Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Призив към истинските Левскари!

Мнениеот защо » 28 ное 2016 13:36

greenday написа: Идеята е да изгоним комунистическата мърша разяждаща ни, да изградим един свят, чист, достоен обор!

Интересна идея.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 ное 2016 13:42

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Нека първо видим каква селекция ще се направи и ще се спазят ли обещанията за козирка и табло.

Тръста току що го каза.Козирка няма да има и напролет (и това след разговора със Спас Русев).Да не кажа ,че чух и изречението че трябвало да се събори новия сектор.Чудя се дали да ревна или да се смея.Такава аматьорщина няма ама никъде.Е не се чудете защо няма фенове на стадиона..Другото,което ми прави много голямо впечатление е ,че постоянно се говори за това отбора да се само издържа(явно това е готов израз ,за това че не ти се дават пари).
И последно :
Кой по дяволите отбор се само издържа и няма президент ,който да налива милиони?
КОЙ???
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 ное 2016 13:44

moreto vn написа:
koisa написа:
moreto vn написа:Няма ли кой да ви купи или подари една титла или купа(да няма син рев)?Събличайте го тоя имате "точните" хора за това. :mrgreen:

Няма, каквото успя да подари Кралев - това беше. :geek:

Тогава,предлагам да върнем комунизма,че тогава имаше подарени титли и купи за вас и сегашния Литекс. ;) Като ядохте кюфтета не ревахте. :mrgreen: :geek:

Върни го щом можеш... Аз за титли и купи не рева, още по-малко за подарени като тези от Кралев.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

deyooooo
Контакти:

Мнениеот deyooooo » 28 ное 2016 13:45

Решението според мен е да се търси солиден китайски инвеститор ама дали ще се навие да инвестира в България е друг въпрос

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 ное 2016 13:46

Това е провукация и опит да се отклони вниманието на ръководството и футболистите от преследването на най-близката цел на клуба - шампионската титла!
В делиормана се тресат от страх пред предстоящия двубой с отбора на народа - Синята лавина - и се опитват да дестабилизират отношенията по оста фуболисти , ръководство, фенове, като присаждат в речника на Веско Минев слова, които той не би могъл да изрече.
В своите мисли Веско винаги е поставял милионите фенове, като най-позитивното нещо нещо в традициите и бъдещето на Левски и ако въобще някога е мислил, тоне било за тях.
Да поскрепим ръководството и Веско и вжсряда да превземем делиормана по пътя към титлата и вечноста.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 ное 2016 13:57

sslevski написа:Другото,което ми прави много голямо впечатление е ,че постоянно се говори за това отбора да се само издържа(явно това е готов израз ,за това че не ти се дават пари).

Това го казах още преди няколко дни, но ми изтриха коментара. Щом чуеш някой да ти говори в България за самоиздържане на отбор значи няма намерение да дава пари.

sslevski написа:И последно :
Кой по дяволите отбор се само издържа и няма президент ,който да налива милиони?
КОЙ???

Ако питаш за България - НИКОЙ!
Мисля, че в Германия има такива клубове и ако не се лъжа при Байерн е нещо такова. Вероятно има и други клубове, но в нашата действителност този модел няма да сработи. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 28 ное 2016 14:01

От всичко друго разбирам да се оплакваме, но от бездушна игра - не. Футболистите играят с желание и хъс. Дали им се получава е друг въпрос, но е факт, че се стараят. Стараят се в тая кофти ситуация, в която се намира клуба. Смениха треньора, а атмосферата на несигурност и нестабилност витае във въздуха, въпреки, че на хартия имаме уж нов собственик, който със всеки изминал ден се разкрива какъв измекяр и лъжец е. На тоя етап футбола в България, като качество, е много далеч от средноевропейския футбол, но поне футболистите ни се стараят и това ми доставя до известна степен удоволствие, като ги гледам.

