Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Въпросите за договор могат да бъдат насочени към? Боримиров? И той като Гонзо. Като футболист ок, като ръководител зеро. Да не говорим, че първия се нацупи, щото Роси не искал сина му.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
За мен ще е много интересно да видим какви трансфери ще има това лято, според мен ще са знакови, защото Роси на няколко пъти отговаря на въпросите за своето бъдеще и ЕКТ с това, че трябва да говори с ръководството. Сякаш очакваше някакви уверения и подкрепа от тях и явно ги е получил. Иначе според мен беше готови да си тръгне по взаимно съгласие.
Нов вратар ще има, то е ясно. В защита очаквам поне 2-ма нови (ако не броим Дидо) - един централен защитник още и един, който може да играе на двата бека, а е възможно и двама да са, за бековете. Зависи и дали Белаид ще остане. Поне един халф и крило. Предполагам, че поне 4 нови ще има.
Нов вратар ще има, то е ясно. В защита очаквам поне 2-ма нови (ако не броим Дидо) - един централен защитник още и един, който може да играе на двата бека, а е възможно и двама да са, за бековете. Зависи и дали Белаид ще остане. Поне един халф и крило. Предполагам, че поне 4 нови ще има.
metodito написа:W84me написа:olfix написа:Колкото и да ми е симпатичен,като човек,наистина не мога да разбера за какво го вземат в Пилзен?!Той там няма как да бъде титуляр:(
Как го прецени?
Понеже в качеството си на дефанзивен халф не се справя толкова добре като ляв бек, дясно крило, ляво крило. А трябва да се справя и като вратар, и като централен защитник. Ми, че така де.
Пак ще припомня забавлението на Пепе - Бедоя на крилото.Представяте ли си да бяха продължили да го използват там?
Аниете като ляво крило пък въобще няма да го коментирам...
Нали самия Пепе взе тези двама футболисти...? Щвно е имал нещо впредвид щом ТОЙ ги е селектирал и ги е използвал на тия позиции. Левски трябва само да благодари на Прохазка. В последните 10 год. имахме далеч по лоши случай на футбалери тръгнали си без пари. Прохазка заслужава само похвала и успех
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
Независимо от това беше идиотско решение. Ами, ако го бяха оставили да се мъчи там? И после вземат го освободят с довода, че не се справя на крилото?
Иначе подобни дивотии ги има и в големия футбол. Като Йозил крило, например. А и Роси не знам докога щеше да продължава с експериментите с Габи. А ако до края на шампионата не го беше поставил на крилото?

За всичко си има причина, както за Йозил на крилото, така и за това, че нямаше и да чуем за Бедоя ако небеше Пепе Мурсия. Не че той се запомни с нещо друго в Левски 

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Колкото и да не искате много нови играчи, трябват ни - вратар, двама централни защитници(единият може да е Дидо), ляв бек, десен бек, нападател, крило. Това е задължително. Най-вероятно ще трябват играчи и за халфовата линия.
- metodito
- Контакти:
Warped написа:За всичко си има причина, както за Йозил на крилото, така и за това, че нямаше и да чуем за Бедоя ако небеше Пепе Мурсия. Не че той се запомни с нещо друго в Левски
Не знам. Йозил на крилото правилно ли ти изглежда? Според мен с подобни експерименти не само играча страда, но и клуба и привържениците. Видя Габи като мина на крилото какво се случи и как изглеждаше преди.
Eminem написа:Колкото и да не искате много нови играчи, трябват ни - вратар, двама централни защитници(единият може да е Дидо), ляв бек, десен бек, нападател, крило. Това е задължително. Най-вероятно ще трябват играчи и за халфовата линия.
За двама централни и двама бека си се изхвърлил, и по един стига (все пак централният ще е само за резерва), но иначе си прав. 5 души :D
Мисля, че решението на Прохазка е чисто финансово и абсолютно в реда на нещата.
На 29 получава последна възможност за по-солиден (финансово) 3-годишен договор. После, ... я камилата, я камиларя.
Уважение за словака! Успешно компенсира липсата на талант с професионално отношение за пример - игра на непривични позиции без да мрънка пред медии, прие намаляване на заплатата си в деликатен за клуба момент, научи езика ....
Дано на 19-20-годишните ни родни "гъзета" с по 2 силни мача в кариерата им светне, защото звездоманията ги грабва твърде рано и въобще не ги пуска.
На 29 получава последна възможност за по-солиден (финансово) 3-годишен договор. После, ... я камилата, я камиларя.
Уважение за словака! Успешно компенсира липсата на талант с професионално отношение за пример - игра на непривични позиции без да мрънка пред медии, прие намаляване на заплатата си в деликатен за клуба момент, научи езика ....
Дано на 19-20-годишните ни родни "гъзета" с по 2 силни мача в кариерата им светне, защото звездоманията ги грабва твърде рано и въобще не ги пуска.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Нема начин. Сакският кобург го каза: "Трябва си сменим чипа в главата".
А Жорж Ганчев го каза и поетично: "Ние сме малък, но много прост народ"[/offtopic]
Red_Neck написа:Дано на 19-20-годишните ни родни "гъзета" с по 2 силни мача в кариерата им светне, защото звездоманията ги грабва твърде рано и въобще не ги пуска.
Нема начин. Сакският кобург го каза: "Трябва си сменим чипа в главата".