Обаче не знам от къде идваше разликата на трибуните, СЕКТОР Г май бяха почивка днес

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Der Schmarotzer написа:delqnski47 написа:thresh написа:
Сериозно ли го казваш това? На терена е Литекс, на трибуните са чорбари. Какво друго да викаме?
Не успявам да се засегна като има такова разминаваме в цветовете,а нали идеята е да се засягаме Секторите взаимно.
То вие освен всичко друго сте и далтонисти....
delqnski47 написа:helic написа:rsk написа:Нашият Обертанчо всеки мач играе 90 минути и изорава терена. Нормално да свърши въздуха. Вашият космонавт като имаше въздух, та голяма работа. Много нещо направи.
да бе, това че риташ въздуха не значи че си имал въздух![]()
за космонаФта ми е думата
Вие вземете се разберете,най-накрая,дали ще викате ''оранжеви'' ,или ''Червени боклуци'',щот с двете не върви и е супер смешно.
delqnski47 написа:popokutepetel,а питаш за Мауридес.Щи отговоря щот не следиш отбора,което не е проблем,простено ти е.Мауридес последните мачове е изтеглен по-назад(май и в тоя мач беше такаа,бях в Г...Джеси беше централен...той е крило,но..да),щот в момента нямаме разиграващ халф и сега му е дадена функция да обира първите топки във въздуха.Един вид.ПОНЕ това да печелим.Колко се справи в тоя мач е отделен въпрос,ще гледам повторения специално за него.
miro_rz написа:Много е тихо тук , няма ли да ставате шампиони !
Митов е свободен , може да влезе за един помощник !
rsk написа:Скандирания, хореографии... Я си сипи едно уиски. Така повече ще се успокоиш.
miro_rz написа:Много е тихо тук , няма ли да ставате шампиони !
Митов е свободен , може да влезе за един помощник !
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 6 госта