Спас Русев, от друга страна, не се старае. Този комунист е подкарал отбора по пътя на Лупи и ще ни затрие, като Лупи, без да му мигне окото. Ще ни затрие и ще ни обясни, че ни е спасил. Като Лупи. От където този комунистически ликвидатор е минал, всичко е затрито.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 28 ное 2016 14:04

ham3r написа:
toristo написа:Много си се превъзбудил от една загуба. В момента няма един голям бизнесмен, който да няма общо с ДС, а държавата скоро от тях няма да се изчисти, така че засега нямаме избор. Нали не очакваш Бил Гейтс да дойде и да купи Левски, или да я караме без пари и да играем само с юноши на дъното на класирането.
И аз нямам доверие в Русев, но е само от 2 месеца, нека поне 1 година да изчакаме да го видим що за птица е.

Правилно за една година Шофьора Комунист ще бъде Синия Лупи.Вече ви пусна по пързалката.

Има голяма разлика. Все пак шофьора е шеф на най-голямата телекомуникационна компания, а Лупи разполагаше само с "честните" си сини очи :lol:
Вярно с козирката се изхвърли доста, но от друга страна кой би дал 3млн за козирка при положение, че в сектор А ходят по 1000 човека, а понякога и по-малко.

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 28 ное 2016 14:12

Поредния интернет драскач!
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 28 ное 2016 14:13

greenday написа:(Надявам се, че тази тема няма да бъде цензурирана и премахната от модераторите !)
Левскари,
не знам за вас, но мен лично ме е срам от сегашното ръководство и примадони на терена! В края на мача лично с очите си видях и с ушите си чух как "великият" Минев се обърна с реплики към публиката. Вчера чета, че това било "атака срещу Левски от страна на Лудогорец". Да, ама не! На стадиона отиваме в студ и мраз, гледаме бездушна и аматьорска игра, отборът на животът ни губи, страдаме, а едно селско бекче стои и ни псува!
Кажете ми как да съм оптимист за този отбор? Как да им ходя на мачовете? Преди началото на всеки сезон преглеждам обстойно програмата и си правя сметка кога, къде и с кого играем и си правя сметка дали мога да съм на стадиона, дали пред телевизора, дали на телефона, защото аз милея за този клуб, защото го обичам, защото е символ на чистотата, честта и достойнството, на българщината! Обаче за мръсните ченгета, комуняги и мафиоти това е без значение! Жалко! Превърнаха Левски в посредствен отбор, изгониха феновете, убиват идеалите ни.
Знам, че много от вас няма да се съгласят с мен, но предлагам на милионите Левскари да се обединим, да изхвърлим боклука от Герена, да си върнем Левски! Това ченге, наречено собственик на Левски няма място сред нас! Левски е отборът на народа и ние трябва да си го върнем!
НКП, Южна Дивизия, Ултра Варна и другите левскарски организации трябва да се съберат и обсъдят евентуалните искания и идеи за развитието на Левски и връщането му към корените, а ние неорганизираните фенове да застанем зад тях!
Примери има много! Германия е пълна с отбори изградени из основите си от любящите им фенове! Нека се поучим от тях и изградим нашия Левски- такъв какъвто му приляга!
П.С. Този текст няма за цел да разединява левскарската общност! Идеята е да изгоним комунистическата мърша разяждаща ни, да изградим един свят, чист, достоен обор! Само Левски!

По принцип си прав,но има едно голямо,Но!Фенове,привърженици,ултраси и както искаш ги наречи НЕ МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ ОТБОР!Фенове,привърженици,ултраси и тн.НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ОТБОР.Призиви от сорта ''ДА СИ ВЪРНЕМ ОТБОРА'' са несъстоятелни и несериозни.Футболен клуб се управлява с много пари и с хора разбиращи от спорт и мениджмънт.Дали ги има в Левски?На този етап НЕ!Някой ден,може би ще ги има...

Върни се в “Левски”