/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

blue_lavina

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот blue_lavina » 14 мар 2018 19:40

Недоумявам, защо темата се върти около сеньор Роси ? Да, той е диригента, но бъдещето му в клуба не е тема на деня. Вижте, за мен лакмус е мнението на Томето Русев. Той потвърди и моето впечатление, че Левски играе хубав футбол, на терена има можещи момчета и е въпрос на време, да превръщаме игровото превъзходство в точков актив. Първия му сезон е да го наречем опознавателен. С Паулиньо, Обертан, Сашко Костов, изградения вече лидер А. Вутов мисля че ни очакват светли бъднини и ще бъдем отново познатия хегемон. Всякакви прибързани подвиквания и оставки ще бъдат пагубни и отново ще завъртят спиралата на синьото страдание. Та ние сме Левски - легендарен тим с визия и идеали, а не се влияем от конюнктурни обстоятелства, като някои други отбори. От нас се иска подкрепа и пак подкрепа до последен дъх, момчетата на зеления килим и италианския стратег ще ни изкарат на победния път, сигурен съм
Само Левски !
Сърце, душа....... за Левски София

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 мар 2018 23:39

Темата се върти около него, защото той кара влака. Естествено, че ще е самоубийство да бъде махнат Роси, дори и при пореден сезон с калъвките. А и сигналите от Спас са такива, че няма да го бутне, което е още по-добре. Ясно е, че има капацитет, има и качествени играчи вече, но все пак не можем да си затваряме нещата за очевидни негови грешки, което не значи, че искаме да се маха (поне аз не искам).

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 мар 2018 09:36

шивача написа:
metodito написа:
шивача написа:
metodito написа:[offtopic]
1982 написа:
groti написа:Айде стига жалили по тоя сръбски калтак. Той няма място в Левски и никога повече не би трябвало да се връща. Тоя алкохолик е готов да се нагъзи на брат си Ганчев за една баничка повече.

Миналият сезон брат му Ганчев му дишаше прахта, не знам какво гъзене е било ...... но сега може да сте доволни, няма го "сръбския калтак" и вече вие дишате прахта на Ганчев. :lol: :lol: :lol:

:lol:

Българинът това животинче футболчето наистина просто не го разбира.[/offtopic]

че какво грешно е написал 1982? Това са си фактите. Друг е въпроса, че за мен и Люпко, и Роси са доста добри треньори. Предимството на Люпко е в познанието на балканския манталитет. А като сте почнали, кой на кой бил брат, да ви припомня, че Мъри, Гибона и други ваши хора ядоха хляб на Армията и са заобиколени от червени приятели в живота. Но коплексарщината на Българина не му позволява да погледне по-далеч от носа си. А тук говорим за професионализъм, какъвто в България на 90% отсъства, а присъства фенщината.

Не си ме разбрал. Съгласявам се с него.

Извинявай, просто не прочетох целият спор.

Какъв професионализъм бе? Вие нормални ли сте? Скарата си тръгна 2 часа преди мач за да работи за повече кинти на друго място. Да не говорим, че нито веднъж не си изпълни договора с Левски.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 мар 2018 10:46

groti написа:
шивача написа:
metodito написа:
шивача написа:
metodito написа:[offtopic]
1982 написа:
Миналият сезон брат му Ганчев му дишаше прахта, не знам какво гъзене е било ...... но сега може да сте доволни, няма го "сръбския калтак" и вече вие дишате прахта на Ганчев. :lol: :lol: :lol:

:lol:

че какво грешно е написал 1982? Това са си фактите. Друг е въпроса, че за мен и Люпко, и Роси са доста добри треньори. Предимството на Люпко е в познанието на балканския манталитет. А като сте почнали, кой на кой бил брат, да ви припомня, че Мъри, Гибона и други ваши хора ядоха хляб на Армията и са заобиколени от червени приятели в живота. Но коплексарщината на Българина не му позволява да погледне по-далеч от носа си. А тук говорим за професионализъм, какъвто в България на 90% отсъства, а присъства фенщината.

Какъв професионализъм бе? Вие нормални ли сте? Скарата си тръгна 2 часа преди мач за да работи за повече кинти на друго място. Да не говорим, че нито веднъж не си изпълни договора с Левски.

