Avanti_Ragazzi написа:Аз пък смя да твърда, че най-после големия проблем на Левски, Батков ще се маха от този клуб.А ОТ ТОВА НЯМА ПО-ХУБАВА НОВИНА ЗА Левски в последните 4 години!!!!
Абе ти недей, че да не дойде някое Гърне...
ВТБ ще следят какво става в клуба ли?
Какво точно в спортен план е свършил Тонев в Локо?
Те нямаха стадион, даже и когато имаха. Помниш ли онея платнища дето се бяха разлетели? Чист късмет, че не убиха някой.
Публиката на Локо е коректив за работата на Тонев също. Той обвиняваше футбалерите, когато явно някои мачове не просто миришеха, а СМЪРДЯХА! След махането на съответните футбалери нищо не се променяше - значи, не са били те виновни. При Георги Иванов, ако не друго то поне няма съмнителни мачове. Изключая казанската афера в която съм на мнение, че вината му е колкото на Живко Миланов...
На мен пък тези смени ми приличат на смяната на Армията на Дуци.
Един компрометирал се "специалист" като Шишков и един човек, който не е показал, че може да работи в успешен клуб (сори към феновете на Локо, но отбора и клуба не могат да се нарекат такива в последните години).
Напускането на Тонев от Локо може да подскаже нещо тъжно:
"Плъховете напускат първи кораба."
Локото ще го има въпреки оръжейната мутра. И Тонев, ако му е пукало за Локо е щял да стои там и да изведе след две-три или колкото там трябва години клубът от кризата. А нали бил локомотивец, или е "мангизец". (Убеден съм, че Гонзо не би направил това, което Тонев.)
Ако той е "човекът в сянка" на въпросната банка, защо тя не е помогнала на Локо, а помага на нас?
Ще ме изкефи, ако Локо по някакъв начин след Нова година се спасят и всичко тръгне при тях на шест (пожелавам го на феновете на Локо), а Тонев е избягъл при нас, за да търси "спасение".
Ако има изпълнителен директор, който уважавам, това е Ангел Бончев.