metodito написа:Sardukar написа:Играта не беше чак толкова лоша.
lol...![]()
Това отива директно във форумните бисери.
Иначе, по темата... Аз съм раздвоен. Наблюдаваме как бива съсипвано "лицето" на още един всеобщ любимец, но част от вината е негова. Говоря за Топчо. В продължение на десетина години, успехите на "Левски" свързвах с трима човека: Иванков, Топчо и Гонзо. Три стълба, които носеха "Левски" на гърба си. Да, Гонзо вкарваше и всеки него вижда, но Топчо беше невероятен и той има не по-малка "вина" за последната ни титла. Помня един мач срещу Литекс на Герена, където "стария" Топчо направи Том от Литекс, който беше тогава в топ форма, да си говори сам. По едно време бразилеца тръгна да бие Топчо чак. Защо го споменавам. Както и Гонзо, така и Ели са истински защитници на "Левски". Призовани да помогнат на синята кауза, те хвърлят всичко и идват. Защото просто те са "сини" в червата. Те са Пазителите. И не ги интересуват страничните обстоятелства - хаоса, липсата на пари и какво ли още не. За тях няма: "ма тва трябва да ми изпълните, ма онова искам, ма тоя да го няма, ма твати-онова ти". Те са войници.
В същото време обаче, всички виждаме как ги използват, как се възползват от наивитета им. Точно, че те безрезервно "служат" и кодовата фраза "Помогни на "Левски" е това, с което ги използват. Жалко е наистина. Но и както казах, и те имат вина. Защото не могат да отказват. Мъри да не би да обича по-малко "Левски"? Вероятно не. Но... всичко си има граници.
Силно изказване което адмирирам , но е факт ,че и при Гонзо и при Топчо Левски нищо не играе .Просто нямаме авторитет пред другите отбори .