[offtopic]Тролим ли, дядо попе, тролим ли?[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 мар 2018 11:01

Serafim написа:Темата се върти около него, защото той кара влака. Естествено, че ще е самоубийство да бъде махнат Роси, дори и при пореден сезон с калъвките. А и сигналите от Спас са такива, че няма да го бутне, което е още по-добре. Ясно е, че има капацитет, има и качествени играчи вече, но все пак не можем да си затваряме нещата за очевидни негови грешки, което не значи, че искаме да се маха (поне аз не искам).

Ще се разбере до известна степен в края на седмицата. А Срас... поне аз видях "накъде" иска да поеме "Левски" с нежеланието да върне Мъри (мислете, а не четете фалшивите новини!), всичко случило се с треньор, с който бяхме няколко кръга подред първи и бихме Лудогорец, с назначаването на хора без каквато и да е експертиза и лице, като Митов, Боримиров, Пелето и Асен. Може би го прави от некадърност, може би не. Фактите са такива, че който и да назначиш за треньор на един сбирщайн, дето сега се запознава, не може да чакаш от него чудеса. Срас ни показа и с подкрепата си за Борислав Михайлов - достатъчно еднозначен жест! Който разбрал, разбрал Букарев. На лято още една торба анонимници с високи заплати и те така. Няма никакво значение кой ще е треньор.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 мар 2018 11:04

metodito написа:
groti написа:
шивача написа:
metodito написа:
шивача написа:
metodito написа:[offtopic]:lol:

Да не би случайно колегата да е излъгал? Или нещо което не ти харесва задължително е тролене, пък макар и то да е истина?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 мар 2018 11:05

[offtopic]
terata написа:
metodito написа:
groti написа:
шивача написа:
metodito написа:
шивача написа:че какво грешно е написал 1982? Това са си фактите. Друг е въпроса, че за мен и Люпко, и Роси са доста добри треньори. Предимството на Люпко е в познанието на балканския манталитет. А като сте почнали, кой на кой бил брат, да ви припомня, че Мъри, Гибона и други ваши хора ядоха хляб на Армията и са заобиколени от червени приятели в живота. Но коплексарщината на Българина не му позволява да погледне по-далеч от носа си. А тук говорим за професионализъм, какъвто в България на 90% отсъства, а присъства фенщината.

Да не би случайно колегата да е излъгал? Или нещо което не ти харесва задължително е тролене, пък макар и то да е истина?
[/offtopic]

[offtopic]Истина?Чия?[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 мар 2018 11:07

Ти през седмица си сменяш мнението и то не е защото гледаш реалистично на нещата или без сини очила. Мъри така и не опроверга думите на Спас, а той е човек с голямо его и самочувствие (покрито), така че ако Спас бе излъгал или окрасил историята, Мъри щеше да науде гайдата и да си даде оценката и анализа отново за Левски. Спас 100 пъти вече каза за Роси, та чак едва ли не италианеца е бетониран, без значение какви резултати ще имаме до края на първенството. Според мен би го освободил само и единствено ако не завършим с право на участие в ЛЕ (през купата или първенството). Иначе и метър да не мръдне в развитието си отбора, а да остане на това непостоянно ниво, с неизбистрен състав и тактическо лутане, Роси ще си води отбора и в началото на другия сезон.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 мар 2018 11:16

metodito написа:[offtopic]Истина?Чия?[/offtopic]

Еми ето, цитирам колегата:
"Какъв професионализъм бе? Вие нормални ли сте? Скарата си тръгна 2 часа преди мач за да работи за повече кинти на друго място. Да не говорим, че нито веднъж не си изпълни договора с Левски."

Тръгна ли си Петрович броени часове преди мача с Берое? Тръгна си! Изпълнил ли си е поне веднъж договора с Левски или винаги напускаше сам за повече пари? Та това не е моята, на колегата или твоята истина, а това са фактите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 мар 2018 11:18

Нито за Роси си меня мнението, нито за Срас. Жалко за Дельо, защото е интересен треньор, но според мен бива използван от Срас. Кое е не е ясно? Едно ще попитам: каза ли Срас "не искам да връщам нищо старо/искам да започна на чисто" или нещо подобно, на въпрос за Мъри? Каза го. Има го документирано. Не виждам какво има да се говори по темата.
Последна промяна от metodito на 15 мар 2018 11:25, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”