Водачът в Първа професионална лига Левски ще изиграе контрола с втородивизионния Септември София на 12 ноември, научи Дарик радио.
Двубоят ще се състои в паузата за националните отбори. Нашата селекция играе на 13 ноември с Беларус в поредната си световна квалификация.
Левски и Септември допълнително ще уточнят кой да е домакин на проверката, както и началния ѝ час.
Начело на Септември е бившият наставник на „сините“ Николай Митов. Септември заема третото място във временното класиране на втория ешелон с актив от 21 точки. Лидер е Етър Велико Търново.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Вече отмина време от напускането на Любко, нагълтахме вода за купата, а и за първенството. Не, че това са най-важните неща, но все пак, скоро ще изтрезнеем напълно от болно афишираните ни амбиции за купи.
Много странно ми стана, че имаше толкова изненадани хора от решението на Петрович
В нито един момент, той не ме убеди, че има някакви дългосрочни амбиции за развитието на състава, с който работеше. Писах ви, че около октомври (в най-добрия вариант) ще си ходи и точно това се случи. Поредният бушон, който пък на всичкото отгоре, смърдеше на джудже-бояджия.
Няма как "Левски" да израства като клуб, докато се назначават хора, за които не е приоритет да търсят развитие в клуба. Какво развитие може да търси Любко Петрович? Спечелил е ШЛ, вече е дърт и за няколко месеца изкарва пари и си чеше треньорската краста. А толкова много хора му лизаха ануса, щото бил с шампионски манталитет и бла, бла, бла.
Не може да си имал добри резултати и след дербито с брат ти, да си обереш крушите. Ами, ако имаше 1-2 загуби, дали нямаше да си обере крушите още по-бързо?
Не искам да критикувам работата му, но мачове като тези с Локо Горна, Нафтата, Монтана, а дори и Царско село са показателни, колко точно сме се развили.
Краят на Любко беше предопределен с назначаването му!
Левски има нужда от професионализъм, съчетан с желание за развитие и победа. Не на всяка цена и с всички средства, а с много работа и търпение. Разбира се, трябва да се отчита родната действителност. Трябва ни човек, който да може да работи в първенство като нашето.
Не изглежда, като скоро да излезем от лаЙната, в които периодично се зариваме (и то все по-дълбоко...).
Много странно ми стана, че имаше толкова изненадани хора от решението на Петрович
В нито един момент, той не ме убеди, че има някакви дългосрочни амбиции за развитието на състава, с който работеше. Писах ви, че около октомври (в най-добрия вариант) ще си ходи и точно това се случи. Поредният бушон, който пък на всичкото отгоре, смърдеше на джудже-бояджия.
Няма как "Левски" да израства като клуб, докато се назначават хора, за които не е приоритет да търсят развитие в клуба. Какво развитие може да търси Любко Петрович? Спечелил е ШЛ, вече е дърт и за няколко месеца изкарва пари и си чеше треньорската краста. А толкова много хора му лизаха ануса, щото бил с шампионски манталитет и бла, бла, бла.
Не може да си имал добри резултати и след дербито с брат ти, да си обереш крушите. Ами, ако имаше 1-2 загуби, дали нямаше да си обере крушите още по-бързо?
Не искам да критикувам работата му, но мачове като тези с Локо Горна, Нафтата, Монтана, а дори и Царско село са показателни, колко точно сме се развили.
Левски има нужда от професионализъм, съчетан с желание за развитие и победа. Не на всяка цена и с всички средства, а с много работа и търпение. Разбира се, трябва да се отчита родната действителност. Трябва ни човек, който да може да работи в първенство като нашето.
Не изглежда, като скоро да излезем от лаЙната, в които периодично се зариваме (и то все по-дълбоко...).
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Легендата на Левски Христо Йовов за пореден път изказа мнение, че решението на Люпко Петрович да напусне клуба два часа преди шампионатния двубой с Берое е неразумна.
"Който каквото си направи сам, друг не може да му го направи. Точно когато клубът започна да побеждава и да има някакво спокойствие, отвътре, с решението на треньора, се появиха тези неразбории. Сега ще трябва известно време и победи, за да се върне в коридора, който беше.
За мен това е неразумна постъпка с оглед на това какво е казал Люпко Петрович за клуба. Човек, който твърди, че Левски е от любимите му клубове и да направи такова нещо, за мен е немислимо.
В България е лесно да обвиняваме човек, който е тръгнал, но няма спор, че се появи доста напрежение в клуба", каза Йовов пред Sportal.bg.
"Ако отборът побеждава при Елин Топузаков, това е ясно доказателство, че той може да се справи.
На този етап виждаме, че има доста задължения и първото, което трябва да се направи, е, да се стабилизира клубът. После да се мисли за промени и титли.
За мен реалното място е второ. Имаме един добър отбор, който, без да се лъжем, отстъпва на отбора на Лудогорец. Има шансове да се класира втори и да играе в евротурнирите", поясни Христо Йовов.
- metodito
- Контакти:
Sardukar написа:Вече отмина време от напускането на Любко, нагълтахме вода за купата, а и за първенството. Не, че това са най-важните неща, но все пак, скоро ще изтрезнеем напълно от болно афишираните ни амбиции за купи.
