За тези, които са слушали внимателно!?
Чухте ли много добре и внимателно какво каза Батков- не съм абсолютно точен в цитирането, но нещо от рода "Аз имам сега 87%, но ще си апортирам едни вземания от Левски и тогава ще имам дял 99,84% от клуба, като после ще има увеличение на капитала"
Задавам въпроса какво става след това увеличение? Не е ли това един вид заявка, че ще има нов собственик?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: За тези, които са слушали внимателно!?
Колега ,то и без тези неща е ясно,че отиваме натам...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Намалява му дяла примерно
ако приемем че каптализацията на Левски е 10 000 000 лв и Батков държи 99% или 9 900 000 лв от този капитал,при увеличаване на капитала на 15 000 000 примерно тези пари няма да са 99%,а ако иска да си задържи дяловият капитал,сам можеш да прецениш колко пари ще трябва да даде за да си запази процентите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- arsenvengerin
- Контакти:
А бе да си ходи. кво толкова които и да е новият собственик , той ще желае отборът да му носи пари тоест да печели мачове и титли. не е сложно.
Обичам Левски
-
Re: Всекидневна около Левски.....
Нещо ми се струва, че новите благодетели стартират с минимални суми, но няма как.
Предполагам, че лятото догодина ще отпуснат по-достоен за Левски бюджет.
Дано само не пипат треньора ...
Предполагам, че лятото догодина ще отпуснат по-достоен за Левски бюджет.
Дано само не пипат треньора ...
Чудесна новина!
http://kanal3.bg/?v=6485 това е пресконференцията от днес, слушайте вниманително и си опичайте акъла!!!
След като г-н Батков апортира вземанията си, които е дал от джоба си или свързани с него фирми във капитала на ФК Левски, той ще скочи от 750 000 лв на 17 550 000 лв от които той ще притежава 99,78 % което означава че той остава чорбаджията и няма да се маха както им се искаше на няколко мушморока. Казано по счетоводному, срещу този капитал който стои в пасива на баланса има определен вид активи - трансферни цени на играчи, рейс, бази и т.н. и всеки който иска да закупи клуба без г-н Батков да е вътрешно (което със сигурност той няма да позволи) ще трябва да кихне сума над тази. Освен това той спомена и за "някакви" 13 млн които са дадени ейтака неофициално, така че числом и словом адвоката ще си търси около 15 млн евро без кяр-а за него си. Много се радвам че той остава нашия благодетел и се предприемат мащабни ремонти и строежи
http://kanal3.bg/?v=6485 това е пресконференцията от днес, слушайте вниманително и си опичайте акъла!!!
След като г-н Батков апортира вземанията си, които е дал от джоба си или свързани с него фирми във капитала на ФК Левски, той ще скочи от 750 000 лв на 17 550 000 лв от които той ще притежава 99,78 % което означава че той остава чорбаджията и няма да се маха както им се искаше на няколко мушморока. Казано по счетоводному, срещу този капитал който стои в пасива на баланса има определен вид активи - трансферни цени на играчи, рейс, бази и т.н. и всеки който иска да закупи клуба без г-н Батков да е вътрешно (което със сигурност той няма да позволи) ще трябва да кихне сума над тази. Освен това той спомена и за "някакви" 13 млн които са дадени ейтака неофициално, така че числом и словом адвоката ще си търси около 15 млн евро без кяр-а за него си. Много се радвам че той остава нашия благодетел и се предприемат мащабни ремонти и строежи

CTAHKO написа:Намалява му дяла примерноако приемем че каптализацията на Левски е 10 000 000 лв и Батков държи 99% или 9 900 000 лв от този капитал,при увеличаване на капитала на 15 000 000 примерно тези пари няма да са 99%,а ако иска да си задържи дяловият капитал,сам можеш да прецениш колко пари ще трябва да даде за да си запази процентите
Точно това ми е замисъла, колега. Аз съм счетоводител и пуснах мнението си като тема за икономически разсъждения именно в тази насока. Но явно модераторите решиха, че тема от този род е безинтересна и ми прехвърлиха мнението тук!?
levskarin написа:CTAHKO написа:Намалява му дяла примерноако приемем че каптализацията на Левски е 10 000 000 лв и Батков държи 99% или 9 900 000 лв от този капитал,при увеличаване на капитала на 15 000 000 примерно тези пари няма да са 99%,а ако иска да си задържи дяловият капитал,сам можеш да прецениш колко пари ще трябва да даде за да си запази процентите
Точно това ми е замисъла, колега. Аз съм счетоводител и пуснах мнението си като тема за икономически разсъждения именно в тази насока. Но явно модераторите решиха, че тема от този род е безинтересна и ми прехвърлиха мнението тук!?
само че в случая нарастването от 10 на 15 млн са 5-те милиона които той е дал и са негови и процента му расте. Преди години Христолов по същата схема еднолично увеличаваше капитала на Ботев така,че да не могат другите да му се месят и да си прибере всичките парички от италианците, малко му излезнаха криви сметките на Митьо селския, ама при нашия благодетел всичко е измислено окей

TB1957 написа:santiliana написа:при Тара вече е започнало "обратното броене". Въпрос на време е. Даже още в края на другата седмица може да се чуе нещо по въпроса...
Само да те информирам, че НЕ е започнало никакво обратно броене и няма да се чуе нищо по никакъв въпрос. Човека си е собственик на отбора, издържа го, плаща за лагери, доктори, заплати, трансфери и т.н. руската банка само ще доналива в бездънната яма, но адвоката си остава единствен машинист, който ще кара влака
http://kanal3.bg/?v=6485 гледай и ще видиш че няма никакво обратно броене както те уверих още миналата седмица, дори напротив, президента увеличава капитала, както и личния му дял в него, започват масирани ремонти и строежи и изобщо няма да се маха, затова чети внимателно АЗ какво пиша, а не волните съчинения на този и онзи