Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот gzagorov » 06 ное 2016 10:57

Синьо сърце написа: Защо ли? Защото от цял форум снощи сме били на мач четирима, ето затова! Инак един бюлюк дървени философи и спецове има тука. Виртуални фенчета. Вечно недоволни и мрънкящи, вечно нещо им е терсене.
Отборът на първо място, няма загуба...

Синьо сърце написа:Ти си по-малък. 90-те, в слабите ни години, си бяхме по 200-300 човека на мач. Знаехме се по имена.

Вместо да заповядваш на хората какво да правят с парите и свободното си време, вземи направи връзката и се запитай защо отборът е на първо място, а феновете прогресивно намаляват. Вкарай малко мисъл в тази глава, вместо да повтаряш постоянно заучени мантри за задълженията на феновете. Първо място, а няма фенове. През деведесетте години, мутренски времена, когато хората се озлобиха и обезвериха от корупционни схеми, шуро-баджанащина и насилствени методи, казваш, положението било пак така. Малко... не се ли сещаш?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 ное 2016 11:44

Чудно ми е кой е изчислил, че точно 4 човека от форума са били на мача? Аз също бях на мача. Ако следвам логиката трябва да се тупам в гърдите, че съм повече левскар от останалите може би, защото бях един от тези 800 човека и това ме прави нещо повече? Това делене на големи левскари, по-малко левскари и никакви левскари е повече от смешно и жалко, а хората, които делят останалите нямат никакво право да се мислят за нещо повече, че и на шефове го докарват.

Тази декларацийка написана от хора на заплата в Левски става само да се ползва вместо тоалетна хартия. С какво право точно те ще дават акъл на нормалните фенове? Точно те изгониха нормалните фенове от стадиона. Чудно ми е как платената любов на едните се брои за нещо повече от тази на нормалните фенове, които са отвратени на макс в последните 7 години? И с цялата си наглост седнали да изискват и нападат подобно на форумните ни герои тук, които се мислят за шефове и баш левскари.

Всеки обвинява другите, но никой не казва "Хайде да видим как да разрешим проблема и да върнем феновете на стадиона". Няма и да кажат, защото така им е по-добре и целта е изпълнена.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 ное 2016 12:28

koisa написа:Чудно ми е кой е изчислил, че точно 4 човека от форума са били на мача? Аз също бях на мача. Ако следвам логиката трябва да се тупам в гърдите, че съм повече левскар от останалите може би, защото бях един от тези 800 човека и това ме прави нещо повече? Това делене на големи левскари, по-малко левскари и никакви левскари е повече от смешно и жалко, а хората, които делят останалите нямат никакво право да се мислят за нещо повече, че и на шефове го докарват.

Тази декларацийка написана от хора на заплата в Левски става само да се ползва вместо тоалетна хартия. С какво право точно те ще дават акъл на нормалните фенове? Точно те изгониха нормалните фенове от стадиона. Чудно ми е как платената любов на едните се брои за нещо повече от тази на нормалните фенове, които са отвратени на макс в последните 7 години? И с цялата си наглост седнали да изискват и нападат подобно на форумните ни герои тук, които се мислят за шефове и баш левскари.

Всеки обвинява другите, но никой не казва "Хайде да видим как да разрешим проблема и да върнем феновете на стадиона". Няма и да кажат, защото така им е по-добре и целта е изпълнена.

Ех, умните се събираме :mrgreen:

[offtopic]http://prikachi.com/images/889/8954889r.png[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 14:11

gzagorov написа:
Синьо сърце написа: Защо ли? Защото от цял форум снощи сме били на мач четирима, ето затова! Инак един бюлюк дървени философи и спецове има тука. Виртуални фенчета. Вечно недоволни и мрънкящи, вечно нещо им е терсене.

Синьо сърце написа:Ти си по-малък. 90-те, в слабите ни години, си бяхме по 200-300 човека на мач. Знаехме се по имена.

Вместо да заповядваш на хората какво да правят с парите и свободното си време, вземи направи връзката и се запитай защо отборът е на първо място, а феновете прогресивно намаляват. Вкарай малко мисъл в тази глава, вместо да повтаряш постоянно заучени мантри за задълженията на феновете. Първо място, а няма фенове. През деведесетте години, мутренски времена, когато хората се озлобиха и обезвериха от корупционни схеми, шуро-баджанащина и насилствени методи, казваш, положението било пак така. Малко... не се ли сещаш?

В близо 2милионна София на мач на един от т.н. "грандове" отиват по-малко от 1000 човека, но във форумите половин България е "синя". Като гледам кадри отпреди 20 години, баш в мутренските времена.... :roll: Тези, които са били тогава на възрастта на ултрасите сега, сега са на по около 40 години, но ги няма на стадиона. Надали е само защото не е Люпко треньор.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 ное 2016 19:24

Кашчей написа:
gzagorov написа:

В близо 2милионна София на мач на един от т.н. "грандове" отиват по-малко от 1000 човека, но във форумите половин България е "синя". Като гледам кадри отпреди 20 години, баш в мутренските времена.... :roll: Тези, които са били тогава на възрастта на ултрасите сега, сега са на по около 40 години, но ги няма на стадиона. Надали е само защото не е Люпко треньор.

Не точно 40, но 37. Все още съм на стадиона.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 ное 2016 15:39

Херо: Ако от Левски ме потърсят, културно ще откажа
http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... zha-405162

Няма Дедо,няма Мъри,няма и Херо :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 ное 2016 15:51

Мъри,Херо или Йоканович.Това са тренерите за вас.Първите двама нещо въртят опашки.Пробвайте да върнете третия,ма той май си има отбор и в общи линии не го гре*бе кво става в България. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 ное 2016 15:55

delqnski47 написа:Мъри,Херо или Йоканович.Това са тренерите за вас.Първите двама нещо въртят опашки.Пробвайте да върнете третия,ма той май си има отбор и в общи линии не го гре*бе кво става в България. ;)

Йоканович е в Фулъм май :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 ное 2016 16:03

delqnski47 написа:Мъри,Херо или Йоканович.Това са тренерите за вас.Първите двама нещо въртят опашки.Пробвайте да върнете третия,ма той май си има отбор и в общи линии не го гре*бе кво става в България. ;)

Сърбина да не е луд пак да се върне тук :lol: Няма начин... ще трябва да направим от Топчо.... новият Мъри :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 ное 2016 16:23

modor написа:

Сърбина да не е луд пак да се върне тук :lol: Няма начин... ще трябва да направим от Топчо.... новият Мъри :mrgreen:

А дано ама надали. Топчо при всичкото ми уважение няма интелектуалния капацитет на Мъри и най-вече усета за играта.

Единственото в повече е, че има отбор, който е първи в класирането за изненада на всички, който не е допуснал гол на Герена и който ако не бяха няколко съдийски тесли сега щеше да води комфортно с поне 4т на гората. Т.е. на теория Топчо има полуизграден отбор със самочувствие.

Сега ние виждаме,че това не е така, но Мъри какъв отбор направи и с какви футболисти.

Ако и Херо се дърпа не са добре нещата или е надушил, че пари няма и сме се запътили по пътя на покойника. Нещо СР хич не ми вдъхва доверие, а след нека май няма да има нищо.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”