфера и още куп боклуци положението е аналогично на Панчаревското. Резултатът ще е същи.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 01 дек 2016 11:05

alexdb написа:
samo_levski написа:Такива изказвания, които вадят нещо от контекста на цялата ситуация са много елементарни. Ти си елементарен човек.

И пътищата са два - или феновете се взимаме в ръце и разкарваме номинален собственик, ръководство и т.н и търсим стойностен инвеститор или се радваме още няколко месеца на успехите на Топчо и после припознаваме Локомотив Каспичан. Трето положение няма. Ако мислиш, че този модел който го гледаме е работещ и ще доведе до нещо по различно си изключително наивен. От 2010 г. с идването на буфера и още куп боклуци положението е аналогично на Панчаревското. Резултатът ще е същи.

къде видя да мисля, че е успешен модела? с тоя модел и с в тая посока, в която е подкаран отбора треньора няма никакво значение. и моуриньо и гуардиола да дойдат няма да има никакво значение. аз като фен обаче оценявам усилията, които топузаков полага не малко години, както и играчите. искам да получат нужното им уважение.

докато комунисти, мутри и всякви други се чудят как да точат левски и нито се знае собственика, нито нищо, положението няма да се промени. поне да имаме за треньор наш човек, не некви измислени, които идват и си отиват ей така. тва е.

---

до човека от лудогорец, никой не го боли фара за историята на живота ти, не е и тук мястото да я разказваш. изчезни от темата.
Последна промяна от samo_levski на 01 дек 2016 11:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 дек 2016 11:05

volf написа:
alexdb написа:
volf написа:
Sstefanov написа:
volf написа:Спомням си добре, как Стоев се опита да избута Дерменджиев от Лудогорец и и в момента в който успя донякаде, Лудогорец тръгна надолу и заигра ганкиното.
За мен Стоев е най-ехидият и нечистоплътен, а и не ного кадърем треньор-мрънкалник. Може ни най- много ми дръзва по голословие на Стойчо Младенов, но е по-некафърен дори от него. Като фен а Лудогорец ви пожелавам отново да стане треньор на Левски.

Абе ей клоун - ако не беше Стоев мизерното ви отборче, нямаше никога да достигне до ШЛ. От кога стана фен, че да даваш оценка на хора, които допринесоха с толкова много за град Разград. Тоя каун дерменджиев е най слабият водил пилците, единственото което го спасява е играчите, които имат представа какво да правят. Факти казвал, факта е че в тази ШЛ и дори в предната играете супер слаб футбол, ама супер слаб и само единствено късмета ви покрива да вземете точицата,. В ЛЕ играехте къде къде по добър футбол.

Ще ми подскажеш ли какво общо има Стоев и шампионска лига?!
И да - не съм просто фен - играл съм за този клуб преди повече от 25 години в друг спорт.и
Стоев е егоцентрик и това му качество надделява над всичките му треньорски способности. Винаги е прехвърлял отговорноста за неуспехите върху околните.
Познавам Дерменджиев лично и съм убеден, че той е не само по- кадърен треньор, но и много по-достоен и добър човек.

Би ли ни светнал как и какво си играл преди 25 г. в клуб който е създаден 2001 г.? ;) :lol: :lol:

В края на 80-те, години на миналия век Лудогорец играеше във второто ниво на българския футбол под настоящото име. Аз играех в най- популярния към този момент спорт в града към този момент и в най- високото му ниво, а клуба носеше същото име. Твоите твърдения за създаването му увисват срещу фактите.

Или почти същото име ;) . Този Лудогорец има точно толкова общо с Антибиотик и т.н точно толкова, колкото ЦСКА-София има нещо общо с ЦСКА :lol:
Този отбор, който се нарича Лудогорец 1945 е създаден 2001 г. под името Лудогорие :)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... D1%86_2003

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... D1%86_1945

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 дек 2016 11:09

samo_levski написа:
alexdb написа:

къде видя да мисля, че е успешен модела? с тоя модел и с в тая посока, в която е подкаран отбора треньора няма никакво значение. и моуриньо и гуардиола да дойдат няма да има никакво значение. аз като фен обаче оценявам усилията, които топузаков полага не малко години, както и играчите. искам да получат нужното им уважение.

докато комунисти, мутри и всякви други се чудят как да точат левски и нито се знае собственика, нито нищо, положението няма да се промени. поне да имаме за треньор наш човек, не некви измислени, които идват и си отиват ей така. тва е.

---

до човека от лудогорец, никой не го боли фара за историята на живота ти, не е и тук мястото да я разказваш. изчезни от темата.

Не разбрах какво трябва да му ценим на усилията след като те са вредни. Но винаги ще се намери кой да се продаде и да служи на мутрите и ДСарите за жълти стотинки.
А от пишман-фенчета акъл не ща. Тях ги видях в четирибуквието - ти си същия тип и с кеф ще ходиш да припознаваш като му дойде времето.

vinal58

Мнениеот vinal58 » 01 дек 2016 11:11

Времето на комунизма , когато само ЦСКА и Левски можеха да стават шампиони и през десетина години допускаха и някой друг за разнообразие мина отдавна . Мина и времето с големите пари на Чорни от които някои " легенди " които вечно са спрягани за Левски се облажиха достатъчно . Сега времената са други и имаме други реалности . Далеч по-големи отбори от Левски забравиха кога за последно са биле шампиони - Милан , Ливърпул , Глазгоу Рейнджърс и т.н. Каква е разликата между Стоев и Топузаков ? . Единият е Левскар , а другият Локомотивец , и двамата паднаха от Ч.море за купата , Стоев завърши втори - вероятно и за Топузаков няма да е проблем да повтори постижението му , Стоев е винаги охилен като пача , а Топузаков намръщен . Смешно е да се приписват някакви заслуги на Стоев в Лудогорец - този отбор бе изграден от нулата от Петев и стана шампион с отхвърлени от ЦСКА , Левски и Литекс футболисти . Къде другаде Стоев който отдавна е прехвърлил 50 годшна възраст има някакви успехи ? Най-правилно е да се остави Топузаков да завърши сезона - така или иначе мястото в крайното класиране е ясно отдавна - второ и то не само за тази година .
Последна промяна от vinal58 на 01 дек 2016 11:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 дек 2016 11:14

samo_levski написа:с тоя модел и с в тая посока, в която е подкаран отбора треньора няма никакво значение. и моуриньо и гуардиола да дойдат няма да има никакво значение.

Не е точно така. Всъщност до мача с Берое се видя много добре, че треньорът има голямо значение особено когато знае какво прави и когато футболистите го уважават и слушат. Но главните проблеми започват от Финчо Русев и надолу до Петлето и Чифлика... Топчо за мен е жертва на собствената си наивност и обич към Левски. Дори не осъзнава подобно на Гонзо, че просто го използват.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 дек 2016 11:17

sin4ec написа:
dindan написа:тоя синчец се е напил от мъка и ако можеше той щеше да стане треньор на Левски :mrgreen:

Страшен аргумент!
Нито съм се напил, нито ми е мъка, нито пък имам мерак за треньор. Е, последното не е съвсем вярно, щото си уча малкия на финтове, на заставане, на разни пинизи. И най-вече да се бие докрай...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.... значи си по-подготвен от Топчо за поста ;)

ПП: ...ако предложиш на Финягата да поемеш заплатата на треньорския екип, предполагам, че и каца със зеле може да сложиш на скамейката :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”