mikata написа:sin4ec написа:mikata написа:Русев нали каза,че гоним още този сезон титлата

Ще я гоним, разбира се.
Този сезон няма да стане

Обективно е така. Нямаме треньор, организацията в клуба е хаос, къса скамейка, почнахме да губим точки, липсва класа в отбора и т.н.
НО, въпреки всичко сме все още водачи в класирането и ако не загубим много точки до паузата не се знае в какви позиции ще бъдем.
Ако финягата с кинтите развърже малко кесията (все пак има и финансов феърплай и дългове, с които да се съобразяваме) и се вземат играчи + треньор може да се опитаме да се сборим с делиормана.
За сега по-скоро съм песимист, отрязаха ни точки чрез съдийство, разбиха атмосферата в отбора с всичките тези атаки и тръгването на дедо (играем без увереност юрбулешакта) и финягата нещо ми тъмен.
Само се моля да не е лупи 2 и да последваме покойника. Последните години ми е крайно неприятно като знам какво бяхме, но се радвам да сме живи и в миманса, а липсата на успехи някак си я преглъщам.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.