Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот PSvilenov » 31 окт 2016 20:36

svetli-lz написа:
PSvilenov написа:Големите разбирачи от футбол и тактика дето говорят за некадърността на сърбина да ми обяснят защо от 8тина контраатаки общо за мачовете с Ботев и Черно Море бяха създадени 6 ситуации и от тях 4 гола в нашата врата ?

А ти кажи колко вкарахме на Монтана? и на Царско село? за Нефтохимик, Горна Оряховица и пак обясни за брилянтния фудбол срещу Марибор?

ФуДбол :lol: :lol: :lol:

Да отговарям ли ? Ок . Нито една опасна атака от Монтана , Локо Горна , Царско Село и Нефтохимик (рикошета не е опасна атака) . 1 гол пуснахме срещу надиграния Марибор само ,а вечният любимец Христов издъни мача . Колко сме вкарали , не ми говори ти . Топузаков ще ги разиграе отпред . Защитата е проблем и отново приличаме на мизерният отбор на Стоев дето не е чувал , че във фуТбола има контраатаки .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2016 21:01

Слушайте Сардукар,той ги разбира нещата. И четете внимателно какво е написал!

Сега малко офтопик. Щом и Арсенал не може да напълни стадиона, нещата са вече сериозни...Лц правилно са се ориентирали, обръщайки се към школите в София и предоставяйки им безплатни билети за децата, че и за родителите им. Умно решение, по-добре е деца-футболисти да идат и гледат мача, отколкото секторите да пустеят. Поздравления!
Аз лично няма да се възползвам от опцията. Не съм фен нито на Арсенал, нито на Лц. А и моя отрок е малък да виси до полунощ навън. Тъжното е, че все по-малко хора отиват на стадиона. И това е вече проблем в национален мащаб...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 окт 2016 21:16

PSvilenov написа:
Да отговарям ли ? Ок . Нито една опасна атака от Монтана , Локо Горна , Царско Село и Нефтохимик (рикошета не е опасна атака) . 1 гол пуснахме срещу надиграния Марибор само ,а вечният любимец Христов издъни мача . Колко сме вкарали , не ми говори ти . Топузаков ще ги разиграе отпред . Защитата е проблем и отново приличаме на мизерният отбор на Стоев дето не е чувал , че във фуТбола има контраатаки .

Значи в мачовете с Петрович са виновни футболистите,а в мачовете с Топузаков е виновен треньорът. Правилно ли сме те разбрали?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 31 окт 2016 21:20

blue avalanche написа:
PSvilenov написа:

Значи в мачовете с Петрович са виновни футболистите,а в мачовете с Топузаков е виновен треньорът. Правилно ли сме те разбрали?

Хората дето имат мозък са ме разбрали правилно . Ти естествено няма как да ме разбереш обаче .Даже точно това съм написал и съм направил границата между атака и защита , но не те знам в опита ти да бъдеш остроумен
винаги се получава да си смешен :lol: Много простичко , футболистите не допускат голове и Петрович е отговорен затова. Сега допускат голове и Топузаков е отговорен . :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 окт 2016 21:29

PSvilenov написа:Големите разбирачи от футбол и тактика дето говорят за некадърността на сърбина да ми обяснят защо от 8тина контраатаки общо за мачовете с Ботев и Черно Море бяха създадени 6 ситуации и от тях 4 гола в нашата врата ?

Нали не си очаквал да останем с 4-5 допуснати гола до края на сезона ?
Каза се вече, че тима започна да губи свежест в последният месец.
И за това не е виновен треньора, нито старият, нито новият.
Т'ва си е резонно, когато се разчита на едва 13-14 човека в продължение на почти половин година.
Другите поради една или друга причина не бяха вкарани във форма.
Закъснялата селекция със сигурност изигра роля.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 31 окт 2016 21:44

THE G.A.M.E написа:

Т'ва си е резонно, когато се разчита на едва 13-14 човека в продължение на почти половин година.

