Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 23 ное 2016 16:26

blue avalanche написа:Всъщност,истинските думи на Топузаков са следните:
Треньорът на Левски Елин Топузаков разкри, че не е в течение на преговорите с футболисти с изтичащи договори.
„Не отнасяйте към мен въпросите за договорите на футболистите. Има ръководство", започна Топузаков пред вестник „Меридиан Мач".
Той взе отношение и по темата с претенции на Илиян Мицански да играе повече, или в противен случай ще напусне клуба.
[b]„Що се отнася до претенциите на Мицански, на него няма какво да му подновяваме договора. Той е до края на сезона и няма как да си тръгне преди това", коментира още треньорът на „сините" след вчерашната тренировка на отбора.[/b]

Има голяма разлика,нали??? :lol:
И няма нужда разни журналя от Тъпспорт да всяват напрежение с разни измишльотини. :mrgreen:
Що се отнася до Краев - може и да е талант в нещо,но на терена в момента е тотално зле.
Освен това вече е на почти 20(ДВАДЕСЕТ) години. Във футбола,ако досега не си разгърнал какъвто талант имаш там - сори!!!
В сравнение с Краев Хичо е направо Гаринча! И то в периода преди да тръгне за Турция. А беше зациклил здраво! :mrgreen:

Пич, посочи ми моля те, футболист под 20 години... на български футболист под 20 години, който играе в горната дивизия на някое първенство и има повече голове през сезона. Не се мъчи. Ще ти кажа. Няма. Не споменавай Теменужков само. Той не е в мъжкия футбол. Интересно ми е защо искаш да омаловажиш таланта му? Не са те взели на проби като млад ли, що ли? Краев беше налаган два сезона на позиция на грешна позиция, така че, моля, спести ми сарказма си. Критикувай го, ако имаш нещо смислено да кажеш. Това е най-проспериращият син юноша в момента след Ивелин Попов в Спартак (Москва). Това, че не го признаваш... Преброй му мачовете, откакто играе в "Левски" и головете му и ще разбереш за какво говоря. А за Хичо... да съм казал, че е по-добър от него? Хичо също беше продаден не когато трябва, според мен.

А за Топчо... не те разбрах. Сложил е на мястото му един посредствен футболист. Няма драма, няма измишльотини.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2016 16:33

THE G.A.M.E написа:И аз към момента смятам, че Краев не показва нищо особено.
Опасявам се, че таванът му е близо, просто е лимитиран от към физика и структура на тялото.
Примерно, никога няма да бъде бързак от рода на Гари Родригес, макар да е долу-горе на неговите килограми.
Никога няма да има техниката, да речем на Хичо ( тъй и тъй го спомена "Блуто" ) ... Просто му са тежки краката.
Божо, разбира се, има своите качества, но са ограничени и специфични.
Преди време един колега-левскар ( не се сещам към момента кой беше ) посочи тук нещо много интересно, относоно Прохазка, което смятам, че до голяма степен важи и за Краев.
А именно - в нито един компонент от футболната игра не е достатъчно добър, но винаги може да е полезен, заради желанието си и тактическата дисциплина.

Междудругото, често се спекулираше с това, че Краев не е трябвало да играе никога на фланга.
Аз ще кажа - НАПРОТИВ !
Това, че не малко време игра като крило, може само да му е от полза за в бъдеще.
Щото, дано един ден играе в приличен Клуб от големите Първенства, та във въпросните, не питат - "Каква ти е позицията".
Офанзивните играчи в добрите отбори трябва да могат да играят минимум на две позиции.
И един ден Божидар ще е благодарен на Стоев.

lol, въртиш-сучиш, все в една посока вървиш. Пхах. Нема проблеми
Пък за Краев.. http://www.blitz.bg/sport/levski/levski ... 16196.html

Абе-абе, все щях да те питам: Какво стана с Ники Костов? :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 ное 2016 16:36

Дончо Донев? Цитираш Дончо Донев? Човекът, който толкова разбира от футболисти, че за толкова години като скаут в Левски, не доведе нито един читав?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2016 16:39

Продължавам да се смея... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2016 16:45

rhaegar написа:Дончо Донев? Цитираш Дончо Донев? Човекът, който толкова разбира от футболисти, че за толкова години като скаут в Левски, не доведе нито един читав?

Бе все си мисля, че знае нещо повече от нас за тази игра. ОК, как ти се струва FourFourTwo: http://gong.bg/bg-football/drugi/fourfo ... kov-316918?
А за "Тутомеркато": http://www.novsport.com/news1685281_1032.html
"Гардиън":www.struma.com/sport/otkritie-na-berbatov-i-stoichkov-edin-ot-nai-golemite-talanti-v_62624/

Краев няма място в "Левски". Прави са по-горните коментиращи. Тук разни псувняри и психари и завистливци ще го смажат. По добре е всъщност да бяга. Да бяга и да плюе. В земята на нещастните псувняри, може да стане един нещастен псувняр. Имаме един талант в първия състав и се сипе помия по него. Абе, зайби. Кой е казал, че е Марадона? Добър е и това. Всъщност предвид годините си показва страхотно самочувствие и увереност. Вместо да се кефите, че едно дете, което сме си го отгледали, играе на терена вместо някакви легионери...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2016 16:52

metodito написа:

Все още продължавам да се смея... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 ное 2016 16:55

rhaegar написа:Дончо Донев? Цитираш Дончо Донев? Човекът, който толкова разбира от футболисти, че за толкова години като скаут в Левски, не доведе нито един читав?

