Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2016 22:10

PSvilenov написа:Той на Армията няма как да цъфне и специално отговори на скандалните медии за това . А ти вместо да си тихичък под земята и да се криеш от срам щото ръсеше глупости как без Петрович ще мачкаме , продължаваш да се репчиш . Ебати жалката картинка :lol:

Youuuu sucky, sucky! Meeee-cocky,cocky!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 ное 2016 22:46

Пак ли празни заплахи за стъжняване на картинката? :lol: На нас ще ни стъжнява картинката заради предполагаеми личните решения на човек, който вече няма нищо общо с Левски, а през това време ще върти и сучи.... локумите на Тео и останалите му приятели от червения подфорум. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2016 22:56

koisa написа:Пак ли празни заплахи за стъжняване на картинката? :lol: На нас ще ни стъжнява картинката заради предполагаеми личните решения на човек, който вече няма нищо общо с Левски, а през това време ще върти и сучи.... лукумите на Тео и останалите му приятели от червения подфорум. :oops:

Кои сте вие, бе? 5 човека фенове на српската *****! Вие така или инак не ходите на мач, кой се интересува от лайнарщините ви? Аз ще говоря с който си искам, когато си искам и където си искам.А Тео е много по-читав от плява като вас, истина ви казвам! И да, имам много приятели от червения подфорум!
Нооооооо...отиде ли курвата на Армията, жална ви майка! Тук пред всички ви го обещавам! Ще ви сравня със земята!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 ное 2016 23:05

sin4ec написа:
koisa написа:Пак ли празни заплахи за стъжняване на картинката? :lol: На нас ще ни стъжнява картинката заради предполагаеми личните решения на човек, който вече няма нищо общо с Левски, а през това време ще върти и сучи.... лукумите на Тео и останалите му приятели от червения подфорум. :oops:

Кои сте вие, бе? 5 човека фенове на српската *****! Вие така или инак не ходите на мач, кой се интересува от лайнарщините ви? Аз ще говоря с който си искам, когато си искам и където си искам.А Тео е много по-читав от плява като вас, истина ви казвам! И да, имам много приятели от червения подфорум!
Нооооооо...отиде ли курвата на Армията, жална ви майка! Тук пред всички ви го обещавам! Ще ви сравня със земята!

Точно пък аз ходя на мачове (предимно домакинските) и точно ти не можеш нищо да направиш освен жално да квичиш пред компа като приятелите си в червено. Много сериозно си се взел и като удариш няколко се мислиш за голямата работа и големият левскар. Щял да сравнява със земята, щял да стъжнява. Боже, слез и си прибери вересиите. Седнал да ми хвали посмешището на форума дето само други посмешища могат да му се възхищават. То в техния форум му се смеят на глупостите, а ти си седнал да ми го хвалиш. :lol: Сам не усещаш колко си жалък и смешен вече. И тук и там ти го казват!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 ное 2016 00:05

Не му се връзвай на червения пъпчивко. Лично аз послушах съвета му и го добавих към "враговете". За седем години в тоя форум имам един в този списък - Сандича - заради омразата му към "Левски". Цесекари не съм банвал, щото нямам работа в техния форум. Сега ми е по-добре. Ако може и хората, които отговарят на svin4ec да не му цитират мненията, за да не ги виждам, баш ще ми е добре. Благодаря, svin4o, за съвета отпреди.
Последна промяна от metodito на 28 ное 2016 00:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 ное 2016 00:06

Синьото цвете пак ли се е развихрил? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 ное 2016 00:18

ЕМИЛ написа: но е факт ,че и при Гонзо и при Топчо Левски нищо не играе .Просто нямаме авторитет пред другите отбори .

Аз не съм убеден, дали Асен не е треньора. Иначе при Гонзо играхме най-агресивния футбол от много време насам. Само, че... или той излъга, като каза последния път: "Ако не направя "Левски" шампион си тръгвам" и напусна преди края на сезона или Иво го шкартира. Говоря за Гонзо като треньор, не директор. Когато разпиляхме Лудогорец и ако не бяха пропуските ги качвахме на разлика (е, те пък можеха да изравнят в края, де...). Просто Топчо си мисля, че би пускал юноши. Той ги познава и им се доверяваше, а това сега звучи, като Славия на Букарев... Хаос, неориентираност...

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 28 ное 2016 01:00

Стойчофила пак се е развихрил . Цяла България милее за Левски отпреди 2 месеца , ама той вика 5 човека сме искали нещата както преди . :lol:

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 ное 2016 06:34

Много болезнено ще го разбере Топчо,а и кликата около него,която дали защото хал хабер си няма от футбол,дали по други причини и го лансира,че това да редиш конуси е различна работа от това,да водиш отбор.Камо ли Левски!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 ное 2016 08:53

Kaкъв Стоев :shock: Айде по-сериозно. В тая ситуация Пелето и Топчо са повече от прекрасни за Спаско...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”