Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 12 авг 2022 15:40

BRF написа:
LoveAndPeace написа:Да видим другата седмица.
"бок Мърльо като се престраши" ??? :) То бива простота , бива идиотщина ............

Че кое е простотия?Обърна ли внимание кои мачове се отлагат и кои не,макар че и с Пирин за малко да стане засечка!Нищо нека си починат вашите момчета 10 дни в разгара на сезона!Значи не е хубаво да сте такива сектанти и да нямате мнение,въпреки че на вас ви подхожда!

Сериозно се обърка тука. Не сме ние , които пеем и ръкопляскаме на Любо Пенев след мач , а два дни по-късно когато е уволнен да възхаляваме "правилния" ход и новият треньор , към когото да се вричаме в безгранична любов , а няколко месеца по-късно малко преди да го уволнят , покрай уволнението му и след това да го храним като на умряло.
За сектанти недей отваря дума дори.
Феновете на "Ний няма да подкрепяме никакво ГМО" и 2 месеца по-късно "Здравей Литекс , ще ти викаме ЦСКА София"

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 12 авг 2022 15:54

Храбрите спартанци от Хамрун пренаписаха славната синя приказка насред магическия Герен.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 16:41

k_oleto написа:Пичове, незнам за Вас, но аз чакам довечера да чуя коментар ето от този човек:

Изображение

Най-вериятно ще чуеш. Този човек не е пОтка да се крие като Александров и след това рЕзко да изпълзи след победа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2022 17:18

Дайте линк, ако плешивия или дебелия от 1914 са направили коментар за Хармун.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2022 17:24

realno написа:
BRF написа:
realno написа:
CSKA 78 написа:
realno написа:Припоци, след снощния "подвиг" заслужаваше ли убиването на ЦСКА за сметка на Литекс? :)))

За вашия ли "подвиг" пишеш, динамовецо?! Муа-ха-ха! Ти си нереален, честно!

Такива фенове като теб са огромен срам за отборите им! Редно беше да помълчиш няколко дни след чутовния срам на о(т)бора, на който си фен!

Дори не можете да отговорите на един елементарен въпрос.
Съдбата на припоците е да се радват или тъжат на заместителите на оригинала. :)))

Радваме се и на правилния футбол!И на зарята по повод,всъщност защо беше тази заря?

Какво значение има дали даден футбол е правилен когато изпълнителите не са правилни. Това е все едно да се си припознал ловешкия натрапник, да си маскирал като ЦСКА и да искаш да бъде ЦСКА. Няма как да стане. А зарята беше за да създаде
по - добра атмосфера за игра, но микренския коняр от къде да разбира от изтънчени градски неща.

Зарята беше останала от мача със Славия от 2013 и да не я бракуват.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 12 авг 2022 17:27

Билети за Партизан има ли още?
За един приятел питам
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 авг 2022 17:39

Припознавачи, днес никой не се осмели да ми отговори на въпроса, заслужаваше ли си припознаването. Поне сега докато сте изпълзели от дупките си може да отговорите използвайки момента, че има малко радост за опозорените ви припошки душички. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 авг 2022 17:45

Bernaleo написа:https://www.facebook.com/dsport.bg/videos/626241888926411 да се посмеем

На какво да се смеем? На това, че Ники Ал. съобщи, че само 1% от феновете на ЦСКА-София (София) се интересуват от отбора си, а останалите 99% са писали за Левски цяла нощ?

Върни се в “Левски”