Поредното географско откритие от евроидиота.
Както казваше Батков: "Връщаме се в кочината"
А Мърли: "Ши играймИ сряда-събота"
------
Честито на чорбарите.
Дамянката да пусне някой лаф от 70-те :D
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
delqnski47 написа:Мен ме хвана яд. Чак съм шок от себе си
На мен пък ми е много хубаво!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Бок Мъри сигурно не е бил днес на резервната скамейка, иначе съм сигурен, че динамовци щяха да бият!
Между другото, това сигурно ще е трето или четвърто отпадане на Подуенци от подобни отбори! И те вече не го броят за огромен резил, щото са свикнали!
Между другото, това сигурно ще е трето или четвърто отпадане на Подуенци от подобни отбори! И те вече не го броят за огромен резил, щото са свикнали!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
ИСКАМ ДА ЧУЯ МНЕНИЕТО НА СВИНЯТА ВАЛЬО ГРАНИЧАРОВ И ПЛЕШИВАТА МАЙМУНА ТОМИСЛАВ РУСЕВ КАК МУЧАТ.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Колко треньори и футболисти се смениха и Левски пак са на дъното. Пак губят като идиоти. Явно просто им е заложено все да губят . Не знам кво друго ще е.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
В Антверпен на люцерната залюбихме десет малки негърчета на колелета, бате, а те ни ожилиха, изядоха ни дебърцините, натъртиха ни в Сараево, удавиха ни в Иртиш и ни набучиха на харпуна.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Утре, първата задача на Гъзо е да намери нотариус който да подпечата официално "Удостоверение за Евроидиот"!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Snatch написа:Грешката на рогатите е, че не отложиха и реванша с харпуните поне за една седмица :)))
На Хар-пун на врата им беше Аквамен. А това не беше честно.
Ама верно малката и големите перука що не отложиха и тоя мач???
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Ужас! Направихме малтийска приказка!
Браво на ЦСКА-СФ!
Браво на ЦСКА-СФ!
- delqnski47
- Контакти:
bubka написа:delqnski47 написа:Мен ме хвана яд. Чак съм шок от себе си
На мен пък ми е много хубаво!
Принципно ми е кеф че оня мизерник realno в момента страда но дотам.
Някак си не е като едно време с БАТЕ, Жилина и т.н.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.