soilwork написа:Авиаторите вече и официално искат обединение. Искам да подам ръка на феновете, на публиката на ЦСКА. Подавам ръка на всички армейци - нека се обединим", заяви Добрин Гьонов.
Или Цеката им е спрял или намалил кранчето или делото срещу тях ги притеснява,по вероятно е първото.Интересно че много спорния според мен адвокат Радостин Василев излиза по медиите с призив за обединението,казвам че е спорен защото по времето на Титан в ЦСКА този и Градев бяха юридическите им съветници,сещате ли се какви договори се подписваха с едни анонимници за едни големи пари и за по две-три години,след това те си отиваха без да им е приключен договора юридически и осъдиха ЦСКА за милиони,толкова за Радостин Василев.Най-интересното че от ръководството на ЦСКА никой не е споменал за обединение,а медиите и обелките само за това говорят.Ганчев трябва докрай да си трае и имам чувството че цифрите ще се откажат сами от първенството с оправданието че се жертват заради единството на червената общност.Дали има преразпределение на парите от Обеля към Подуене ще разберем скоро,Найденов може да не се води никъде ,но парите ще са негови.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...