Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
rsk написа:Сунай Дяков, как кой?
Имам предвид нещо свежо и качествено, излязло от там през последните 4-5 години.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tmanolov написа:Така, аз причнционо не съм против нашите отбори в ЕКТ (дори на тирето не желая неуспех, освен на 2-3 неособено умствено надарени припоци), но не им гледам мачовете. Сега видях репортаж на отбора от Делиормана (на майчин език - няма нищо обидно, да не се засягат местните капанци) - ми някой, дето го разбира това жУотно съдийството да ми каже защо беше дадена дузпа и червен картон? Нали това правило уж беше отпаднало и не се давали и двете? Или аз нещо греша? Чисто фуДболно ми е интересно като трактовка - не коментирам имало ли е картони, нямало ли е, пресилени ли са и т.н. - шо се дава дузпа и червен картон едновременно?
Ако беше извън наказателното поле щеше да се даде червен картон и да има изпълнение на свободен наказателен удар, от който също е възможно да се вкара гол. Т.е. пак имаме двойно наказание. Това означава ли, че като се даде червен картон да не се дават наказателни удари? Мисля си, че по белия свят правилно тълкуват правилниците и наредбети, и ги прилагат за разлика от нашето ефбет блато.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
tmanolov написа:Така, аз причнционо не съм против нашите отбори в ЕКТ (дори на тирето не желая неуспех, освен на 2-3 неособено умствено надарени припоци), но не им гледам мачовете. Сега видях репортаж на отбора от Делиормана (на майчин език - няма нищо обидно, да не се засягат местните капанци) - ми някой, дето го разбира това жУотно съдийството да ми каже защо беше дадена дузпа и червен картон? Нали това правило уж беше отпаднало и не се давали и двете? Или аз нещо греша? Чисто фуДболно ми е интересно като трактовка - не коментирам имало ли е картони, нямало ли е, пресилени ли са и т.н. - шо се дава дузпа и червен картон едновременно?
При втората дузпа за Динамо съдията първоначално показа жълт картон, но от ВАР го викнаха да преразгледа ситуацията.Ако беше направил опит да играе с топката щеше да е само жълт картон даже и да е последен в защита защото има отсъдена дузпа, но в случая явно се приема като умишлен, неспортсменски фаул и затова се вдига червен картон.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Те, и платените клакьори в студиото се съгласиха, че третият червен картон е за неспортменски фаул. Аз бих казал циничен такъв.
peliforewer написа:При втората дузпа за Динамо съдията първоначално показа жълт картон, но от ВАР го викнаха да преразгледа ситуацията.Ако беше направил опит да играе с топката щеше да е само жълт картон даже и да е последен в защита защото има отсъдена дузпа, но в случая явно се приема като умишлен, неспортсменски фаул и затова се вдига червен картон.
Поздравления! Веднъж и ти да напишеш нещо вярно и лишено от глупости. Можело значи, а? :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Някой като общува с умни хора става умен.:)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
peliforewer написа:tmanolov написа:Така, аз причнционо не съм против нашите отбори в ЕКТ (дори на тирето не желая неуспех, освен на 2-3 неособено умствено надарени припоци), но не им гледам мачовете. Сега видях репортаж на отбора от Делиормана (на майчин език - няма нищо обидно, да не се засягат местните капанци) - ми някой, дето го разбира това жУотно съдийството да ми каже защо беше дадена дузпа и червен картон? Нали това правило уж беше отпаднало и не се давали и двете? Или аз нещо греша? Чисто фуДболно ми е интересно като трактовка - не коментирам имало ли е картони, нямало ли е, пресилени ли са и т.н. - шо се дава дузпа и червен картон едновременно?
При втората дузпа за Динамо съдията първоначално показа жълт картон, но от ВАР го викнаха да преразгледа ситуацията.Ако беше направил опит да играе с топката щеше да е само жълт картон даже и да е последен в защита защото има отсъдена дузпа, но в случая явно се приема като умишлен, неспортсменски фаул и затова се вдига червен картон.
Ясно, ми значи ще го знам за следващи дискусии - дърпане за фланелката, независимо дали е в наказателното, ако е последен, е червен картон. Виж, ако му счупи крака не е проблем, тогава ще е играл за топката :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Абе малко пресоли манджата съдията. Лудогорец явно нямаха силите да се преборят с Динамо. Бяха пасивни на трансферния пазар, продадоха голмайстора си, основен халф, в същото време нямат и дълбочина в състава. Контузии, наказани - добре, ама на такъв етап и като се бориш за ШЛ не става така. И все пак. Пресилен картон на Янков, пресилен и на Рик. За Карничник какво да кажа? Не знам вече как тълкуват правилника. Но пък онзи Мишич, вече със ЖК направи боди чек на Сисиньо. По критериите на рефера това си бе нарисуван ЖК...
В същото време обаче се сещам как в края на миналия сезон Текпетей удари с юмрук Бари в стомаха, в собственото си наказателно поле. Няма фаул, картон, дузпа, няма ВАР...
В същото време обаче се сещам как в края на миналия сезон Текпетей удари с юмрук Бари в стомаха, в собственото си наказателно поле. Няма фаул, картон, дузпа, няма ВАР...
Последна промяна от Serafim на 10 авг 2022 10:42, променено общо 1 път.
TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:zieek91 написа:... Тази легендарна футболна школа която е дала е и дава много качествени футболисти....
Че е давала - давала е, факт.
Ама може ли да ми кажеш какво дава към днешна дата, че ако не следях българското извращение на играта футбол, бих си помислил, че Благоевград е като Амстердам.
Малко трябва да се замисляте преди да повтаряте отдавна изпразнени от съдържание клишета.
Тук не си прав - почти всичко качествено в поселдните години у нас е от Благоевград и региона. Друг е въпросът колко високо е самото качество на бг футбалерците....
Може ли малко имена на качественото през последните, хайде да са 4-5, години?
Щото пълнеж дават всички.
Нормалните играчи, дето стават за нещо в последните няколко години, са:
1. Десподов - от Кресна, почва в Пирин, после е в Литекс
2. Недялков - този си е от Литекс
3. Кръстев - Славия
И май са това - прав си, само един има общо с Пирин. И нито един с Левски или умрялото дружество, а в София живеят към 1/4 от населението на страната, докато Благоевград (област) е към 300 000 човека или около 5 пъти по-малко от София.
П.С. Колкото и да го псуваме Тирион, от Академия Литекс са започнали почти всички сравнително ставащи играчи у нас. От Лудогорец - нищо, а вече 10-12 години обират всичко, дето уж става
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.