ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот Serafim » 06 сеп 2017 22:14

А Сисиньо какво наказание ще има, за удара по кабинката за журналистите, както и за това, че блъскаше полицай? Предполагам 1 мач и глоба от 1500лв.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 сеп 2017 22:14

IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..

Тази ситуация свирена на мач в Европа е нарисуван жълт картон за Гомес за задържане на топката и за симулация! Но тук смешкото Попов от София свири в полза на съгражданите си и даде червен картон за Сисиньо.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 сеп 2017 22:14

IvailoRz написа:
Serafim написа:
IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..

Веднага ти казвам. Първо защото спести директен ЧК на Натанаел. Второ, защото на няколко пъти спеси ЖК на Анисе, който трябваше още при играта с ръка да бъде санкционира, което щеше да ограничи изявите му в центъра на терена, най-вече в защита. (Между другото пожали и Панайотов така). Ето за това

Дори да предположим ,че е сбъркал в едната посока ,не е ли грешка да компенсира ?

Ивайло, що не си признаеш, че сте съдийски отбор?
Какво срамно има бе?

Ти къде във футбола си видял във вашето наказателно поле да има удар без топка по противников състезател и да се дава фаул за вашия отбор и забележи ЖЪЛТ картон?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз ако бях щях да извадя отбора след тая тесла и да пусна публиката да линчува тоя палячо на терена!

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 06 сеп 2017 22:15

10 на 10, на Герена трябва ние да мрънкаме, че съдията ви е подпрял за времето.

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 06 сеп 2017 22:15

Добро съдийство, като изключим няколко спестени картони на Вутов и Прохазка. Пресилен ЧК на Сисиньо.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2017 22:15

сини шампиони написа:
ralka_levskarka написа:
gzagorov написа:Само на мен ли ми се стори, че Сисиньо не иска топката, нито блъска лекичко, а направо удря в гърба Жорди Гомез?

Не. И аз видях поредния токат.

Свялете си сините очила. Това беше просто приятелско потупване по рамото. :mrgreen:

Жалко за птицата, от която Сисиньо е взел перцето, за да погали Гомез. Предлагам природозащитниците да се самосезират :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 сеп 2017 22:16

ами той сам си създаде това напрежение,колега.
И никой тук не отбелязва факта че има формално нарушение на правилника.Даваш жълт картон за игра с лакът а свирш фаул в полза на гостите.Сега явно тънкия момент кое нарушение е първо-според теб как е.
LEVSKI_FOREVER

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 06 сеп 2017 22:16

Хайде спри се и ти. Видя се удара без топка и беше заслужено изгонен. Съдията се справи с мача, дори много добре. Дали е искал да компенсира, само той си знае (но какво ли да компенсира след като свири както си трябваше). А и четвъртия съдия също видя ситуацията.

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 06 сеп 2017 22:16

защото Прохазка се блъсна в гърба на Сисиньо докато бягаше с гръб
Незнам, но ако някой е слушал радио Дарик, там вървеше пропагандата, че съдията развалил мачът, като подкрепил Лудогорец през първото полувреме. Еми чист червен картон на Митрев, кво искат?
Дяков направил селско влизане на Обертан, пък като гледах повторението, дори не видях да го рита, а няколко секунди по-късно Прохазка направо отнесе един зелен с удар в глезена в гръб. второто полувреме Левски играха супер грубо, но нямаше никакви картони за тях.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 сеп 2017 22:16

Vura написа:Добро съдийство, като изключим няколко спестени картони на Вутов и Прохазка. Пресилен ЧК на Сисиньо.

Е го и другия хахахаххахаа.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
@ Направо съдийство на световно ниво! :mrgreen:
Последна промяна от Teo на 06 сеп 2017 22:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”