blue avalanche написа:Всъщност,истинските думи на Топузаков са следните:Треньорът на Левски Елин Топузаков разкри, че не е в течение на преговорите с футболисти с изтичащи договори.
„Не отнасяйте към мен въпросите за договорите на футболистите. Има ръководство", започна Топузаков пред вестник „Меридиан Мач".
Той взе отношение и по темата с претенции на Илиян Мицански да играе повече, или в противен случай ще напусне клуба.
[b]„Що се отнася до претенциите на Мицански, на него няма какво да му подновяваме договора. Той е до края на сезона и няма как да си тръгне преди това", коментира още треньорът на „сините" след вчерашната тренировка на отбора.[/b]
Има голяма разлика,нали???![]()
И няма нужда разни журналя от Тъпспорт да всяват напрежение с разни измишльотини.![]()
Що се отнася до Краев - може и да е талант в нещо,но на терена в момента е тотално зле.
Освен това вече е на почти 20(ДВАДЕСЕТ) години. Във футбола,ако досега не си разгърнал какъвто талант имаш там - сори!!!
В сравнение с Краев Хичо е направо Гаринча! И то в периода преди да тръгне за Турция. А беше зациклил здраво!
Пич, посочи ми моля те, футболист под 20 години... на български футболист под 20 години, който играе в горната дивизия на някое първенство и има повече голове през сезона. Не се мъчи. Ще ти кажа. Няма. Не споменавай Теменужков само. Той не е в мъжкия футбол. Интересно ми е защо искаш да омаловажиш таланта му? Не са те взели на проби като млад ли, що ли? Краев беше налаган два сезона на позиция на грешна позиция, така че, моля, спести ми сарказма си. Критикувай го, ако имаш нещо смислено да кажеш. Това е най-проспериращият син юноша в момента след Ивелин Попов в Спартак (Москва). Това, че не го признаваш... Преброй му мачовете, откакто играе в "Левски" и головете му и ще разбереш за какво говоря. А за Хичо... да съм казал, че е по-добър от него? Хичо също беше продаден не когато трябва, според мен.
А за Топчо... не те разбрах. Сложил е на мястото му един посредствен футболист. Няма драма, няма измишльотини.