Пичове, по-спокойно. Отпадате след реми.
Лошото предстои. Тая година в първенството ще ви бият наред. Докато ДПС не отпуснат пари за сериозна селекция и за трансфери, реално ви държат полуживи. Чудя се защо го правят.
Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
- Контакти:
За съжаление след подобни отпадания отборите изпадат в дупка. Историята е показала, че това се случва обикновено и с Левски след тежко отпадане. Това е нещото, което ме притеснява най-много. Една победа пък най-често води до сериозен подем. Не знам колко седмици или дори месеци трябва да минат, за да преглътна тая горчивина, която ми донесе любимия отбор за не знам вече кой път! А на всички празнуващи отпадането на Левски - От сърце им желая да им се връща двойно.
ivo55 написа:Пичове, по-спокойно. Отпадате след реми.
Лошото предстои. Тая година в първенството ще ви бият наред. Докато ДПС не отпуснат пари за сериозна селекция и за трансфери, реално ви държат полуживи. Чудя се защо го правят.
Чакат тютюна и като го наберат ще има превод

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Highlander написа: А на всички празнуващи отпадането на Левски - От сърце им желая да им се връща двойно.
Спокойно на тях им се връща, но те са толкова тъпи, че дори и не усещат какво става! Няма по-лошо от припознаването!
Левски играха много добре. Очаквах, че са по-слаби, но изнесоха добър мач. Явно са играли добре и в първия. Христо Янев да има едно на ум.
-
Дидо написа:гражданин от село написа:Къде ме прати по лудогорските прерии, аз съм от припознавачите на уроди.
Ами колкото и да ги мразят Лудогоец,си вършат работата перфекно,веднъж влязоха в ШЛ и всичко им тръгна по план
Те и Левски влязоха преди години но нищо не спечелиха и приходите отидоха в нечий(то е ясно в кой)джоб.
А Лудогорец си изиграха картите перфектно,и сега ще повторят успехите от преди години.
Да, но и инвестициите и текущите разходи да заплати и др. не са малки.Значи си трябват пари, за да изградиш нещо около средноевропейско ниво.За съжаление местен материал почти нямаме.Е, появява се някой тук-там набеден за талант.
LSFC 1914 написа:Highlander написа: А на всички празнуващи отпадането на Левски - От сърце им желая да им се връща двойно.
Спокойно на тях им се връща, но те са толкова тъпи, че дори и не усещат какво става! Няма по-лошо от припознаването!
Извинявай, ама какво очаквате след цялата помия, която се изля по ЦСКА последната година? Аплодисменти ли?
Марибор са си пълен ташак, просто ние нямаме класни играчи това е 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Марибор са си пълен ташак, просто ние нямаме класни играчи това е
В интерес на истината играете доста психически обременени. Това се лекува доста трудно. Там е разковничето на неуспехите при вас

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
LSFC 1914 написа:Highlander написа: А на всички празнуващи отпадането на Левски - От сърце им желая да им се връща двойно.
то и на Левски и се връща за служебното участие в ШЛ,още 100 години ще е така

Хванал се човека за патката и си помислил,че лети