Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DonBalon223

Re: Без цензура!

Мнениеот DonBalon223 » 12 авг 2022 10:40

Testa_di_Legno написа:На първото изречение се изкушавам да отговоря нещо в стил: "затова пък ние имаме участие в част от вашите най-големи резили"

Ами честно казано аз гледам футбол от 40 години и нямам спомени за големи резили

И при 7:2 и при 7:1 големите резултати бяха плод на голям късмет за вас.

Преди 7:1 бяхме били Ювентус с 3:2, отборът беше много добър, първото полувреме беше напълно равностойно, вие си вкарахте всичките положения, ние само 1 и второто полувреме бяхте на крилете на вдъхновението и пак всичко ви влезе, но реално нямаше голяма разлика в класите на отборите.

Единствено по-тежко да съм изживял от вас си спомням 1 или 2 обръщали 2:0 до 3:2 и 0:2 до 4:2 за купата май беше Виторио Павлов играеше. И пак в тези два мача бяхме сравнително равностойни и просто лошо стечение на обстоятелствата.

Това е за 40 години срещу Левски, има няма по 1 резил на 10 години, то само Стойчо ви орезили много повече последните 12 години 8 поредни и то с едни от най-слабите отбори на ЦСКА в историята редовно ви дрънкахме.

Да не говорим че при 5:0 ви смачкахме тотално и ако не бяхме спряли след 4:0 отивахте на 8-9 без проблеми, но приятелството между Ицо и Сираков ви спаси тогава.

P.S. За мен най-големите резили на ЦСКА са 0:8 от Литекс, Мура и молдовците (въпреки че тогава бяха 4 равенства и ние бяхме фалирали) и това че Гриша Ганчев си пренесе селянията в София (декларацийките и селския речитатив)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 авг 2022 10:43

Приятен уикенд, приятели! Нека слънцето огрява голия гъз на насо и обезкосмената тимберица на горд мърльо с хладен ум в нея!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 12 авг 2022 10:48

шивача написа:Приятен уикенд, приятели! Нека слънцето огрява голия гъз на насо и обезкосмената тимберица на горд мърльо с хладен ум в нея!

Бая дълъг уикенд караш. :) Още от малко преди полунощ. Ами наздраве, кой как се уреди!

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 12 авг 2022 10:58

DonBalon223 написа:
Testa_di_Legno написа:На първото изречение се изкушавам да отговоря нещо в стил: "затова пък ние имаме участие в част от вашите най-големи резили"

Ами честно казано аз гледам футбол от 40 години и нямам спомени за големи резили
(...)

Допълнението към цитираното от Вас изречение беше с цел да не влизаме в тоя разговор, най-малкото понеже - както се казваше в един стар виц, - не трябва да вирим глава, когато сме осрани... :D

Иначе 7:1 аз не го помня, бил съм малък, но "обръщалката" от 2:0 до 4:2 на "Армията" ми е един от първите футболни спомени, макар и смътен. Доколкото помня, имаше много червени картони в тоя мач, май изтървахте и дузпа... Иначе 5:0 за "Левски" във финала за Купата през 1998 г. (него вече го помня ясно) според мен е един от най-звучните шамари, които единият отбор е удрял на другия в дербито, понеже беше и на 50-годишния юбилей на "ЦСКА". Признавам обаче, че мачът беше изключително равностоен, даже с лек превес за "червените" до втория ни гол... По онова време "Левски" просто ги взимаше тия мачове, сега е друго. :D

Повтарям се, но "резилите" според мен са извън игрището. Футболният терен е само витрина на това, което се случва в дадения клуб, а в по-общ план - в страната. Но фенове сме, ще стигаме и до крайности в определенията, няма как, пък ще трябва да си преглътнем и бъзиците сега, c'est la vie. :D
Само "Левски"!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 12 авг 2022 11:00

peliforewer написа:https://dsport.bg/chuite-emocionalnia-komentar-pri-klasiraneto-na-cska-audio~90819.html

Дай коментара от изравнителния гол в мача снощи. :)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 авг 2022 11:07

Защо терена на Герена изглеждаше като разорана нива и изсъхнала трева?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 12 авг 2022 11:12

Зарята по какъв повод беше?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 11:15

ugly bug написа:Дека си бря,...!?
Къде ще водиш булката тази година ..?
:-)))))))

TristaNNN написа:Все ми е тая за резултата. Искам да се насладя на поредния син празник на синия любим стадион, да пеем левскарски песни из метростанциите, да виждам радостни дечица в сектор А, да се радвам на ентусиазираните тълпи около стадиона и опашката пред бусчето и отборът да покаже горд, левскарски футбол, както проф. Стоилов родосиньолюбиво се изразява.

Тая година ще е дет' уцели пръста на картата - хотели и полети да искаш. Пък другия сезон - на "вечно дерби" в Лоич с нощувки в Троян или Тетевен, живот и здраве. :)
Малко е курвенско да ми копираш мнения от синия подфорум тука, да знаеш. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 авг 2022 11:40

Testa_di_Legno написа:...

Иначе 7:1 аз не го помня, бил съм малък, но "обръщалката" от 2:0 до 4:2 на "Армията" ми е един от първите футболни спомени, макар и смътен. Доколкото помня, имаше много червени картони в тоя мач, май изтървахте и дузпа... Иначе 5:0 за "Левски" във финала за Купата през 1998 г. (него вече го помня ясно) според мен е един от най-звучните шамари, които единият отбор е удрял на другия в дербито, понеже беше и на 50-годишния юбилей на "ЦСКА". Признавам обаче, че мачът беше изключително равностоен, даже с лек превес за "червените" до втория ни гол... По онова време "Левски" просто ги взимаше тия мачове, сега е друго. :D

Повтарям се, но "резилите" според мен са извън игрището. Футболният терен е само витрина на това, което се случва в дадения клуб, а в по-общ план - в страната. Но фенове сме, ще стигаме и до крайности в определенията, няма как, пък ще трябва да си преглътнем и бъзиците сега, c'est la vie. :D

Най-големият резил на онези е, че си убиха отбора съвсем доброволно, въпреки многото клетви за вярност! Много точно си го уловил, че резилите са и извън извън игрището.
Сега едни наши "привърженици" творят резили.
А 7:1 беше по-малко от 2 години преди онова обръщане от 2:0 до 2:4 на Кочин парк.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 12 авг 2022 11:45

Левскарите за пореден път не разбраха че щастието иска тишина. Пак приказки, надъхвания, с отлагането на мача с Лц дръпнаха дявола, Никиту преди мача с един анализ все едно е треньор, накрая двата гола от него. На ква нива играли в Малта, а това вчера на Герена кво беше. Томето се изказва как недоумявал след победата на Лц срещу Шамрок колко бързо се изпразнил стадиона, а снощи същото стана и на Герена. Хората са казали Голяма дума не казвай...

Върни се в “Левски”