Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2016 15:31

Sardukar написа:кво става, що няма хора на стадиона? Ае часа не беше оптимален, ама все пак :(
Нещата отиват на много зле :(

Футболът ни е от простотия до беззаконие и отвъд.
"Левски" пак стана училище за треньори и спортни директори, като този път се отвориха и други специалности на още по-високи постове. С една дума - аматьорщина.
Не е чудно, че няма публика, а че още има хора, които се чудят защо?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2016 15:36

vvessel написа:И аз това се чудя, все едно някакъв бойкот. В София живеят около 2 милиона души, поне 500 хил. са фенове на Левски, поне 1 % да идат на мач все ще е публика.Варна има 5 пъти по-малко жители а сектора за гости на мачовете с Левски винаги беше пълен, докато не преместиха мачовете в Каварна. Не знам колко хора събира, но последните пъти когато ходих със сигурност бяха повече отколкото на последните 2 домакински на Левски.

Докато клубът мисли как да изгони хората, вместо постоянно да работи, за да ги привлече, ако ще София да е 20 милионен град, нещата ще са същите. Не е задължение на публиката да ходи по мачове, а някой трябва да накара хората да отделят от парите и свободното си време.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 ное 2016 15:40

Без да се напъвам ще ти изброя още по-добри оправдания.
Единственото, което зависи от мен е, дали ще ида на мача или не.
Ако стадионът е пълен, дали "Левски" няма да е по-добре?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2016 15:54

То ако и портфейлът ми е по-пълен, аз ще съм по-добре. Да взема да пусна декларация, че трябва да съм по-богат и парите са длъжни сами да идват в джоба ми, какво ще ме посъветваш?

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 ное 2016 16:01

Не мисля, че един работещ човек (а работа има!) не може да отделя по 20 лева на месец, за да гледа "Левски" на живо.
Но пък, ако човек няма нужда да прави нещо...по-добре да не го прави!
Последна промяна от Sardukar на 05 ное 2016 16:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2016 16:03

Sardukar написа:Не мисля, че един работещ човек (а работа има!) не може да отделя по 20 лева не месец, за да гледа "Левски" на живо.
Но пък, ако човек няма нужда да прави нещо...по-добре да не го прави!

Точно това ти казвам, очевидно хората вече нямат нужда да ходят на стадиона. Основната задача на ръководството, каквато винаги е била, е да накара хората да имат нужда да посещават мачовете.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 ное 2016 18:13

Sardukar написа:кво става, що няма хора на стадиона? Ае часа не беше оптимален, ама все пак :(
Нещата отиват на много зле :(

Защо ли? Защото от цял форум снощи сме били на мач четирима, ето затова! Инак един бюлюк дървени философи и спецове има тука. Виртуални фенчета. Вечно недоволни и мрънкящи, вечно нещо им е терсене.
Отборът на първо място, няма загуба, но те пак си имат 20 причини да мрънкят и да не дадат 10 лева за билет. Щото с тях си купуват шише парцуца и цяла вечер левскарстват из интернет пространството. Жалки шушумиги.
Аз бях един от тези 800 човека снощи на Герена и не ме е срам от това. Срамът е за гореспоменатите.
Били сме и по-малко. В Перник 50 човека сме ходили. Ама не искали сурогатите да идват? Майната им.
По-добре 800, но истински, отколкото мрънкьовци и плачковци.
Поне си знаем, че ако се наложи Левски да даде последната си битка, тези 800 ще сме там, до отбора. Всъщност не сме 800, горните ми определения не важат за левскарите от провинцията. Те нямат удоволствието да живеят на няколко километра от стадиона на Левски. Но за последната битка ще дойдат. Ще дойдат и хора, възпрепятствани вчера от работния ден, семейни задължения и прочее реални причини.
Та 4 000 ще се съберем за въпросната битка. Докрай.
Останалите...не ни интересувате. По-зле сте и от чорбарите. Те изоставиха умиращ клуб, а вие оставихте своите да играят пред 800 човека, въпреки че са първи, без загуба и осигурен бюджет, макар и скромен.
От вас присъди и мнения оттук нататък не приемаме!
На нито един от тези 800 човека вие не можете нищо да кажете! На празния и леден стадион обаче имаше малки дечица от школата, които въпреки непреодолимия за вас студ пееха " Сърце, душа, за ЛЕВСКИ–СОФИЯ!".
Повярвайте, тези деца и тези 4 000 са предостатъчни Левски да го има.
А за вас...вие си знаете!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 ное 2016 18:33

