Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Стойчо Стоев на Герена-веднага!

Мнениеот шивача » 30 ное 2016 23:11

Teo написа:
шивача написа:
Teo написа:Стойчо Стоев има по-голяма вероятност да дойде на Армията, отколкото на Герена, синчец!

Супер, дано Той да е обединителната фигура между двата клуба, преди бъдещото сливане.

Шивач какво имаш предвид? Нещо не зацепвам :lol:

Нищо. Трагедията е пълна.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 ное 2016 23:16

Време е Стоев да дойде в ЦСКА :idea: Времето му в Левски приключи и мисля, че това е затворена страница за него ;) Чета какви простотии е написал по-нагоре фенът на Лудогорец и ми става смешно, при положение, че точно при Стоев те играха най-добрия си футбол изобщо откакто са елитен отбор :idea: Мачовете в Лига Европа през есента на 2013-а са най-силните, които съм виждал от български отбор. Само, моля не ми минавайте с глупостите за Дерменджиев като Архитекта в сянка, защото чичо Гошо беше помощник и при Петев, а такъв футбол нямаше, беше и е вече два пъти старши-треньор (даже в момента на доста по-силни футболисти) и такъв футбол пак няма!
Изображение

Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 30 ное 2016 23:21

ЕМИЛ написа:С Локо Пд обръщалка , днес пак ....нещата в Левски са много съмнителни :|

Събирате за козирка?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 ное 2016 23:22

sin4ec написа:
mikata написа:На мен ми писна от нашите легенди :idea:

Кво ти е писнало?
Нашата селекция е поне две класи под тази на Лц. Това са фактите и те трябва да се приемат. Ние изплащаме дългове и няма как да сме им конкурентни. Просто е.

Само да не се окаже, че нищо не изплащате, а трупате още дългове. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 30 ное 2016 23:26

След треньорските грешки срещу Локо Пд и преди това, бях отписал Топузаков като треньор, но според мен днес отбора беше нареден оптимално.
Просто нямаше дефанзивен халф на пейката, който да смени второто полувреме Аниете, за да заздрави защитата при 0-1. Може би единствената треньорска грешка, че трябваше да пусне по-рано Краев, който макар и да не е типичен халф, щеше да тича повече от изморения Аниете.
Друг проблем е, че няма и резервни крила. Галин Иванов не става, а Деса си остава загадка. Няма и десен бек, Алвеша пак го разминаваха като колче.
Няма как да биеш Лудогорец с този отбор, без значение треньора.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 30 ное 2016 23:46

CSKA69 написа:Време е Стоев да дойде в ЦСКА :idea: Времето му в Левски приключи и мисля, че това е затворена страница за него ;) Чета какви простотии е написал по-нагоре фенът на Лудогорец и ми става смешно, при положение, че точно при Стоев те играха най-добрия си футбол изобщо откакто са елитен отбор :idea: Мачовете в Лига Европа през есента на 2013-а са най-силните, които съм виждал от български отбор. Само, моля не ми минавайте с глупостите за Дерменджиев като Архитекта в сянка, защото чичо Гошо беше помощник и при Петев, а такъв футбол нямаше, беше и е вече два пъти старши-треньор (даже в момента на доста по-силни футболисти) и такъв футбол пак няма!

Не гледам лаически и не правя съчинение по телевизионна картинка - знам фактите.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 ное 2016 23:53

Ясно е, че мача с Лудогорец с който и да е треньор, в момента трудно ще го вземем, но ... мача с Локо Пд беше трагедия, с Монтана играхме като равен с равен, с Морето бавехме последните 20 мин. да задържим 1:0 на собствения си стадион, с Ботев, които всеки след нас ги бие, додрапахме 1:1. Да не говорим как Морето ни напълниха мрежата за купата.
Това са ни мачовете с настоящият треньор. Уважавам го като футболист, но като треньор по-добре да го пратят във В група да се обиграва. А единствения читав вариант в момента е Стоев. И дано не откаже.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 дек 2016 00:05

mikata написа:Отбора не е чак толкова зле, трябва опитен и добър треньор и 3-4 по-добри играчи от сегашните,но ако ще се прави нещо трябва да е сега зимата за да се обиграва отбора през пролетта :idea:

аа без тия! Опитни треньори не ни трябват. Трябва да може да гледа като дебил и да е достатъчно глупав и некадърен. Друго не е нужно. Опитните треньори са много лоши хора и не обичат да им се качват на главите и да ги правят на идиоти. Не са за нас.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 01 дек 2016 00:18

Тоя Стоев е пълен леш,на Левски в момента му трябва треньор с топки,а не заешки сърца.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 01 дек 2016 00:56

Вили Вуцов е много вероятно скоро да се появи край тъч линията по време на официален мач на Левски.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Левски”