Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DanailG
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DanailG » 19 авг 2020 23:01

Така е държавата е виновна за безхаберието си в редица сфери, така и в спорта. Но не може това да е оправданието на една мутренска схема с друга. Също е правилно, че държавата е помагала и на Левски, след 90 година много повече от ЦСКА, но това също не е оправдание на случилите се през 2016 схеми и създаването на този отбор ЦСКА-София.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 авг 2020 23:05

DanailG написа:Мита ти верно ли продължаваш да не разбираш връзката между дружество и клуб. Ти твърдиш, че едното няма нищо общо с другото, което не е така. Защото ако беше така всички клубове щяха да купуват играчи без да плащат да трупат дългове и в един момент да сменят въпросното ад както му викаш ти където са му натрупани тея дългове да до направят ново и добият чуждо такова както вие и да продължат със същите играчи ама вече без да дължат нищо. Ами не пич не е така.

Има по-широко разбиране за футболен клуб, надхвърлящо рамките на чисто юридическите формалности и ограничения. Изглежда не си чувал...

Юридическата форма е измислена, за да се водят чрез нея финансовите дела на клуба. ЦСКА не е злоупотребявал с финансите си, ЦСКА е клуб, продал футболисти за близо 150 милиона лева. С идването на Титан ЦСКА бе умишлено източван по възможно най-мафиотския начин. Държавата не защити ЦСКА, което означаваше, че тя е съпричастна към случилото се в клуба.

Малко детски са вашите разсъждения, че клубовете щели да купуват футболисти без да плащат.Сякаш в ЦСКА това е било ежедневие. Имаше такъв период при мафиотите от Титан, които са дупе и гащи с властта. ЦСКА е продал футболисти за 150 милиона лв., според мен сините не са продали и за 40 милиона (Гонзо, Дембеле, Родригес , Сираков и още 2-3 по-значими трансфера)
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 19 авг 2020 23:06

Удобно избягваш отговор на един мой въпрос!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 19 авг 2020 23:09

На какъв твой въпрос.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 19 авг 2020 23:10

Микренските имат ли обяснение за обесената фланелка на Камбуров или нямате развитие никакво ?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 19 авг 2020 23:13

DanailG написа:На какъв твой въпрос.

За Ботев Дебелец,Олимпик, Пирин безчет ,Миньор сега

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 19 авг 2020 23:18

анто маина написа:

Какъв отговор да имам. Аз пиша за ЦСКА защото ме интересува ЦСКА Ботев и Дебелец не ме касаят .

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 19 авг 2020 23:21

анто маина написа:

Разликата е, че това са локални отбори... ЦСКА и Левски са с национално покритие... все ще се намерят 200 фена, които да не са съгласни със СВИНЩИНАТА с Литекс и едно момче от Хаджи Димитър гр. София като мен, което да ги подкрепи финансово ...

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 19 авг 2020 23:24

DanailG написа:
анто маина написа:

Какъв отговор да имам. Аз пиша за ЦСКА защото ме интересува ЦСКА Ботев и Дебелец не ме касаят .

Удобен отговор ,жив и здрав.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 19 авг 2020 23:26

Ти каза друг отбор това не го е правил,аз попитах каква е разликата между ЦСКА и тези отбори?
Ама жив и здрав бъди.

Върни се в “Левски”