Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 30 окт 2016 23:44

Tommi написа:Не знам какво е говорил пред Дарик, но досега два пъти си е казвал мнението за този отбор. Първият път беше в съблекалнята на Левски след поемането на клуба, а вторият път беше след мача между двата отбора. И двата пъти позицията му беше доста ясна. Нищо общо с изказванията на Петрович.

Ами аз знам какво говори по Дарик, Томми, изрично спомена на 2-3 места този отбор с името ЦСКА ....... това си е припознаване точно като на Петрович, щото и сърбинът ги нарече ЦСКА.

В най-мекия случай, ако не припознаваш преименувания Литекс, ще ги наричаш ЦСКА-София .... но никога ЦСКА. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 окт 2016 23:56

1982 написа:
Tommi написа:Не знам какво е говорил пред Дарик, но досега два пъти си е казвал мнението за този отбор. Първият път беше в съблекалнята на Левски след поемането на клуба, а вторият път беше след мача между двата отбора. И двата пъти позицията му беше доста ясна. Нищо общо с изказванията на Петрович.

Ами аз знам какво говори по Дарик, Томми, изрично спомена на 2-3 места този отбор с името ЦСКА ....... това си е припознаване точно като на Петрович, щото и сърбинът ги нарече ЦСКА.

В най-мекия случай, ако не припознаваш преименувания Литекс, ще ги наричаш ЦСКА-София .... но никога ЦСКА. ;)

Петрович и Русев са наричали отбора ЦСКА,защото няма друг ЦСКА в ППЛ и някак си е ненужно да се изговаря ''ЦСКА-София'',а и са наясно че няма им порасне па*ката като кажат ''София'' накрая.Това дали някой се обидил като са казали ЦСКА не е от значение,защото темите,които те са обсъждали са били свързани с Левски(поне така си мисля,не съм ги слушал),а не Сульо и Пульо кво припознал и кво не е припознал. ;)
Последна промяна от delqnski47 на 30 окт 2016 23:58, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 30 окт 2016 23:57

Не ви ли омръзна да пишете романи кой какво е припознал и кой как нарича отбора на Ганчев? Абе гледайте си Левски бе, мама му стара.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 окт 2016 23:59

PSvilenov написа:Не ви ли омръзна да пишете романи кой какво е припознал и кой как нарича отбора на Ганчев? Абе гледайте си Левски бе, мама му стара.

То лоша реклама по принцип няма на този свят,но лошото е че някои хора нямат акъл да го разберат. :)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 окт 2016 00:05

delqnski47 написа:
1982 написа:

Петрович и Русев са наричали отбора ЦСКА,защото няма друг ЦСКА в ППЛ и някак си е ненужно да се изговаря ''ЦСКА-София'',а и са наясно че няма им порасне па*ката като кажат ''София'' накрая.Това дали някой се обидил като са казали ЦСКА не е от значение,защото темите,които те са обсъждали са били свързани с Левски(поне така си мисля,не съм ги слушал),а не Сульо и Пульо кво припознал и кво не е припознал. ;)

Аз не коментирам те какво припознавали или не, не ми и пука, коментирам различната реакция на левскарската общност спрямо едни и същи думи, изречени от двамата. Единия и до днес го плюят, а за другия ни вопъл.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 окт 2016 00:15

1982 написа:
Аз не коментирам те какво припознавали или не, не ми и пука, коментирам различната реакция на левскарската общност спрямо едни и същи думи, изречени от двамата. Единия и до днес го плюят, а за другия ни вопъл.

Ами поради простичката причина че единия е собственик на отбора,а Левски няма 100 собственици.Някои хора само пъплят за морал и за не знам си какво си,а истината е че парите движат нещата. ;) Тва за морала важи тука у форумо или у кръчмата там с биричката.Който има пари - може да си плямпя каквото си иска и никой копче не може да му каже.Това е положението.Дедо ви Спас може и за ''Вечно дерби'' да говори,ако реши.Даже и фланелка на ЦСКА може да си сложи,ако поиска.Или пък ей ся да си хване шапката и да си замине като заебе тия тук 20 милиона ли 30 милиона ли колко са там задълженията.Тва си е негова работа.Поръчва музиката човека с парите в крайна сметка.А някои фенове нека да продължат да си мислят че нещо зависи от тях. ;)
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 окт 2016 00:23

Не, много си далеч, простичката истина е, че има двоен аршин. Някои просто мразят Петрович и само дебнат за какво да се хванат да го плюят, не им е чак такъв проблем дали припознавал или не Литекс за ЦСКА, това е просто удобен повод да го захапят. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2016 00:31

1982 написа:Не, много си далеч, простичката истина е, че има двоен аршин. Някои просто мразят Петрович и само дебнат за какво да се хванат да го плюят, не им е чак такъв проблем дали припознавал или не Литекс за ЦСКА, това е просто удобен повод да го захапят. ;)

Единият говори за Вечно дерби, а другият казва, че вечно дерби няма. Това е разликата. Не дали някой в разговорната реч е пропуснал да спомене тирето и местоположението.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 окт 2016 00:39

Късно е, Томми, и не ми се прослушва отново цялото интервю, за да ти вадя цитати, само ще ти кажа, че като слушател останах с впечатлението, че си говори баш за ЦСКА. 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2016 02:54

Сега, когато се повдига въпроса... ЦСКА каза, Tommi. Просто не реагирах първосигнално, иначе щях сигурно първи да го отбележа. За мен няма значение, тъй като аз този не съм го припознал за "собственик" на "Левски". Той е подставено лице и агент на ДС/свързан с бившите служби, така че какво говори ми е през 'оя. И какво значение има? UEFA го казва, ти си го знаеш. За чии чеп ти е друг да ти казва, че да стане истина? Не вярваш на себе си или на UEFA? Повярвай ми на мен тогава.

Върни се в “Левски”