ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакините
79
40%
Равен
41
21%
Победа за Левски
80
40%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2018 23:17

Player написа:Имам едно предложение към модераторите, относно припознавачите. В техния форум май не можело да се казва, че това не е ЦСКА, а Литекс и следват банове. Така и в нашия, който каже, че това е ЦСКА да получава същото. Намирам го за справедливо!

[offtopic]Кой какъв е няма място в теми,които са за конкретен мач(например).Аз сега в мача ви с Верея ако почна да коментирам неща от сорта на ''Изписвайте си името на отбора в кавички моля.....''(имам пълното право да го пиша,щом като вие имате претенции за нас) редно ли ще е?Не мисля.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT

Мнениеот siniq_fen » 18 апр 2018 23:19

popokutepetel написа:
PFC Litex написа:Джеферсон му бе показан втори жълт картон и за това наказанието му беше само един мач.
При Буш е директен червен.

Буш ще бъда наказан за една среща и глоба от 300 лв. тъй като се санкционира по чл. 22, ал. 2 б. "з" от дисциплинарния правилник като нарушението му се класифицира като - брутално поведение (като бутане, блъскане, дърпане, като се използва прекомерна сила .....) Така че Буш ще играе срещу ГМО-то за купата.

Абсолютно! Ако се спазва правилникът, точно това е, което трябва да последва. По-същата логика Жеферсон би трябвало да бъде санкциониран само с 1 мач за "груба игра".
Само Левски!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2018 23:20

Все тая, личното ми мнение, че Буш не е играч без който отбора ви да не може.
Между другото е много вероятно мача за купата да се играе пред празни трибуни заради олигофренията с тези бомбички.
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 апр 2018 23:21

limon написа:Докъде ни докараха да изпадаме в еуфория след равен с клизма :). Аз чакам купата и после европата нали с това ни промиват мозъците от есента. Да видим пари ли ще изкараме или пак някое географско откритие.

Май не си видял, каквото са видяли останалите във форума.
Да ти обясня. Първото полувреме Левски бяха като боксова круша и не знаеха къде се намират. Второто след като губеха с 0:2, се вдигнаха и смачкаха ГМО-то и само липсата на добър голмайстор и недобрата сработеност в атака попречиха на победата. Демонстрираха дух и борбеност и показаха , че Левски е жив, както каза Роси.
И следващия път си направи лимонада ;)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 апр 2018 23:22

Синчец да не е с червен картон пак го нема ! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 апр 2018 23:22

siniq_fen написа:
popokutepetel написа:
PFC Litex написа:Джеферсон му бе показан втори жълт картон и за това наказанието му беше само един мач.

Буш ще бъда наказан за една среща и глоба от 300 лв. тъй като се санкционира по чл. 22, ал. 2 б. "з" от дисциплинарния правилник като нарушението му се класифицира като - брутално поведение (като бутане, блъскане, дърпане, като се използва прекомерна сила .....) Така че Буш ще играе срещу ГМО-то за купата.

Абсолютно! Ако се спазва правилникът, точно това е, което трябва да последва. По-същата логика Жеферсон би трябвало да бъде санкциониран само с 1 мач за "груба игра".

Е как може да не се спази? Разпоредбата е пределно ясна и всичко се вижда - удари, шутове и т.н няма. Има изблъскване на противник при спряна игра. Точка. Наказанието е ясно посочено 1 мач и няма място за интерпретации и тълкуване.
А за философите Джеферсон беше изгонен защото съдията е преценил, че изритването на Буш е провокация и за това му показа червен картон, а не за самото ритане.
Последна промяна от popokutepetel на 18 апр 2018 23:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 18 апр 2018 23:23

rane написа:
Gonzalez1914 написа:...
Зоба си дава отражение а и онези "мачове" със сателитите ви изиграват лоша шега , но това е запазена марка на на отбора на ГГ Литекс - София !

...

Точно! Зоба им е гола вода. Свършват въздуха към 60-та минута, а отделно сума играчи им се контузиха. Ама така е, като рачиташ предимно на химията да те държи.

Те Литекс от години правят едно и също , назобат се по време на подготовката и първите 4-5 мача след подготвителният период са като малкият мук , но зоба доста рано ги отпуска и тази и миналата година .
А контузиите са неизбежни ... за това и четирите мача с Левски след 55-60мин са като дробове на терена .
Но за всичко си има обяснение .... върнете се малко назад и вижте какъв РЕВ и ВОЙ нададоха тирето за отложените мачове .... още в Ловеч и сега в София за тях най важни са мачовете в курортните градове , но това е друга тема !

За съжаление Роси е изпуснал тотално съблекалнята и отборът е разбит .... бедна им е фантазията на всички какво ще се случи , ако си "стегнем" отбора , дали Роси или друг треньор тези момчета могат много повече , само да вметна за Рошу .... мамалигата е гадно човече и задължително трябва да се махне или новият тренер , ако има де , самите футболисти "звезди" си подливат вода !!!!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 апр 2018 23:24

popokutepetel написа:
siniq_fen написа:
popokutepetel написа:

Е как може да не се спази? Разпоредбата е пределно ясна и всичко се вижда - удари, шутове и т.н няма. Има изблъскване на противник при спряна игра. Точка. Наказанието е ясно посочено 1 мач и няма място за интерпретации и тълкуване.

Ама защо ми се караш? :lol: Нищо не би ме учудило.
Само Левски!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 апр 2018 23:24

delqnski47 написа:
Player написа:Имам едно предложение към модераторите, относно припознавачите. В техния форум май не можело да се казва, че това не е ЦСКА, а Литекс и следват банове. Така и в нашия, който каже, че това е ЦСКА да получава същото. Намирам го за справедливо!

[offtopic]Кой какъв е няма място в теми,които са за конкретен мач(например).Аз сега в мача ви с Верея ако почна да коментирам неща от сорта на ''Изписвайте си името на отбора в кавички моля.....''(имам пълното право да го пиша,щом като вие имате претенции за нас) редно ли ще е?Не мисля.[/offtopic]

[offtopic]Ами пак някой се опитва да манипулира в и лъже и за това в тази тема и го казвам на момента, защото ми писна от лъжи. Някой тука, говореше за "Великия ЦСКА". Може ли всеки ден да влизам във форума ви и да ви казвам че сте Литекс- Етрополе, за да не го забравяте? Мисля, че е редно, предвид това, че ще казвам истината! К'во ще кажеш, а?[/offtopic]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 18 апр 2018 23:25

Така е, но ситуацията с нарушението е идентична. Независимо от това, в дисциплинарния правилник за нарушението на Буш при изгонване с червен картон е придвидена допълнително глоба от 500 лв. и спиране на състезателни права за една среща. Така, че съм по-скоро оптимист, че Буш ще може да играе в реванша с Литекс.

Върни се в “Левски”