ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот vg_vasilev » 26 юли 2019 10:48

THE G.A.M.E написа:Хубчев бил виновник... А кой беше "виновен" за това, че ги размазахме през 1-вото полувреме ? :roll:

И кое си размазал - от толкова положения нито едно вкарано.

Аз и ти ли сме избирали Насируто, неадекватния и Алар, с лошата форма или Хубчев, лекето ?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 юли 2019 10:49

Съгласен с Играта! Кофти е, че тази година няма да гледаме отбора ни у дома в ЕКТ. Хубавото е, че се изчистихме от наказанието и догодина ще сме ок. Не може отбор като Левски да няма резервен бек. Недопустимо е. Преди време Живко изгря в именно такива Европейски мачове, когато трябваше да замени Пелето.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2019 10:51

noo написа:Футболните мачове се играят две полувремена. Такива са правилата.
То е хубаво и да си 11/11 през цялото времетраене, ама това не зависи от треньора. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 26 юли 2019 10:53

noo написа:
THE G.A.M.E написа:П.С.

Хубчев бил виновник... А кой беше "виновен" за това, че ги размазахме през 1-вото полувреме ? :roll:

Футболните мачове се играят две полувремена. Такива са правилата.

Тогава спрете да се фокусирате само върху едното, когато ще давате генерални оценки.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2019 10:53

vg_vasilev написа:И кое си размазал - от толкова положения нито едно вкарано.
Аз и ти ли сме избирали Насируто, неадекватния и Алар, с лошата форма или Хубчев, лекето ?
Положения, които домакините нямаха.

Писах в темата за селекцията - панически трансфери, защото всички 1-ви и 2-ри опции са ни отказали.
Т'ва е положението... Инак с юношите, дето бяха ошамарени от 4-то дивизионите турски германци.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 26 юли 2019 11:00

THE G.A.M.E написа:
vg_vasilev написа:И кое си размазал - от толкова положения нито едно вкарано.
Положения, които домакините нямаха.

Писах в темата за селекцията - панически трансфери, защото всички 1-ви и 2-ри опции са ни отказали.
Т'ва е положението... Инак с юношите, дето бяха ошамарени от 4-то дивизионите турски германци.

За мен е 100 пъти добре само юноши,а не някакви бананояди на по 10-20 000 евра заплата.
По-добре тези пари да се инвестират в треньори от Германия или Испания, но не само за мъжете, а и за децата. Кондиционни, главни, помощници. Защото се вижда, че нито децата са на нивото на връстниците им от чужбина, нито младежите. В първия състав са само безименни мангали.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 11:02

Брей, ако някой случаен човечец чете коментарите, ще си каже, че ако сме били разполагали с резервен бек, то обезателно щяхме да смачакаме кипърците. И другото, което се набива на очи, че едва ли не нямаме никакава селекция, та клетия Хубчев трябвало да пуска новия швед от немай къде, щото нали, на пейката бяха само шведа и Юруков, други нямаше. :roll:
Иначе да, съгласен съм, че е много тъжна загубата, а почнахме толкова добре кампанията. Яд ме е за момчетата - спукаха ги от тренировки цял месец, сега им се разказа играта от пътувания нагоре-надолу и накрая това 3-0, на мене ми се дорева вчера, какво остава на тях. Не е като да бяха апатични и да не им се тичаше.
Положителното, ако може да се намери такова след вчера е, че сега ще се види кой наистина милее за отбора и кой е "левскар", ама само като сме силни. Изпитът е съвсем скоро, още идния понеделник. Вижда се е една добра основа в отбора, редно е да получат нашата подкрепа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 11:04

bilyaletdinov написа:Съгласен с Играта! Кофти е, че тази година няма да гледаме отбора ни у дома в ЕКТ. Хубавото е, че се изчистихме от наказанието и догодина ще сме ок. Не може отбор като Левски да няма резервен бек. Недопустимо е. Преди време Живко изгря в именно такива Европейски мачове, когато трябваше да замени Пелето.

Не бързай да се радваш, щото ония в Нион още не са се произнесли по темата с кокалите в Ружомхужом, а трябва да видим какви точно сме ги натворили вчера в началото на мача.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 11:08

wilge написа:
metodito написа:П.С. Това как "класни чужденци" не искали да идват у нас е поредния популизъм от тяхна страна. Ей Богу, Марселиньо, Лукоки, Сисиньо, Паломино и тъ нъ бяха световно известни "класни" футболисти преди да отидат в Разград. Тази мантра, която разпространяват е поредния фейк, с който се опитват да замажат очите на наивниците. Оня ден БАТЕ пак си взеха своето с едни ботушари беларуси срещу Розенборг. Направиха го и в Полша. Имаха едно негро за цвят, което наистина направи разликата, ма ча пък класен.... Абе, вярвайте им.
П.С. АЕК не са нещо особено, стига да им издържиш на темпото и да им разрушиш играта. Първото полувреме направихме и двете неща. Нашите второто излязоха насрани, а Хубси намаза така хубаво всичко все едно се молихме да паднем с по-малко. Евала на вратаря.

Какво е виновен Хубси, че Зетя, уж футболист с опит се хвана така наивно на провокациите на противника? Те го познват от престоя му там и естествено го провокираха, защо знаят колко му е акълеца. Да направиш втори жълт картон в половината противника какво е? Съдията му даде картоните за остро влизане, за опасна игра, а не че е наранил някого. Но малоумникът не можа да го разбере и още не го е разбрал. После се оправдава, че не го бил ритнал. Кой му е виновен, че след толкова години в професиятане е разбрал, че европейските съдии допускат твърдата игра и санкционират дори опитите за груба игра. Какво е виновен Хубси, че Лъжеца и разни директори и скаути все още не са успели да направят селекцията. Окомплектовката трябваше да е завършила ден преди намалото на летния тренировъчен лагер. Сега ще гоним Михаля.
ПП. Някой наясно ли е как сме с картоните и освен Дивко Миланов други наказани ще имаме ли?

По-назад го написах за Живко - "глупаво човече". Конкретно за мача. За селекцията си прав и ще те допълня: а защо бяха натирени Давид и Милош? Искано ли му е мнението на Хубчев за тези двамата? Кой е взел Мазурек? Защото Хубчев се държи като обиден и не го пуска. Дали треньорът нямаше да го пуска, ако вижда, че става нещо от него. Може и да е добър, но е по-вероятно той въобще да не го е искал и да го показва (както Петрович да речем не пускаше на времето Илиан Мицански). А защо виня И Хубчев (освен Живко). Картонът дойде в "удобен" момент - преди почивката, а не по време на мача и да трябваше в движение да се променя тактика и всичко. Имаше едни 15 минути, в които да се избистрят нещата как трябва да се държи отбора второто. Промените оставиха в центъра един Тиам - да го играе и сам войнът е воин. Силата на Юруков не е била на бека. Нито пък на Райнов в защита. Този Насиру... каква беше идеята точно да се появи. И защо се появява играч, който е провел не повече от една тренировка с отбора? Защо така се промени изведнъж лицето на отбора? И... както и да е. Тези АЕК, според мен не са нищо особено, но са по-силни от нас явно. Всеки опит е важен. Дано отговорните лица си вземат поука.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 11:11

TristaNNN написа:Брей, ако някой случаен човечец чете коментарите, ще си каже, че ако сме били разполагали с резервен бек, то обезателно щяхме да смачакаме кипърците. И другото, което се набива на очи, че едва ли не нямаме никакава селекция, та клетия Хубчев трябвало да пуска новия швед от немай къде, щото нали, на пейката бяха само шведа и Юруков, други нямаше. :roll:

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”