Прохазка не доведе ли го Донев?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2016 17:52

metodito написа:
Пич, посочи ми моля те, футболист под 20 години... на български футболист под 20 години, който играе в горната дивизия на някое първенство и има повече голове през сезона. Не се мъчи. Ще ти кажа. Няма. Не споменавай Теменужков само. Той не е в мъжкия футбол. Интересно ми е защо искаш да омаловажиш таланта му? Не са те взели на проби като млад ли, що ли? Краев беше налаган два сезона на позиция на грешна позиция, така че, моля, спести ми сарказма си. Критикувай го, ако имаш нещо смислено да кажеш. Това е най-проспериращият син юноша в момента след Ивелин Попов в Спартак (Москва). Това, че не го признаваш... Преброй му мачовете, откакто играе в "Левски" и головете му и ще разбереш за какво говоря. А за Хичо... да съм казал, че е по-добър от него? Хичо също беше продаден не когато трябва, според мен.

А за Топчо... не те разбрах. Сложил е на мястото му един посредствен футболист. Няма драма, няма измишльотини.

Коя е ПРАВИЛНАТА позиция на Краев,в края на краищата?????? Вратар,може би???
Щото го гледам,че НА ВСИЧКИ позиции се мъчи!!!
НИТО за плеймейкър става,НИТО за крило става,НИТО за център-нападател става... За КЪДЕ става Краев???
Нито има дрибъл като хората,нито игра с глава,нито линейна скорост,...
Ето ти и статистиката на Краев:
69 мача,19 гола.
От тези 19 гола: 3 срещу Спартак Вн,3 срещу Марек Д,2 срещу Хасково,2 срещу Несебър,4 срещу Монтана...
Айде по-сериозно.
Топузаков НИКОГО не е слагал на мястото. Просто отговаря на въпрос за подновяване на договори. НЕ САМО на Мицански. ;)
ПП. Стига с тези мантри:"нашето гардже най-хубаво пее"! На неговите години Неделев подписа с Майнц за 3млн. евро. Чак ли си???
Впрочем големия талант Вутов сега джитка в някакви си Юве Стабия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2016 18:11

blue avalanche написа:Коя е ПРАВИЛНАТА позиция на Краев,в края на краищата?????? Вратар,може би???
Щото го гледам,че НА ВСИЧКИ позиции се мъчи!!!
НИТО за плеймейкър става,НИТО за крило става,НИТО за център-нападател става... За КЪДЕ става Краев???
Нито има дрибъл като хората,нито игра с глава,нито линейна скорост,...
Ето ти и статистиката на Краев:
69 мача,19 гола.
От тези 19 гола: 3 срещу Спартак Вн,3 срещу Марек Д,2 срещу Хасково,2 срещу Несебър,4 срещу Монтана...
Айде по-сериозно.
Топузаков НИКОГО не е слагал на мястото. Просто отговаря на въпрос за подновяване на договори. НЕ САМО на Мицански. ;)
ПП. Стига с тези мантри:"нашето гардже най-хубаво пее"! На неговите години Неделев подписа с Майнц за 3млн. евро. Чак ли си???
Впрочем големия талант Вутов сега джитка в някакви си Юве Стабия.

69 мача,19 гола - как ти се струва за халф? 19 гола... тук включени ли са за купа мачовете. За съжаление, нито ти, нито аз можем да посочим асистенциите му. Само тази година мисля са три...
Човек, аз похвалих Топчо. Не разбирам защо така реагираш. Накефих се, че е защитил "Левски". Илиян Мицански не може да поставя условия.
Впрочем големия талант Вутов сега джитка в някакви си Юве Стабия
В Лече, но няма значение.
Е, и? А Манчестър Юнайтед утре ще отпаднат (вероятно) в груповата фаза на Лига Европа. Е, и? Беше направена грешка с продажбата на Антонио. Иначе това къде играе... Виж къде преотстъпват и какви футболисти клубове, като Арсенал, Челси, че и даже Удинезе. Плюс това, той може да си харесва да е там където е. Може мениджъра му да е кьопав. Може Удинезе да имат планове за него, а може и да са забравили, че е жив. Знам ли?! Не трябваше да го продаваме. Вутов е на 20 години. Бъдещето е пред него.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2016 18:22

metodito написа:

Нали знаеш кои се смеят безпричинно ?

К'вото искаш си мисли, гледам доста футбол от големите Първенства и ти казвам, че там играчи със само една позиция, към момента, а като гледам как се развива футболът, съм сигурен че и за в бъдеще, няма да виреят.
Така че, за Краев подвизаването му като флангови играч, ще му е от много, ама много голяма полза.
Даже няма да е лошо отново да започне да играе на фланга, в определени срещи, или моменти.
Той е млад, поне има възможност да играе често, ще е крайно глупаво да забие развитието си само в една позиция на терена.

Междудругото, Боби Цонев има много по-добри качества за офанзивен халф от Краев.
Жалко, че не го задържахме, но на сила хубост не става.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 23 ное 2016 18:35, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”