ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Истината е, че вчера през първото полувреме сякаш повече се чуваха "червените" фенове, но при негативния за нас резултат през второто се чуваха "СИНИТЕ", така че изводът е ясен: "Ние НЕ пеем само за победа".
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Вчера изпяхте ли нещо по-дълго като цяло от стандартните скандирания от 2-3 думи
Само Левски, Ние сме Левски, Синя Зона и и ние сме Левски? 

Последна промяна от Teo на 28 юли 2014 11:37, променено общо 1 път.
Мен ме издразни тона на човека и това, че пише глупости, иначе е ясно, че мача беше доста слаб ( има накъде и по-зле - някои нулеви дербита бяха увреждащи мозъка
), а и е обидно на Дербито на България да има 8 хиляди души 

Леевски, оле

boabbb написа:Мен ме издразни тона на човека и това, че пише глупости, иначе е ясно, че мача беше доста слаб ( има накъде и по-зле - някои нулеви дербита бяха увреждащи мозъка), а и е обидно на Дербито на България да има 8 хиляди души
Докато си седят във вкъщи тоест наречените ''фенове'' така ще бъде..

- Лимонадения Джо
- Контакти:
Никой не знае къде е дъното за ЦСКА, а още по-малко за нас.
Teo написа:boabbb написа:Мен ме издразни тона на човека и това, че пише глупости, иначе е ясно, че мача беше доста слаб ( има накъде и по-зле - някои нулеви дербита бяха увреждащи мозъка), а и е обидно на Дербито на България да има 8 хиляди души
Докато си седят във вкъщи тоест наречените ''фенове'' така ще бъде..после реват, че стадиона празен.. еми променете го бе
Да ти кажа честно, аз даже и не гледах мача - имах си работа, а и "продукциите" срещу Зимбру, Литекс и Локо Пд изглеждаха повече от обещаващи

Леевски, оле

Абе вие луд ли сте ? Чували се само били червените фенове....на кой мач бяхте? 1-во Тези обикалящи секторите като бездомни сираци едвам успяха да се съберат 2500-3000 човека барабар с журналистите на ТВ 7 и ложите. Измислиха си ЯКА форма на протест в която вместо по 10лв д влезат 14лв от билети в клуба , само и само да не застанат в "Г" сектор и да бъдат унижени и снимани "МИЛИОНИТЕ ЧЕРВЕНИ СЪРЦА" . А сега за мача, те тези до 2:0 даже не се чуваха имаха едни 10 минути на раздвижване след головете ,докато ние отново псуваме как може това да ни се случва и след това отново не им се чуваше гласа въпреки ПОБЕДАТА. Колкото и да ви се иска "Розови" публика като нашата скоро няма да имате. Ние отпаднахме от Иртиш,загубихме титла и купа , паднахме 4 пъти от вас,не успяхме да бием отбора на Локо ПЛ ,които туку що се бяха събрали от кафетата и буквално от плажовете и въпреки това бяхме там където ни е мястото -в "Сектор Б". И не само това....феновете не спряха да пеят не 90 минути,а и след края на мача. По едно време момчето с микрфона се обърна към терена и каза " Я мача е бил свършил" а целият сектор викаше " Още,Още , Още " и така 20-30 мин. след като вече бяхме загубили от вас за 5-ти път.
Тъй ,че Честито за победата но моляви не ни сравнявайте с вас като фенове, защото ние не си тръгваме след 70-тата минута, не измисляме протести само и само да не ни снимат колко сме малко във "собствения си сектор" , и не се бием по между си като вас.
Може да изгледате и това клипче,заснето към края на мача !!!
https://www.youtube.com/watch?v=XFx-NlF ... e=youtu.be
Тъй ,че Честито за победата но моляви не ни сравнявайте с вас като фенове, защото ние не си тръгваме след 70-тата минута, не измисляме протести само и само да не ни снимат колко сме малко във "собствения си сектор" , и не се бием по между си като вас.
Може да изгледате и това клипче,заснето към края на мача !!!
https://www.youtube.com/watch?v=XFx-NlF ... e=youtu.be
100 години СЛАВА

Щастливият Белаид при резултат 2:0 за ЦСКА , че за какво да се ядосва нали на края на месеца ще си вземе 5 цифрената сума кво го боли него , както и всички останали чужденци.
Не мога да ви разбера какво се занимавате с розовите , то е ясно ,че на трибуните ние сме хегемони, радвам се, че в съзнателния си живот съм им виждал доста пъти сектора празен на полувремето, но най любимия ми момент беше един финал за купата на стадион Славия , когато след 3 гол на Кабат в 70 мин , целия сектор си тръгна, беше уникална гледка!
- Red Warrior
- Контакти:
Един въпрос! Може ли синята агитка да измисли песен, или рефрен с повече от 2-3 думи и да състави сложно изречение?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост