Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tralala_12345
Контакти:

Re: Стойчо Стоев на Герена-веднага!

Мнениеот tralala_12345 » 01 дек 2016 10:21

alexdb написа:Чета глупостите на синчеца и други пишман-разбирачи и не вярвам на ушите си :) .
Абе хорица вие слепи ли сте? ЕКТ, второ място :lol: :lol: :lol:
Май не схващате, че Левски лети към пропастта със страшна сила и само чудо може да промени нещата.
Хайде да видим какво си има Левски
1. Собственик далавераджия, който не е склонен да вложи нито стотинка в отбора.
2. Организационна структура повече от смехотворна - изпълнителен директор, който не знае къде е и защо е. Спортен директор печалбар, на който не му дреме освен да напълни джоба докато може.
3. Треньорско ръководство от смешници.
4. Селекция от свободни агенти които никой не ги е искал.
5. Стадион, който за нищо не става и скоро няма да стане.
6. Достатъчно сериозни задължения от кражбите и далаверите на всякакви пишман-идиоти успели да кешират на гърба на Левски, които са абсолютна пречка отбора евентуално да бъде придобит от читав собственик, готов да го развива.
7. Символични приходи със затихваща функция. За справка миналата година е отчетена средна посещаемост на домакинските мачове от почти 4000 души, тази ще е в най-добрия случай на половина.
8. Последен изходящ сериозен трансфер - преди 5 г.
Цена на отбора - ако се намери някой балък от втора лига на Турция или Русия да купи някой може да го докарат общо до 100 хил. евро.

Изводът е повече от прост - нищо добро не предстои и Левски е с бързо затихващи функции. След НГ нещата ще станат още по-зле, като само голямата разлика със 7 и малкото кръгове до края ще позволи Левски да играе в първата шестица и евентуално да стигне до ЛЕ най-вече защото Припознатия тим няма да бъде изобщо допустат да играе в Европа където разбира се ще отпадне до средата на лятото.

Разбира се читав треньор няма да дойде. Причината е повече от прозаична - всеки читав треньор от една страна работи за пари, а от друга иска да вижда някаква перспектива от труда си. При даденостите в Левски и двете са невъзможни.

Напълно съм съгласен. Дори няма по-точен коментар за ситуацията! Но за това си виновен и ти! И не ми влизай в обяснителен режим. Така е, виновен си, както и другите пишещи тук!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 дек 2016 10:28

Sstefanov написа:
volf написа:Спомням си добре, как Стоев се опита да избута Дерменджиев от Лудогорец и и в момента в който успя донякаде, Лудогорец тръгна надолу и заигра ганкиното.
За мен Стоев е най-ехидият и нечистоплътен, а и не ного кадърем треньор-мрънкалник. Може ни най- много ми дръзва по голословие на Стойчо Младенов, но е по-некафърен дори от него. Като фен а Лудогорец ви пожелавам отново да стане треньор на Левски.

Абе ей клоун - ако не беше Стоев мизерното ви отборче, нямаше никога да достигне до ШЛ. От кога стана фен, че да даваш оценка на хора, които допринесоха с толкова много за град Разград. Тоя каун дерменджиев е най слабият водил пилците, единственото което го спасява е играчите, които имат представа какво да правят. Факти казвал, факта е че в тази ШЛ и дори в предната играете супер слаб футбол, ама супер слаб и само единствено късмета ви покрива да вземете точицата,. В ЛЕ играехте къде къде по добър футбол.

Ще ми подскажеш ли какво общо има Стоев и шампионска лига?!
И да - не съм просто фен - играл съм за този клуб преди повече от 25 години в друг спорт.
Стоев е егоцентрик и това му качество надделява над всичките му треньорски способности. Винаги е прехвърлял отговорноста за неуспехите върху околните.
Познавам Дерменджиев лично и съм убеден, че той е не само по- кадърен треньор, но и много по-достоен и добър човек.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 дек 2016 10:30

