Мнениеот peliforewer » 13 авг 2022 12:09
Досега не си позволих по никакъв повод да се възползвам от това което се случи в Левски в четвъртък вечерта и да търся реванш за простотиите изречени от определени сини фенове към мен и ЦСКА.Винаги съм спазвал правилото, че падналият не се рита, но това което се вихри по медиите от вчера вече мина всякакви граници.Тон даде естествено Томислав Русев, намеси се и Касабов, те отдавна са като сиамски близнаци, навсякъде се тръби колко посредствен тим е Сейнт Патрикс и каква класа са били Хамрун.Преди реванша с малтийците факторите в Левски вече бяха осчетоводили едни 1,5 млн. лв. в касата на клуба, а феновете им бяха готови с хореографията за плейофа с Партизан и изведнъж всичко се срина.Спомням си навремето един мач ЦСКА-Тулуза който достави голямо удоволствие на сините фенове, още не са го забравили, ами онези поне бяха от Франция.И точно когато си мислих, че ръководството на Левски е приело достойно загубата започнаха да се случват интересни неща, първо гравитиращият около сините шефове Васил Колев зададе въпрос за 1 млн.лв, защото забелязал , че от Хамрун направили неправилно смените и Левски трябва да спечели служебно с 3-0.После излезе едно Извънредно изявление на Наско Сираков, повечето тук знаем кой пише изявленията на собственика на Левски, в което поне 5 пъти беше повторено колко е велик Мъри Стоилов и колко Гордо играе Левски.На всички ни е ясно каква е медийната обстановка в България и тези напъни да се залепи спуканият син балон нито ни изненадаха, нито ни впечатлиха, но черешката на тортата предстоеше.По вечерните часове Екип под ръководството на Иво Ивков, как солидно звучи, е решил, че една съдийска неточност в центъра на игрището е опорочила мача и той трябва да се преиграе и заради това са подали Официален протест пред УЕФА и всички възможни комисии щели да се съберат по най-бързия начин за да решат казуса за 1.5 млн. лв., това вече е Дъното, а скандиранията ЖАЛБИ СТЕ се оказаха 100% верни, аз ще добавя и ЖАЛКИ, загубите трябва да се приемат достойно.Нека модераторите пуснат една анкета за това колко от коментиращите тук мислят, че мача Левски-Хамрун ще се преиграе.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...