Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 03 ное 2016 21:01

ММ1914 написа:Е пак ли да го връщаме? Ако съм се досетил правилно. Синчец, ти във В ли ходиш?

А защо го изгонихме, справедливо ли беше?
Да, във В съм.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 ное 2016 21:02

Нямаме добри треньори в България :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 ное 2016 21:03

sin4ec написа:
ММ1914 написа:Е пак ли да го връщаме? Ако съм се досетил правилно. Синчец, ти във В ли ходиш?

А защо го изгонихме, справедливо ли беше?
Да, във В съм.

Не беше, това е ясно. Питам, защото от следващия сезон май ще напускам Б, вече сме на други години, а и "креативността" на СЗ ми идва в повече. Чудя се дали В или А, но в А е прекалено дървено.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 ное 2016 21:13

ММ1914 написа:Не беше, това е ясно. Питам, защото от следващия сезон май ще напускам Б, вече сме на други години, а и "креативността" на СЗ ми идва в повече. Чудя се дали В или А, но в А е прекалено дървено.

Ми идвай във В. Имаме си и кенеф, и лафка, псуваме качествено-няма проблем! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 ное 2016 21:20

mikata написа:Нямаме добри треньори в България :roll:

Водиха ви треньори от Сърбия, от Германия, от Русия.. и тях не харесахте. Люпко е панацея, както чета-всичко оправя и от пръдня боя прави, обаче е несигурен елемент, защото е във висока валентност-твърде много свободни електрони има при него и не се знае накъде ще поемат, нито пък кога.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2016 21:22

sin4ec написа:
levskarcheto96 написа:
vvessel написа:освен равния в Разград, който се надявам да се получи :)

Еми, с Люпко имахме шанс и да ги бием в Разград, сега не мисля, че ще направим нещо там... Дано Херо се навие да поеме отбора, аз друг адекватен вариант не виждам. Ясен Петров може би...

Ясен няма да дойде, май пак ще ходи в Китай.
То има един пожарен вариант, ама тука няколко кенефа ще получат спазми и ще се накендзат в гащите. После ще ходят в модераторската пак да молят за бан на инакомислещите, та да им се смеят всички.
А и онзи дали ще се навие, кой знае...
Но ако случайно не бием утре, този вариант става актуален. Ако Херо по някаква причина не дойде, това май остава единствен вариант.

Колко хубаво се шегувкаш. Браво. Да не говориш за човека, който падна от Люпко с девет души на Герена? Оня де пада от Славия колко пъти. За него ли? Де и той се шегувкаше сладко-сладко. Стойчо Райото?

Виж сега, не ме бъркай. И аз мисля, че ако поставена му е била цел единствено Лига Европа, уволнението му е престъпно. Нищо, че не става за "Левски". Апропо, ще ми изброиш ли защо смяташ, че той е треньор за "Левски"? Кое те кара да мислиш, че има качества и защо, ако има е без работа? Ти видя ли промяна на схема на игра: две крила и колче между тях а година и половина. Какво наследство остави? Защо излизахме със смъкнати гащи пред Лъдогорец при него? Селектира ли наистина качествен футболист? Освен Йорга.

Ясен? Стоев с отбора на Ясен щеше да ни направи шампиони. Те онея сами си играеха...
Пак казвам. Като човек ми хареса - тих, скромен, изглежда интелигентен. Но като треньор, или не му се получи при нас просто или не става...
Последна промяна от metodito на 03 ное 2016 21:45, променено общо 1 път.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 ное 2016 21:25

sin4ec написа:
ММ1914 написа:Не беше, това е ясно. Питам, защото от следващия сезон май ще напускам Б, вече сме на други години, а и "креативността" на СЗ ми идва в повече. Чудя се дали В или А, но в А е прекалено дървено.

Ми идвай във В. Имаме си и кенеф, и лафка, псуваме качествено-няма проблем! :)

Май това ще е отговора.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 03 ное 2016 21:51

sin4ec написа: То има един пожарен вариант

Вярно бе - Стойчо Стоев! Той също е удачен вариант, още повече че познава отбора. Но каквото и да направим, то се е видяло, че тоя сезон пак ще има мъка. Ей, по дяволите, гледам сериозно футбол от 2009 година, не помня последната титла на Левски бе, кога ще престанат тия мъки, бе?!? :evil: Тоя Спас Русев за какво е собственик, ако няма да влага средства? Ебати логиката следва този човечец, да е на печалба от Левски, ама ако може и да не инвестира нищо... БГ бизнес, както казва един приятел...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 ное 2016 22:01

levskarcheto96 написа:
sin4ec написа: То има един пожарен вариант

Вярно бе - Стойчо Стоев! Той също е удачен вариант, още повече че познава отбора. Но каквото и да направим, то се е видяло, че тоя сезон пак ще има мъка. Ей, по дяволите, гледам сериозно футбол от 2009 година, не помня последната титла на Левски бе, кога ще престанат тия мъки, бе?!? :evil: Тоя Спас Русев за какво е собственик, ако няма да влага средства? Ебати логиката следва този човечец, да е на печалба от Левски, ама ако може и да не инвестира нищо... БГ бизнес, както казва един приятел...

Какво очакваш да направи СР в период, когато няма трансфери? Може би да ти снима това, което прави и да ти пусне клип в Ю туб?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petar_m_popov
Контакти:

Re: Конкурс "Любим футболист на Левски"

Мнениеот petar_m_popov » 03 ное 2016 23:12

Простотия!!! Щом и тема за детска рисунка осрахте

Върни се в “Левски”