Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 13 авг 2022 12:07

DoSomethingDifferent написа:2 въпроса имам ако се преиграе:

1. Мъриту ще пусне ли пак Никиту ?

2. Ако пак паднете, което си е 50% възможно, какво правим?

Има едно сигурно нещо, че Левски ще продължи напред докато ЦСКА никога няма да го видите да играе където и да било и че винаги ще сте припоци. Доволен ли си? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 авг 2022 12:09

Досега не си позволих по никакъв повод да се възползвам от това което се случи в Левски в четвъртък вечерта и да търся реванш за простотиите изречени от определени сини фенове към мен и ЦСКА.Винаги съм спазвал правилото, че падналият не се рита, но това което се вихри по медиите от вчера вече мина всякакви граници.Тон даде естествено Томислав Русев, намеси се и Касабов, те отдавна са като сиамски близнаци, навсякъде се тръби колко посредствен тим е Сейнт Патрикс и каква класа са били Хамрун.Преди реванша с малтийците факторите в Левски вече бяха осчетоводили едни 1,5 млн. лв. в касата на клуба, а феновете им бяха готови с хореографията за плейофа с Партизан и изведнъж всичко се срина.Спомням си навремето един мач ЦСКА-Тулуза който достави голямо удоволствие на сините фенове, още не са го забравили, ами онези поне бяха от Франция.И точно когато си мислих, че ръководството на Левски е приело достойно загубата започнаха да се случват интересни неща, първо гравитиращият около сините шефове Васил Колев зададе въпрос за 1 млн.лв, защото забелязал , че от Хамрун направили неправилно смените и Левски трябва да спечели служебно с 3-0.После излезе едно Извънредно изявление на Наско Сираков, повечето тук знаем кой пише изявленията на собственика на Левски, в което поне 5 пъти беше повторено колко е велик Мъри Стоилов и колко Гордо играе Левски.На всички ни е ясно каква е медийната обстановка в България и тези напъни да се залепи спуканият син балон нито ни изненадаха, нито ни впечатлиха, но черешката на тортата предстоеше.По вечерните часове Екип под ръководството на Иво Ивков, как солидно звучи, е решил, че една съдийска неточност в центъра на игрището е опорочила мача и той трябва да се преиграе и заради това са подали Официален протест пред УЕФА и всички възможни комисии щели да се съберат по най-бързия начин за да решат казуса за 1.5 млн. лв., това вече е Дъното, а скандиранията ЖАЛБИ СТЕ се оказаха 100% верни, аз ще добавя и ЖАЛКИ, загубите трябва да се приемат достойно.Нека модераторите пуснат една анкета за това колко от коментиращите тук мислят, че мача Левски-Хамрун ще се преиграе.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 авг 2022 12:11

realno написа:
DoSomethingDifferent написа:2 въпроса имам ако се преиграе:

1. Мъриту ще пусне ли пак Никиту ?

2. Ако пак паднете, което си е 50% възможно, какво правим?

Има едно сигурно нещо, че Левски ще продължи напред докато ЦСКА никога няма да го видите да играе където и да било и че винаги ще сте припоци. Доволен ли си? :)))

Ами не съм, ако бях първолак може би отговорът ти щеше да е задоволителен!
Do Something Different!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 авг 2022 12:13

Загадка
Кой е спецът от бившето село Кюмурджии, който е отпадал от 10-те малки негърчета, тук пере-там пере, трактористи и селски сервитьори и монтьори от островче?
Жокер: има палава индийска бенка до устните
[offtopic]Мърлю Ага-резаната карабина[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 авг 2022 12:18

Говедата нищо не губят така че що да не се пробват
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2022 12:19

шивача написа:Загадка
Кой е спецът от бившето село Кюмурджии, който е отпадал от 10-те малки негърчета, тук пере-там пере, трактористи и селски сервитьори и монтьори от островче?

Същия, който прати Левски на 1/4 финал в ЛЕ и в групите на ШЛ.
Все там, където вие никога не сте били, даже и с треньор от с. Плоски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 13 авг 2022 12:21

Чудя се как англичаните 1986 година не се сетиха да искат преиграване на мача с Аржентина.
Все пак Марадона им вкара гол с ръка струва ми се нарушение на правилника. Ама къде е четвъртфинал на световното къде е Левски Хамрун

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 авг 2022 12:23

3 мача поискаха да им отложат (и ги отложиха) от първенството, че не можели да играят по 2 мача на седмица, и пак отпадат от някакви смешни малтийци. И върхът на падението - сега искат и преиграване на мача с малтийците .....

Левски прокопа Марианската падина .... вечно хленчещи, вечно търсещи странични начини, в този клуб един мъж няма, ама нито един.
Последна промяна от ReBorn1982 на 13 авг 2022 12:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 авг 2022 12:23

damyanov1963 написа:
шивача написа:Загадка

Същия, който прати Левски на 1/4 финал в ЛЕ и в групите на ШЛ.
Все там, където вие никога не сте били, даже и с треньор от с. Плоски.

Да, ама се били на полуфинал за разлика от вас.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 авг 2022 12:24

luchoni написа:Чудя се как англичаните 1986 година не се сетиха да искат преиграване на мача с Аржентина.
Все пак Марадона им вкара гол с ръка струва ми се нарушение на правилника. Ама къде е четвъртфинал на световното къде е Левски Хамрун

Когато англичаните имат треньор като Мъриту, тогава може да ги сравняваш!!
Do Something Different!

Върни се в “Левски”