Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 13:55

Mitata написа:
tmanolov написа:Минавам да кажа кур за Литекс - ние ше оцелеем, вас ви няма

Литекс няма нищо общо с ЦСКА. ЦСКА си е ЦСКА, днес отново го доказа.

А за вас - ПРОКОБА!

Напротив. ЦСКА умря, а ЦСКА-София (София) има много общо с Литекс, понеже му е правоприемник. ЦСКА-София носи ЕИК-а, тоест гена, на Литекс.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 авг 2022 13:58

realno написа:Припоци, след снощния "подвиг" заслужаваше ли убиването на ЦСКА за сметка на Литекс? :)))

За вашия ли "подвиг" пишеш, динамовецо?! Муа-ха-ха! Ти си нереален, честно!

Такива фенове като теб са огромен срам за отборите им! Редно беше да помълчиш няколко дни след чутовния срам на о(т)бора, на който си фен!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2022 14:11

Aronaks написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:Мачовете показват друго за Публиките.
Правописните ти грешки издават колко си нервен в момента, не вярвам да си чак толкова неграмотен, въпреки, че се опитваш да убеждаваш форума, че не ти пука за Левски, Мъри и че мразещите сме ние. И на тебе, както на Д. Пенев и Зикито ви се губи връзката м/у мисълта и словото, но това явно е припошка черта.

Просто правя няколко неща в момента и затова се получават грешки!От какво да съм нервен?Затова ,че отстранихте ПАОК?Аз последните години видях ЦСКА да отстранява и побеждава мнооооого по-силни отбори от тях!От това,че имате по 1 домакински мач месечно и ходите няколко хиляди ли?Само във вашите кратуни живее мисълта,че сте нещо повече от другите!Като искаш да сравняваш мачове,сравни финала на ЦСКА с Монтана и виж вашето отборче събирали ли е толкова публика последните 20 -30 години на мач с български отбор!Като цяло човек и да иска да ви следи,вие не играете мачове!Мъри ми е през оная работа,а точно на теб да го обяснявам,човек който смята Ицо за клошар докато си разменя фланелки с Ромарио,Бебето,Ривелиньо,май няма смисъл!Виж там Гонзо,Божинката и Насо гъзъ!

Какво си видял ти бе смешко? Левски игра с Верея пред 10 000. Отивай да въртиш минето на джуджето и се радвай на великите ви успехи и ттрите поредни финала. Аз съм гледал на живо 1/4 финал в Европа на любимия си отбор, а вие вашия го убихте и сега се радвате на грандиозни успехи. Жалки смешници.

Споко бе палячоооо!Аз съм гледал полуфинал да играе ЦСКА и много други неща!ЦСКА във В група събираше повече публика от вашите мачлета,не се надъхвай толкова много!Отивай да целуваш голия г.з на Насо дето ви го показа,паляк!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 авг 2022 14:11

CSKA 78 написа:
realno написа:Припоци, след снощния "подвиг" заслужаваше ли убиването на ЦСКА за сметка на Литекс? :)))

Такива фенове като теб са огромен срам за отборите им! Редно беше да помълчиш няколко дни след чутовния срам на о(т)бора, на който си фен!

Дори не можете да отговорите на един елементарен въпрос.
Съдбата на припоците е да се радват или тъжат на заместителите на оригинала. :)))

П.С. От както да се срамувам да не съм си зарязал и убил клуба заради провинциално менте? :)))
Последна промяна от realno на 12 авг 2022 14:18, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2022 14:12

damyanov1963 написа:Важното е, че на биарефа му е свършил интереса към Мъри.

Всъщност ми е интересен тоя каун,разбиращ от всичко и неправещ нищо!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 авг 2022 14:15

BRF написа:
Aronaks написа:
BRF написа:
Правописните ти грешки издават колко си нервен в момента, не вярвам да си чак толкова неграмотен, въпреки, че се опитваш да убеждаваш форума, че не ти пука за Левски, Мъри и че мразещите сме ние. И на тебе, както на Д. Пенев и Зикито ви се губи връзката м/у мисълта и словото, но това явно е припошка черта.

Просто правя няколко неща в момента и затова се получават грешки!От какво да съм нервен?Затова ,че отстранихте ПАОК?Аз последните години видях ЦСКА да отстранява и побеждава мнооооого по-силни отбори от тях!От това,че имате по 1 домакински мач месечно и ходите няколко хиляди ли?Само във вашите кратуни живее мисълта,че сте нещо повече от другите!Като искаш да сравняваш мачове,сравни финала на ЦСКА с Монтана и виж вашето отборче събирали ли е толкова публика последните 20 -30 години на мач с български отбор!Като цяло човек и да иска да ви следи,вие не играете мачове!Мъри ми е през оная работа,а точно на теб да го обяснявам,човек който смята Ицо за клошар докато си разменя фланелки с Ромарио,Бебето,Ривелиньо,май няма смисъл!Виж там Гонзо,Божинката и Насо гъзъ!

Какво си видял ти бе смешко? Левски игра с Верея пред 10 000. Отивай да въртиш минето на джуджето и се радвай на великите ви успехи и ттрите поредни финала. Аз съм гледал на живо 1/4 финал в Европа на любимия си отбор, а вие вашия го убихте и сега се радвате на грандиозни успехи. Жалки смешници.

Споко бе палячоооо!Аз съм гледал полуфинал да играе ЦСКА и много други неща!ЦСКА във В група събираше повече публика от вашите мачлета,не се надъхвай толкова много!Отивай да целуваш голия г.з на Насо дето ви го показа,паляк!

И къде отиде това ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2022 14:16

realno написа:
CSKA 78 написа:

Дори не можете да отговорите на един елементарен въпрос.
Съдбата на припоците е да се радват или тъжат на заместителите на оригинала. :)))

Радваме се и на правилния футбол!И на зарята по повод,всъщност защо беше тази заря?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 14:18

delqnski47 написа:Ми не е курвенско, защото тая тема си е технически във вашия подфорум, а трябва да е във Футбол Свят или Разни.

Малко тъпичко включване, не мислиш ли?
Много добре разбрахте, или поне "адресатът", вярвам, разбра какво имам предвид.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2022 14:20

LoveAndPeace написа:
BRF написа:
Aronaks написа:
BRF написа:

И къде отиде това ?

Къде да е?Ние да нямаме по 1 мач в ЕКТ като вас!?Сега ще видиш другата седмица колко ще има на стадиона!Въпросът е бок Мърльо като се престраши да поиграе в кенефбет лига,колко ще сте тогава!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 авг 2022 14:21

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Ми не е курвенско, защото тая тема си е технически във вашия подфорум, а трябва да е във Футбол Свят или Разни.

Малко тъпичко включване, не мислиш ли?
Много добре разбрахте, или поне "адресатът", вярвам, разбра какво имам предвид.

четох един много ях виц за малката Перука.
След мача, решил да се самоубива. Хвърлил се пред един автобус, но автобусът минал под плонжа му :)

Върни се в “Левски”