Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 10 авг 2022 21:26

Кой Стойчо, този, който е готов по всяко време да пристане на ЦСКА 1948 ли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 авг 2022 21:31

4x4 написа:
krumeto написа:
zieek91 написа:
TristaNNN написа:
zieek91 написа:
Поздравителен адрес от ръководството на Левски получи Лудогорец след равенството с Мидтиланд (1:1) в Дания.

А, утешителен адрес, кога?

При положение, че Разград са с резервиран билет за групи на ЕКТ, а калайдисаните с ловешки калай може да бъдат върнати на Градския стадион от някакви ирландски кофражисти, шегата ми се струва лееееко неуместна. Или поне като идва от припошко задклавиатурно устройство.

Не е шега, а е

Изображение

Така е и тук във форума.

Е, хубавото не може да се отрече! Отдалеч се забелязва!

Още 20 години ще гледате шампионската лига само по тв

Бяхме там 2 пъти за десет години и седем пъти в ЛЕ. Вие с лайнарщините кога? Никога, с ония куци коне и взети на куп тъмнокожи за БЕЗ Пари.
На Джуджака портфейла е пробит! Утре вечер като загубите, не знаеш какви "сладки" приказки ще ни разкаже!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 авг 2022 21:35

ugly bug написа:
krumeto написа:
zieek91 написа:
TristaNNN написа:
zieek91 написа:
Поздравителен адрес от ръководството на Левски получи Лудогорец след равенството с Мидтиланд (1:1) в Дания.

А, утешителен адрес, кога?

При положение, че Разград са с резервиран билет за групи на ЕКТ, а калайдисаните с ловешки калай може да бъдат върнати на Градския стадион от някакви ирландски кофражисти, шегата ми се струва лееееко неуместна. Или поне като идва от припошко задклавиатурно устройство.

Не е шега, а е

Изображение

Така е и тук във форума.

Е, хубавото не може да се отрече! Отдалеч се забелязва!

Ако имаш син , ти пожелавам да ти се падне такава "снаха" с 47 номер обувки...
:-))))

Господ да те накаже със същите "пожелания".
Моите са женени и съм доволен, че господ ме възнагради богато!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2022 22:52

delqnski47 написа:
Dust написа:По-скоро бих казал, че тактично е сипал на всички говорещи и пишещи по негов адрес.

Тва ако го беше казал Стойчо Младенов ...
Ох котьоооо...

Разликата между Мъри и Стойчо Младенов е 1 вагон футболни книги. Допирни точки там няма. Мъри говори 4 езика, Бройчо и български едвам...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2022 22:54

W84me написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:По-скоро бих казал, че тактично е сипал на всички говорещи и пишещи по негов адрес.

Ох котьоооо...

Разликата между Мъри и Стойчо Младенов е 1 вагон футболни книги. Допирни точки там няма. Мъри говори 4 езика, Бройчо и български едвам...

Демек може да е нагъл за разлика от Стойчо ли ? Бре, каква дискриминация
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2022 23:06

delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:

Ох котьоооо...

Не мисля, че това изказване е чак нагло. Просто го питаха около 400 пъти за тия отложени мачове. Аз също не съм окей да се отлага, но явно такова е положението на бг отборите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 10 авг 2022 23:28

W84me написа:
delqnski47 написа:

Ох котьоооо...

Исками да играими сряда събота, ми то нямало по хубаво от туй,,,

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 авг 2022 23:29

delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:

Ох котьоооо...

Стойчо хич не е нагъл. Аз не си спомням да има мач, който да е издънил и после да не се е оправдавал с някой друг. Директиви и такива глупости. Отделно ти много добре знаеш колко е нагъл всъщност, щото имаме един и същ източник на информация за него.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2022 23:36

Не се връзвайте на манипулацийката на оранжевата майчица, все пак е длъжен да опита да повдигне духа на припоците. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 авг 2022 23:45

W84me написа:
delqnski47 написа:

Ох котьоооо...

Руски и Португалски говори Стойчо.

Върни се в “Левски”