Да и на мен ми беше странно оправданието на Топузаков с умора , вместо да рискува със свежи играчи за Пловдив . Най-малкото Деса и Галин Иванов можеха да стартират . Не мисля , че си прав заради начина по който ни влезнаха тези контри. Джери и Прохазка издишат , Минев прилича на селско ренде отколкото на професионален футболист ,а Алвеша под всякаква критика. Пиргов от блестящият играч дето левскарите бяхме убедени, че е достоен национал сега играе на моменти . Целият облик отзад е различен, което според мен е резултат на грешни инструкции .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2016 22:36

PSvilenov написа:
THE G.A.M.E написа:

Да и на мен ми беше странно оправданието на Топузаков с умора , вместо да рискува със свежи играчи за Пловдив . Най-малкото Деса и Галин Иванов можеха да стартират . Не мисля , че си прав заради начина по който ни влезнаха тези контри. Джери и Прохазка издишат , Минев прилича на селско ренде отколкото на професионален футболист ,а Алвеша под всякаква критика. Пиргов от блестящият играч дето левскарите бяхме убедени, че е достоен национал сега играе на моменти . Целият облик отзад е различен, което според мен е резултат на грешни инструкции .

С много малки и редки изключения "Левски" е гробище за треньори и играчи, колкото и да ти е неприятно. Аз почти не знам играч, който да е отишъл в "Левски" и да се е развил..ти имаш ли поне 3-4 такива за последните 10 години?
Ако не се лъжа, Методито имаше за аватар преди 2-3 години Симеон Райков.. къде е сега този талант?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 окт 2016 23:21

Кашчей написа:
С много малки и редки изключения "Левски" е гробище за треньори и играчи, колкото и да ти е неприятно. Аз почти не знам играч, който да е отишъл в "Левски" и да се е развил..ти имаш ли поне 3-4 такива за последните 10 години?

Има развили се играчи в Левски, след трансфер.
Гарра-та, Жоазиньо, Гари Родригес, Дарко, това е на прима виста.
Със сигурност има и поне още толкова, но към момента не съм се замислял сериозно.

Друг е въпросът, какво им е развитието след Левски, но лично от посочените, Жо и Гари качиха още нивото си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2016 23:46

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:

Има развили се играчи в Левски, след трансфер.
Гарра-та, Жоазиньо, Гари Родригес, Дарко, това е на прима виста.
Със сигурност има и поне още толкова, но към момента не съм се замислял сериозно.

Друг е въпросът, какво им е развитието след Левски, но лично от посочените, Жо и Гари качиха още нивото си.

Гаррата си имаше ниво, а Дарко го преследвахте..сигурно за да го развиете..иначе за преминали над 100 играча за 6-7 години това е доста добър актив. Даже и Карвальо се разви... "Лудогорец е лайнян отбор"... щото....не падна от "Монтана".
Имам познати в Севлиево, чиято дъщеря беше съученичка на Пацо Тигъра и сме приказвали точно когато премина при вас. сигурен съм, че ако сега разговаряме думите ще са други.
Последна промяна от Кашчей на 31 окт 2016 23:50, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 окт 2016 23:49

PSvilenov написа:
blue avalanche написа:
PSvilenov написа:

Хората дето имат мозък са ме разбрали правилно . Ти естествено няма как да ме разбереш обаче .Даже точно това съм написал и съм направил границата между атака и защита , но не те знам в опита ти да бъдеш остроумен
винаги се получава да си смешен :lol: Много простичко , футболистите не допускат голове и Петрович е отговорен затова. Сега допускат голове и Топузаков е отговорен . :lol:

Л.Петрович само от защита ли разбира? За нападателите друг треньор ли трябваше да наемем???
Защото той не бил виновен,че еди-кой си не можел да вкарва...
Да се пробва в американския футбол. Там има отделен треньор за защитата. :mrgreen:
От Дунав имаше ли опасни атаки?
Намерил с какво да се хвали...с Царско село и Монтана! :o
То срещу Локо ГО и ние нямахме опасни атаки. Но за това е виновен треньoрът на нападателите. :twisted:
Последна промяна от blue avalanche на 01 ное 2016 14:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”