ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот ogrizko » 13 авг 2022 08:28

Jordan1914 написа:https://dsport.bg/grubata-greshka-na-sadiata-koato-prako-povlia-za-vtoria-gol-na-hamrun-srestu-levski-snimka~90880.html
Някой да ми обясни как това е нормално??? Тоя затова толкова бързо се озова в нашият пенал! Трябва да се сезира УЕФА!

това е доста грубо ако е вярно!!! ама по-хубаво да се намери видео на ситуацията, само със снимка едва ли ще се получат нещата...

иначе и мен ме изуми оня как стигна толкова бързо напред и надбяга защитата :)

принципно това не е грешка от футболно естество дето примерно има игра с ръка или нещо от сорта ...това изглежда повече от типа да излезеш на терена с 12 човека или примерно с некартотекиран играч ..нарушение на чисто футболните правила.... но ако срока е 12 часа само значи сте го изтървали за обжалването и все пак по-добре да пишете да видим какво ще стане, гола е явно нередовен ако има видео дето се вижда ясно цялата ситуация
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 авг 2022 10:03

Румънският съдия е с унгарско име.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2022 10:17

A? (shock)
Левскари,
Уведомяваме Ви, че в петък, 12 август, малко преди 21:00 часа, при спазване на 24 часовия срок и след внимателна преценка на случая, екип под ръководството на изпълнителния директор Ивайло Ивков депозира протест пред УЕФА с искане за преиграване на мача с „Хамрун“.
Представени са необходимите доказателства за допуснато грубо нарушение на правилата от главния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача.
Предстои случаят да бъде спешно разгледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 авг 2022 10:29

TristaNNN написа:A? (shock)
Левскари,
Уведомяваме Ви, че в петък, 12 август, малко преди 21:00 часа, при спазване на 24 часовия срок и след внимателна преценка на случая, екип под ръководството на изпълнителния директор Ивайло Ивков депозира протест пред УЕФА с искане за преиграване на мача с „Хамрун“.
Представени са необходимите доказателства за допуснато грубо нарушение на правилата от главния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача.
Предстои случаят да бъде спешно разгледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА.

Никъв шанс, ама добре, че изявяваме позиция.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 авг 2022 10:34

icemanbg33 написа:
TristaNNN написа:A? (shock)
Левскари,

Никъв шанс, ама добре, че изявяваме позиция.

защо да нямаме шанс според теб?
Мен тва ми идва като гръм от ясно небе, наистина си има нарушение на правилата, плюс това играчът в нарушение е точно този, вкарал гола

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 авг 2022 10:37

Няма никакъв шанс, но и аз подкрепям това, че е подадена жалба.

От УЕФА направиха Тотнъм на глупаци преди година някъде, какво остава за Левски ....

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 13 авг 2022 10:51

Дано да се реши да се преиграе ! Стига са ни прецаквали разни съдии от край време.При дузпата на Никито видя двата сантиметра
стъпване пред голлинията,но 5 метра предварително спринтиране преди удара от центъра след нашия изравнителен гол не го видя!
А иначе във футбола се иска и малко хитрост.Ако Гошо Петков беше в отбора на Левски със сигурност след нашия гол щеше да легне
на терена,за да не може съдията да даде началния сигнал.После следваха навлизане на лекарския екип,носилки, искане на принудителна смяна и т.н.В това време нашите щяха да се окопитат,да се групират и да се концентрират.Допуснахме ужасно бунашки гол.Във всеки отбор трябва да има и по един зевзек като Сашо Костов на времето или Гошо Вратарчето в по-ново време.
Да могат да бавят играта,когато е необходимо,да изкарат някой картон на противника и т.н.Не е нужно някой да му казва какво да
прави,той си знае кога,как и какво...Не било спортсменско ?Не било фейрплей ?Ами тогава се духа една порция супа и се мълчи
гордо.И се губят там колко бяха -милион и половина, май че...При готово класиране да го изпуснеш толкова безхаберно е просто
непростимо...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2022 11:08

След тази новина, която ми дойде като гръм от облачното, съботно небе, съм със смесени чувства, но ще поздравя ръководството за смелостта, която показа. Не всеки ден български отбор прави нещо подобно, и не всеки български отбор има топките, за да го направи.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 13 авг 2022 11:12

А иначе ,вижте новият селекционер на националния отбор кой вратар е повикал !Той явно не е получил инструктаж преди да го
назначат.Явно не иска тюлени със забавени реакции в отбора.Има поне 5-6 вратари в Ефбет лигата,които са доста по-подходящи
за отбор с нарастващи амбиции като нашия.Но при нас той не се избира,той се назначава ...

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 авг 2022 11:13

Хайахаха.. някакъв Додо, бил 2 метра в половината на Подуене?!
А целия отбор на Подуене в коя половина е бил, че не успя да го опази?

Срамно поведение е това!

Върни се в “Левски”