Много странно ми стана, че имаше толкова изненадани хора от решението на Петрович![]()
Човек, уважавам мнението ти, защото ти единствено заедно с "Играта" се опитвате като нормални, интелигентни хора, да аргументирате позицията си, а не в тролски стил и необосновани обиди, но няма накъде повече да грешиш - така мисля, мое мнение си е, може пък да не съм прав... Аз първо не знам защо още го дъвчете. Но. Ще кажа нещо, което може би няма да приемеш. Няма да разбереш, а и се уморих да пиша едни и същи неща. Ако смяташ, че си струва разгледай ми назад мненията, ако не, просто помисли. Помисли out of the box, от твоята си кутия, така, както аз се спирам и чета на "Играта", да речем мненията (на онези двамата "левскари" - припознавача и обичащия да си хортува с хора от форума на умрелия отбор въобще не им обръщам внимание - не ме интересува платени или безплатни тролове са) и разсъждавам.
Това, което искам да кажа е, че беше извършена подмяна на действителността. Изключително мерзък номер, който е познат от едни времена, които България иска да забрави, но те я спохождат като едни неприятни кошмари. Ако ти виждаш, че няма облаче по небето, обаче всички ти казват: "Луд ли си, какъв си бе, пич, бързо вкъщи да си вземеш чадъра", много е вероятно ти да се прибереш и да си вземеш чадъра. Нещо подобно. Импровизирам. Друг пример... Кое? Заблудата, че щом в кремвиршите не са писали Е-тата преди 90-та, това значи, че е нямало. Знам ли много примери има. Ако си учил преди 90-та, спомни си уроците по история и това, което не е било включено в програмата. Нарочно. А или извергите, които бяха описвани, като "борци срещу фашизма" и съответно тези, които са били "фашисти". Все едно ги няма. Писатели, лекари, философи, учени са били заличени от историята ни. За постиженията на някои от тях разбрахме след 89-та.
Както и да е. Това беше. Иначе какво е свършил Люпко... Четири имена - Краев, Тунде, Нар, Сашко. Схемата и използването на Джери на позицията на стопер. Да, дефанзивна схема ще кажеш. Изслушай му някои от интервютата и ще разбереш. Не, не изпуснахме шанс. Ние го изхвърлихме. А за да се повторя, не ме е втрещило нещо толкова малоумно от страна на феновете от времето на Сиони, когато бяхме на минути от изхвърляне от турнира и "приказката" въобще нямаше да я има. Нали знаеш поговорката "Всичко се връща" или една от любимите ми хорър поредици "Предизвестена смърт", където избягваха смъртта, но тя ги намираше после. Ми това се случи. Така мисля. Край. Почваме от нулата. Почти от нулата. Джери не беше натирен, Краев заигра на позицията си най- после! И Тунде взе, че се научи на футбол...
В най-добрия случай, ама най-добрия - демек Мъри да дойде - очаквай резултати следващата пролет. Което не е толкова лошо, защото ще е тамън за евротурнирите. Ако достигнем до тях... Иначе - в лошия случай - на есен. В най-лошия случай... Мъри не идва. Назначава се анонимник. Гони се след сезона. След него друг и така нататък...
- blue avalanche
- Контакти:
Нито Краев,нито Ал.Ем. са мръднали и на милиметър в развитието си. Нещо повече. Краев е такава нула,че вече ми става мъчно за Слори или Матондо! Ал.Ем. щеше да ни загроби с Ботев.
Ако това е наследството на Петрович...леле-мале!!! Бомби със закъснител! Даже и без закъснител,защото вече почнаха да се взривяват.
Не вярвах,че ще го кажа,но,в сравнение с Краев,Зе Соареш е направо Гаринча!!!
Ако Краев беше чужденец,досега да беше изритан.
Ако това е наследството на Петрович...леле-мале!!! Бомби със закъснител! Даже и без закъснител,защото вече почнаха да се взривяват.
Не вярвах,че ще го кажа,но,в сравнение с Краев,Зе Соареш е направо Гаринча!!!
Ако Краев беше чужденец,досега да беше изритан.
Дедо каза, че пуска Краев защото няма друг
- blue avalanche
- Контакти:
mikata написа:Дедо каза, че пуска Краев защото няма друг
Някои смятат,че Петрович е направил от Краев БоК!!!
И цял живот трябва да му благодарим за това!
Големите разбирачи от футбол и тактика дето говорят за некадърността на сърбина да ми обяснят защо от 8тина контраатаки общо за мачовете с Ботев и Черно Море бяха създадени 6 ситуации и от тях 4 гола в нашата врата ?
PSvilenov написа:Големите разбирачи от футбол и тактика дето говорят за некадърността на сърбина да ми обяснят защо от 8тина контраатаки общо за мачовете с Ботев и Черно Море бяха създадени 6 ситуации и от тях 4 гола в нашата врата ?
А ти кажи колко вкарахме на Монтана? и на Царско село? за Нефтохимик, Горна Оряховица и пак обясни за брилянтния фудбол срещу Марибор?
Сър Алекс Фъргюсън пак си е голям треньор, въпреки че остави в наследство дърводелски състав, с който никой друг не можеше нищо да постигне.