Що за Левскар е този, който нарича Наско Сираков Наско Раев, а Станимир Стоилов хасковски каун. Предварително искам да кажа,че не познавам лично нито един от двамата, но съм гледал страшно много техни мачове, включително Левски-Хасково преди много години, когато Наско вкара един уникален гол, който го върна на Герена. Двамата не са светци това е сигурно. Онова сафари по време на мача с Тампере още ми нагарча, напускането в посока Пловдив преди един решаващ мач с Локо София също. Но двамата са направили толкова много за Левски, че това е само една малко и незабележима случка. Аз питам хората, с които пътувахме в дълга колона от автобуси след студа в Търнава-това ли заслужават двамата. Хайде спомнете си какво ни беше настроението тогава и какво е днес. Нека да кажат и тези, които са били във Верона, аз нямах това удоволствие. Докарахме го до там, двама от най-много далите на Левски в неговата 102годишна история да се обиждат просташки от "фенове" на отбора.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 01 дек 2016 10:33, променено общо 1 път.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 01 дек 2016 10:31

Абе що за глупости са това? Ще ви пикам на фенството, що не подкрепите Топузаков? Да не би да не е наше момче? Да не би да не е бил капитан на Левски? Да не би да не е супер мъжкар и да не би да е злепоставял или излагал клуба някога, по какъвто и да е начин?

Кви треньори, кви пет лева, кога за последно купихме класен играч? Сбирщайн от свободни агенти и Божидар Краев, това е Левски в момента. Че само румънския нападател на лудогорец струва колкото бюджета ни за 1 година. И с тия свободни агенти играем всеки мач със сърце и никой от тях, най-малкото Топузаков по някакъв начин изложи или посрами отбора. Напротив.

Докато тука некви кофти разбирачи плюят по нашите легенди и отбора нон-стоп, некви кофти наркодилъри и наркомани изгониха хората от стадиона, некви кофти комуняги се опитват да ни затрият, по подобие на чорбата, без да дадат и един лев, некви пълни аматьори ни управляват вече нз колко години само

момчетата на терена и треньорския щаб са единственото нещо, което крепи тоя отбор жив!

дайте им малко уважение!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 дек 2016 10:35

volf написа:
Sstefanov написа:
volf написа:Спомням си добре, как Стоев се опита да избута Дерменджиев от Лудогорец и и в момента в който успя донякаде, Лудогорец тръгна надолу и заигра ганкиното.
За мен Стоев е най-ехидият и нечистоплътен, а и не ного кадърем треньор-мрънкалник. Може ни най- много ми дръзва по голословие на Стойчо Младенов, но е по-некафърен дори от него. Като фен а Лудогорец ви пожелавам отново да стане треньор на Левски.

Абе ей клоун - ако не беше Стоев мизерното ви отборче, нямаше никога да достигне до ШЛ. От кога стана фен, че да даваш оценка на хора, които допринесоха с толкова много за град Разград. Тоя каун дерменджиев е най слабият водил пилците, единственото което го спасява е играчите, които имат представа какво да правят. Факти казвал, факта е че в тази ШЛ и дори в предната играете супер слаб футбол, ама супер слаб и само единствено късмета ви покрива да вземете точицата,. В ЛЕ играехте къде къде по добър футбол.

Ще ми подскажеш ли какво общо има Стоев и шампионска лига?!
И да - не съм просто фен - играл съм за този клуб преди повече от 25 години в друг спорт.
Стоев е егоцентрик и това му качество надделява над всичките му треньорски способности. Винаги е прехвърлял отговорноста за неуспехите върху околните.
Познавам Дерменджиев лично и съм убеден, че той е не само по- кадърен треньор, но и много по-достоен и добър човек.

