Testa_di_Legno написа:На първото изречение се изкушавам да отговоря нещо в стил: "затова пък ние имаме участие в част от вашите най-големи резили"
Ами честно казано аз гледам футбол от 40 години и нямам спомени за големи резили
И при 7:2 и при 7:1 големите резултати бяха плод на голям късмет за вас.
Преди 7:1 бяхме били Ювентус с 3:2, отборът беше много добър, първото полувреме беше напълно равностойно, вие си вкарахте всичките положения, ние само 1 и второто полувреме бяхте на крилете на вдъхновението и пак всичко ви влезе, но реално нямаше голяма разлика в класите на отборите.
Единствено по-тежко да съм изживял от вас си спомням 1 или 2 обръщали 2:0 до 3:2 и 0:2 до 4:2 за купата май беше Виторио Павлов играеше. И пак в тези два мача бяхме сравнително равностойни и просто лошо стечение на обстоятелствата.
Това е за 40 години срещу Левски, има няма по 1 резил на 10 години, то само Стойчо ви орезили много повече последните 12 години 8 поредни и то с едни от най-слабите отбори на ЦСКА в историята редовно ви дрънкахме.
Да не говорим че при 5:0 ви смачкахме тотално и ако не бяхме спряли след 4:0 отивахте на 8-9 без проблеми, но приятелството между Ицо и Сираков ви спаси тогава.
P.S. За мен най-големите резили на ЦСКА са 0:8 от Литекс, Мура и молдовците (въпреки че тогава бяха 4 равенства и ние бяхме фалирали) и това че Гриша Ганчев си пренесе селянията в София (декларацийките и селския речитатив)