Е, и по-малко сме били. Сещам се за един мач със Сливен...сигурно имаше 500 човека на стадиона. Не като ги бихме с хеттрик на Гарата, ами по-предния сезон.
Футболът е да се забавляваме.
Разбира се, че не всеки може да ходи на всеки мач. Малцина са тия хора, които го могат, за което заслужават респект.
Но ми звучи много тъпо, да ти трябва друга причина да идеш на мач, освен, че ще гледаш и подкрепяш "Левски".
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 ное 2016 18:37

Въпросът не е в 20- те лева месечно за билет. Човек ще даде двойно ако получи адекватно на парите си удовлетворение от предлагания продукт на стадиона. Сбърканата политика на управление на клуба редуцира публиката ни до тази на Славия и Локо Сф. В клуба няма легенди израснали на Герена. Къде са Кирил Ивков, Павел Панов, Николай Илиев, Томас Лавчис, Димитър Иванков, Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Велев и още доста легенди. Всички до един са зад борда. За сметка на това се подвизават "ашладисани" левскари като Борето, Гонзо, Топчо, Пелето, Буки, Чилика и т.н. Поне да бяха по добри специалисти от първите, а то... Някой запита ли се защо сини легенди отписват внуците си от ДЮШ? А управлението? Един "фин" човек говори откровени неистини, обещава имагинерно светло бъдеще и така и не разбра, че никой не му вярва. Една жена- директор която си няма понятие от футбол. Един главен скаут който е троянски кон на свой съгражданин, който въпреки поръчаната от него селекция май пак ще се размине с Левски. Един треньорски дует без респект, уважение и авторитет, натрупани от успехи в спортната си биография. Единственото им качество е, че са левскари. Това е крайно недостатъчно. В резултат- грозна игра, слаба продукция, случайно спечелени мачове (къде със съдийско рамо, къде по щастлива случайност). Отвратителната селекция правена от клипчета в ю туб и нежелани от никого играчи свали тотално нивото. Късата скамейка изтощава титулярите и те постепенно свалят формата си.
Най- лошо е разединението в сините редици. Като се почне от легендите, та се стигне да привържениците.
Как да отидат хората на стадиона? Какво може да ги привлече? Когато човек отиде на мач и без проблем си паркира колата на охраняемия безплатен паркинг в близост до стадиона, после хапне нещо вкусно и пийне нещо с приятели и като седне на мястото си да наблюдава как сините футболисти си дават душата на терена. Победите след красива игра няма как да не впечатлят и най- големите песимисти. Реципрочност!
Много от вас сега ще скочат, но преди малко наблюдавах как 10 момчета от ловешко- етрополската дружина облечени в чужди червени екипи се раздадоха до край срещу делиорманци. Нещо, което нашите примадони не показаха срещу Берое, Ботев и Черно море. Не съм привърженик на красивите загуби, но лежерните ни победи и равни мачове, преливащи от накъсана игра, пасове назад и в страни, безидейна и бавна игра, вследствие на треньорско безсилие не носи удовлетворение на никого. Отговорът го даваме ние, обикновените фенове. На последното домакинство- 650 човека. На следващото- 300. На края ще останат само роднини, приятели и служебни лица. Като на Овча купел.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2016 18:50

Точно пък феновете са най-малкият виновник за цялостното състояние. Доста са дали на клуба, доста са преживели с клуба (и хубави и неприятни емоции) и не са длъжник на никого. Някъде другаде са причините.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”