Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 11 авг 2022 16:08

Plovdiv_1926 написа:Баси абсурда, всеки мач извън София до зимата ли ще се отлага, ако влязат и двата отбора в групите? И как другите отбори ще обясняват на някакви чужденци, че трябва да останат да цъкат по време на световното, защото някой е решил да си продължи първенството до декември.

Мачовете за Купата за кога са насрочени? Няма какво да се обяснява на чужденците.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 авг 2022 16:16

Споко, цирка свършва следващият кръг в ект и ще имат предостатъчно време да играят сряда-събота.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 11 авг 2022 16:18

1914.1902 написа:
Plovdiv_1926 написа:Баси абсурда, всеки мач извън София до зимата ли ще се отлага, ако влязат и двата отбора в групите? И как другите отбори ще обясняват на някакви чужденци, че трябва да останат да цъкат по време на световното, защото някой е решил да си продължи първенството до декември.

Мачовете за Купата за кога са насрочени? Няма какво да се обяснява на чужденците.

Миналият сезон едни си доиграваха първенството до 20 декември при положение, че приключи около десети.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 авг 2022 16:19

Щом почнахте и да се успокоявате един друг... :/
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 авг 2022 16:27

Важното е, че на биарефа му е свършил интереса към Мъри.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 авг 2022 16:33

През последните 2 г ашладисаните люляци били постигнали големи успехи и повече от колкото Левски. И какво са ви успехите освен да бъдете тъпани в групите. Но въпроса е на каква цена? Я кажи с какъв бюджет? Защото това, което прави Левски с бюджет три пъти по - малък от вашия и с футболисти за 0 лв от третите девизии, може само да го сънувате. Само по себе си това по - голям успех от вашия.
А най - големия ни успех, че не си убихме клуба като вас. Но за това не ви се говори, защото сте опозорени.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2022 16:45

realno написа:А най - големия ни успех, че не си убихме клуба като вас. Но за това не ви се говори, защото сте опозорени.

Ето това е нещото, което ги влудява и не им дава мира на опозорените душички.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 авг 2022 16:54

TristaNNN написа:
realno написа:А най - големия ни успех, че не си убихме клуба като вас. Но за това не ви се говори, защото сте опозорени.

Ето това е нещото, което ги влудява и не им дава мира на опозорените душички.

Другото, което най- много влудява припошките душички са сериозните приходите, които спечелихме до сега и които евентуално бихме спечелили ако влезем в групите. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 авг 2022 17:01

rsk написа:Вие и с 18 човека да излизате, пак ще изпаднете.

Ние не сме вие! 18 не, но 1-17!Паметно!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 11 авг 2022 17:08

BRF написа:
damyanov1963 написа:Мачовете показват друго за Публиките.
Правописните ти грешки издават колко си нервен в момента, не вярвам да си чак толкова неграмотен, въпреки, че се опитваш да убеждаваш форума, че не ти пука за Левски, Мъри и че мразещите сме ние. И на тебе, както на Д. Пенев и Зикито ви се губи връзката м/у мисълта и словото, но това явно е припошка черта.

Просто правя няколко неща в момента и затова се получават грешки!От какво да съм нервен?Затова ,че отстранихте ПАОК?Аз последните години видях ЦСКА да отстранява и побеждава мнооооого по-силни отбори от тях!От това,че имате по 1 домакински мач месечно и ходите няколко хиляди ли?Само във вашите кратуни живее мисълта,че сте нещо повече от другите!Като искаш да сравняваш мачове,сравни финала на ЦСКА с Монтана и виж вашето отборче събирали ли е толкова публика последните 20 -30 години на мач с български отбор!Като цяло човек и да иска да ви следи,вие не играете мачове!Мъри ми е през оная работа,а точно на теб да го обяснявам,човек който смята Ицо за клошар докато си разменя фланелки с Ромарио,Бебето,Ривелиньо,май няма смисъл!Виж там Гонзо,Божинката и Насо гъзъ!

Какво си видял ти бе смешко? Левски игра с Верея пред 10 000. Отивай да въртиш минето на джуджето и се радвай на великите ви успехи и ттрите поредни финала. Аз съм гледал на живо 1/4 финал в Европа на любимия си отбор, а вие вашия го убихте и сега се радвате на грандиозни успехи. Жалки смешници.

Върни се в “Левски”