delqnski47 написа:groti написа:delqnski47 написа:Щот е мъж и искаше да довърши мача.Вие така само може да го спрете - с доноси или с брутални умишлени влизания...![]()
Нищо,сега няма да го продадем и ще остане при нас.
Ти тотално изтрещеТая "тенекия" дето не я искаш ще я сънуваш през сълзи май. Сериозно ли мислиш, че ние играем брутално? Вижте се бе. Всеки мач ви спестяват по поне 1 червен картон. И днес отново. Не оправдавам Тиам. Влизането беше безумно и мисля, че срещу друг нямаше да влезе с такава стръв, но не мисля че желаеше да го счупи. От друга страна Сандокан съвсем умишлено го удари с лакътя в лицето на онзи мач по водна топка. Може би ако си беше получил наказанието, което беше заслужил преди онзи мач сега щеше да е здрав. Това си е за него да го преосмисли, въпреки че мисля че драмата му е съвсем друга сега. Контузията е най-малкото
Боле ме фара мене за тъпата тенекия.Тва съм го казал още преди първия мач с вас за полуфинала.За кво ми е тая тенекия - да заема място в музея ли?Ние в Европа получихме право да участваме в крайна сметка.
Ами то във вашият музей, на ЦСКА-София, може да има около 7-8 трофея, не повече. Още един нямаше да ви е излишен. Като се сетя, "Левски" са ви драли с 6:2 за една от купите насред София.