ММ1914 написа:Е пак ли да го връщаме? Ако съм се досетил правилно. Синчец, ти във В ли ходиш?
А защо го изгонихме, справедливо ли беше?
Да, във В съм.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ММ1914 написа:Е пак ли да го връщаме? Ако съм се досетил правилно. Синчец, ти във В ли ходиш?
sin4ec написа:ММ1914 написа:Е пак ли да го връщаме? Ако съм се досетил правилно. Синчец, ти във В ли ходиш?
А защо го изгонихме, справедливо ли беше?
Да, във В съм.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:Не беше, това е ясно. Питам, защото от следващия сезон май ще напускам Б, вече сме на други години, а и "креативността" на СЗ ми идва в повече. Чудя се дали В или А, но в А е прекалено дървено.
mikata написа:Нямаме добри треньори в България
sin4ec написа:levskarcheto96 написа:vvessel написа:освен равния в Разград, който се надявам да се получи
Еми, с Люпко имахме шанс и да ги бием в Разград, сега не мисля, че ще направим нещо там... Дано Херо се навие да поеме отбора, аз друг адекватен вариант не виждам. Ясен Петров може би...
Ясен няма да дойде, май пак ще ходи в Китай.
То има един пожарен вариант, ама тука няколко кенефа ще получат спазми и ще се накендзат в гащите. После ще ходят в модераторската пак да молят за бан на инакомислещите, та да им се смеят всички.
А и онзи дали ще се навие, кой знае...
Но ако случайно не бием утре, този вариант става актуален. Ако Херо по някаква причина не дойде, това май остава единствен вариант.
sin4ec написа:ММ1914 написа:Не беше, това е ясно. Питам, защото от следващия сезон май ще напускам Б, вече сме на други години, а и "креативността" на СЗ ми идва в повече. Чудя се дали В или А, но в А е прекалено дървено.
Ми идвай във В. Имаме си и кенеф, и лафка, псуваме качествено-няма проблем!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
sin4ec написа: То има един пожарен вариант
levskarcheto96 написа:sin4ec написа: То има един пожарен вариант
Вярно бе - Стойчо Стоев! Той също е удачен вариант, още повече че познава отбора. Но каквото и да направим, то се е видяло, че тоя сезон пак ще има мъка. Ей, по дяволите, гледам сериозно футбол от 2009 година, не помня последната титла на Левски бе, кога ще престанат тия мъки, бе?!?Тоя Спас Русев за какво е собственик, ако няма да влага средства? Ебати логиката следва този човечец, да е на печалба от Левски, ама ако може и да не инвестира нищо... БГ бизнес, както казва един приятел...
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, khan uvigi, vlong и 23 госта