Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот magga » 16 дек 2011 00:01

santiliana написа:
Sisi 1914 написа:За първи път чувам за Шишков и то в тази тема.
Да се смея или да плача?
На тоз човек му нямам нещо много вяра!
:mrgreen:

като имаше вяра на Гонзо колко пъти взехме някоя купа откакто е на длъжност в Левски?!
А загубите знаеш ли, че са в пъти повече от общия брой загуби на Левски в последните 10 години...

Ти нея какво я питаш,иди питай някое момченце на 6-7 ще знае повече :roll:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 дек 2011 00:37

milen.hristov написа:Левски се напълни с нефутболни хора в управата си,а единственият футболен разбира от спорта колкото осмокласник

До колкото разбрах от днешните новини(вече вчерашни), не се сменя спортно-техническия директор, старши треньора, скаутите, кондиционния треньор.... Отделен въпрос е кой колко си разбира от работата ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 дек 2011 09:08

MuFc1878 написа:
milen.hristov написа:Левски се напълни с нефутболни хора в управата си,а единственият футболен разбира от спорта колкото осмокласник

До колкото разбрах от днешните новини(вече вчерашни), не се сменя спортно-техническия директор, старши треньора, скаутите, кондиционния треньор.... Отделен въпрос е кой колко си разбира от работата ;)

Треньора не управлява един клуб.Кажи името на един скаут,аз след Саид Ибраимов (вършрше си страхотно работата) за друг не се сещам

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2011 09:24

Че досега кои бяха "футболните хора" в управата?
Надзорен съвет
Тодор Батков - председател на Надзорния съвет
Христо Друмев
Александър Ангелов
Аз тука не виждам "футболни хора",пък и няма промени!
Управителен съвет
Георги Марков - председател на Управителния съвет
Георги Иванов - Гонзо
Константин Баждеков
Кирил Ивков
Нямам нищо против Иво Тонев да стане председател на УС вместо "футболния човек" Г.Марков.А ти?
Шишков иззема част от функциите на Баждеков(тези на изп.директор-те,и без това,са му в повече) и го оставя да се занимава с финансите.Където му е силата.
А,и Ивков напуска...
ПП.Смея да твърдя,че Шишков и Тонев са много по-"футболни" от Марков и Баждеков!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 дек 2011 09:41

Аз пък смя да твърда, че най-после големия проблем на Левски, Батков ще се маха от този клуб.А ОТ ТОВА НЯМА ПО-ХУБАВА НОВИНА ЗА Левски в последните 4 години!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 16 дек 2011 09:59

Безплатен обяд,както всички знаете,няма.Да видим кой в крайна сметка ще го плати...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 16 дек 2011 10:21

Днес е 16 декември, преди една година на същата дата над София се сипеше сняг,а на Герена момчетата при минус 9 градуса победиха Спортинг Лисабон с 1-0. :) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N0qvXPtyVS0&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-hYsMgkPVGw&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 16 дек 2011 10:30

Avanti_Ragazzi написа:Аз пък смя да твърда, че най-после големия проблем на Левски, Батков ще се маха от този клуб.А ОТ ТОВА НЯМА ПО-ХУБАВА НОВИНА ЗА Левски в последните 4 години!!!!

+1
Гонзо също да се маха, че много поражения нанесе.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 дек 2011 11:20

Avanti_Ragazzi написа:Аз пък смя да твърда, че най-после големия проблем на Левски, Батков ще се маха от този клуб.А ОТ ТОВА НЯМА ПО-ХУБАВА НОВИНА ЗА Левски в последните 4 години!!!!

Абе ти недей, че да не дойде някое Гърне...
ВТБ ще следят какво става в клуба ли?
Какво точно в спортен план е свършил Тонев в Локо?
Те нямаха стадион, даже и когато имаха. Помниш ли онея платнища дето се бяха разлетели? Чист късмет, че не убиха някой.
Публиката на Локо е коректив за работата на Тонев също. Той обвиняваше футбалерите, когато явно някои мачове не просто миришеха, а СМЪРДЯХА! След махането на съответните футбалери нищо не се променяше - значи, не са били те виновни. При Георги Иванов, ако не друго то поне няма съмнителни мачове. Изключая казанската афера в която съм на мнение, че вината му е колкото на Живко Миланов...
На мен пък тези смени ми приличат на смяната на Армията на Дуци.
Един компрометирал се "специалист" като Шишков и един човек, който не е показал, че може да работи в успешен клуб (сори към феновете на Локо, но отбора и клуба не могат да се нарекат такива в последните години).
Напускането на Тонев от Локо може да подскаже нещо тъжно:
"Плъховете напускат първи кораба."
Локото ще го има въпреки оръжейната мутра. И Тонев, ако му е пукало за Локо е щял да стои там и да изведе след две-три или колкото там трябва години клубът от кризата. А нали бил локомотивец, или е "мангизец". (Убеден съм, че Гонзо не би направил това, което Тонев.)
Ако той е "човекът в сянка" на въпросната банка, защо тя не е помогнала на Локо, а помага на нас?

Ще ме изкефи, ако Локо по някакъв начин след Нова година се спасят и всичко тръгне при тях на шест (пожелавам го на феновете на Локо), а Тонев е избягъл при нас, за да търси "спасение".

Ако има изпълнителен директор, който уважавам, това е Ангел Бончев.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 дек 2011 11:39

727150 написа:Днес е 16 декември, преди една година на същата дата над София се сипеше сняг,а на Герена момчетата при минус 9 градуса победиха Спортинг Лисабон с 1-0. :) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N0qvXPtyVS0&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-hYsMgkPVGw&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]

Страхотни спомени! Беше ужасен ,кучи студ ,но и публиката и момчетата се раздадоха максимално :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”