Би ли ни светнал как и какво си играл преди 25 г. в клуб който е създаден 2001 г.? ;) :lol: :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 дек 2016 10:37

Кратък коментар на играта на Левски през последните 2 кръга: Топчо говори за атрактивна игра, а в 2-та мача виждам противоположна игра на отбора. Срещу Локото безрасъдно юруш напред, а срещу Лодугорец страхливи без идея и комбинативен футбол. За това тактиката на отбора вината единствено и само на треньора. Като български варианти за нов треньор виждам единствено Г. Василев и С. Стоев. Някои може да са против, но всеки си има мнение и това е моето. С предишните два треньора Левски се надиграваше с Лудогорец, а сега ....чак не знам как да определя играта на отбора. Може би махленски фитбол межд първолаци. Само изритване на топката. Отбора е трагедия. Русев вместо да иска да мачкаме другите отбори, да инвестира в класни играчи.Без играчи няма как отбора да се самоиздържа. За да тръгдне да върви една кола първо трябва да се бръкнеш в джоба и да налееш гориво, а горивото на един отбор са играчите и треньора. Иначе единствения начин да върви отбора е надолу, както и кола без гориво. За хората, които работят в клуба няма да ги коментирам.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

petko.h.markov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот petko.h.markov » 01 дек 2016 10:39

Мислех си,че при вас е по-различно,но не е.Имате си шамани.
"Любко вън от Левски,веднага!"
"Стойчо Стоев на Герена,веднага!"

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 01 дек 2016 10:39

[quote="samo_levski"]Абе що за глупости са това? Ще ви пикам на фенството, що не подкрепите Топузаков? Да не би да не е наше момче? Да не би да не е бил капитан на Левски? Да не би да не е супер мъжкар и да не би да е злепоставял или излагал клуба някога, по какъвто и да е начин?

Кви треньори, кви пет лева, кога за последно купихме класен играч? Сбирщайн от свободни агенти и Божидар Краев, това е Левски в момента. Че само румънския нападател на лудогорец струва колкото бюджета ни за 1 година. И с тия свободни агенти играем всеки мач със сърце и никой от тях, най-малкото Топузаков по някакъв начин изложи или посрами отбора. Напротив.

Докато тука некви кофти разбирачи плюят по нашите легенди и отбора нон-стоп, некви кофти наркодилъри и наркомани изгониха хората от стадиона, некви кофти комуняги се опитват да ни затрият, по подобие на чорбата, без да дадат и един лев, некви пълни аматьори ни управляват вече нз колко години само

момчетата на терена и треньорския щаб са единственото нещо, което крепи тоя отбор жив!

Най- читавото мнение до тук

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 дек 2016 10:41

samo_levski написа:Абе що за глупости са това? Ще ви пикам на фенството, що не подкрепите Топузаков? Да не би да не е наше момче? Да не би да не е бил капитан на Левски? Да не би да не е супер мъжкар и да не би да е злепоставял или излагал клуба някога, по какъвто и да е начин?

дайте им малко уважение!

Ами като се има предвид изравнения рекорд на Топчо за най-слабо представяне на Левски в първенството определено заслужава огромно уважение. А супер мъжкарите като виждат, че са вредни сами си отиват, а не чакат да ги гонят.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот gzagorov » 01 дек 2016 10:48

Thsmith написа:
mikata написа:Отбора не е чак толкова зле, трябва опитен и добър треньор и 3-4 по-добри играчи от сегашните,но ако ще се прави нещо трябва да е сега зимата за да се обиграва отбора през пролетта :idea:

аа без тия! Опитни треньори не ни трябват. Трябва да може да гледа като дебил и да е достатъчно глупав и некадърен. Друго не е нужно. Опитните треньори са много лоши хора и не обичат да им се качват на главите и да ги правят на идиоти. Не са за нас.

А и опитният треньор или ще е "брат" на Ганчев, или кръвта му няма да е синя, или ще е пръднали на червено един път в живота си и няма да става за "Левски". Съответно фенове и ръководство постоянно ще го плюят докато не напусне, за да го обявят накрая за предател.
Не! На отбора на ТЕЗИ фенове и на ТОВА ръководство му трябва мотивиран треньор, голям левскар, с който всеки мач да му пълнят кошницата отзад и обръщалките да са ежедневие. Съответно на следващия ден да се появява поредната декларация, описваща как "левскари, в този тежък момент клубът има нужда от вас и трябва да сме сплотени повече от всякога, затове върнете се на стадиона".
Днес декларацията нещо се бави, може би изчакват следващия домакински мач, да се проверят поименно кои са на стадиона и да се обърнат сърцераздирателно към останалите. Обаче с всеки следващ призив левскарите се отръпват. Защо ли?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”