Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2016 21:39

PSvilenov написа:Много ме кефи как Петрович още ви бърка в жалките злобни душици и макар да си постигнахте гнусната цел още не може да спите от него :twisted: :twisted:

Я, едната любовница на дедо се обади... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 окт 2016 21:42

sin4ec написа:
PSvilenov написа:Много ме кефи как Петрович още ви бърка в жалките злобни душици и макар да си постигнахте гнусната цел още не може да спите от него :twisted: :twisted:

Я, едната любовница на дедо се обади... :)

Точно ти нямаш право на подобни коментари , че скачаш на бой като чуеш нещо лошо за жена ти Стоев :lol: :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 окт 2016 21:43

Имаме си форумен бабаит значи, а? :roll:

Знаете ли колко ми пука къде ще ходи Петрович след като вече не е треньор на Левски? Ама айде да не падам на нивото на бабаитчето и да казвам кое и как ще ми сравни със земята. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 окт 2016 21:54

Warped написа:
peliforewer написа:
Warped написа:
peliforewer написа:
Долно уйно написа:С какви отбори играе Копенхаген?
К.Само ще поясня че М.Велчев е представител на руска банка близка до Путин, наляла доста пари в Левски,явно писанията в медиите за дистанцирането на Кремъл от съмнителната сделка за Виваком е истина[/size].

Недей да пишеш с голям шрифт особено глупости. Русев изглежда наистина ще се окаже партенка и изтривалка на някоЙ. От това губи Левски с поредния нулев сезон

https://bivol.bg/borisov-vtb-50-mln.html

Мен тая банка не е дала 5 стотики на Левски

5ст. не,но 1,5млн.евро да......http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/vtb ... 51824.html
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 окт 2016 22:02

Tommi написа:
1982 написа:Да, ама това се прави на принципа на рекламата, за обществена популяризация и имидж на бранда, не се прави сделка - ние ви даваме 5 милиона на клуба, ама вашите фенове да ни дадат 10 милиона. :mrgreen: :mrgreen: Чул ли си, Юнайтед като подпишат с Водафоун, примерно, и шефът на Водафоун да се изцепи - "сега чакаме 15 милиона фенове на Юнайтед да ни станат абонати ..... и ние обещаваме, че част от парите, дето ни дадат, ще ги дадем на Юнайтед .... ама само част" ??!

Какво значи сделка? :) Няма да се подпише договор между Виваком и фенклуба за прехвърлянето на еди-колко си абоната. :) А това, че е заявил , че Виваком очаква увеличаване на продажбите си не е нещо лошо. Водафон не го казва, но целта е същата.

Ами той директно си ви го каза онзи ден - ако искате Виваком да дава пари на Левски, давайте пари на Виваком. Това е малоумно изявление. Звучи като рекет. Страшен автогол.

А Водафоун просто не се управлява от комунисти. За тяхно щастие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 окт 2016 22:08

rhaegar написа: Няма как да искаш хората ей така да дойдат при теб,само от някаква симпатия-да, има и такива, но то се вижда колко са-20 хиляди.

Човек, това с 25-те хиляди левскари, станали абонати на Виваком през последната година, е пълна глупост. Как ги изчислиха, аз самият преди 3 месеца станах техен абонат за една услуга, да не би и мен да ме брои Спас за левскар ??! :mrgreen: :mrgreen: Съжалявам, ама никой не ме пита нищо за футбол, когато сключих договора си. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2016 01:11

koisa написа:Имаме си форумен бабаит значи, а? :roll:

Знаете ли колко ми пука къде ще ходи Петрович след като вече не е треньор на Левски? Ама айде да не падам на нивото на бабаитчето и да казвам кое и как ще ми сравни със земята. :geek:

А би трябвало яко да ти запука, ако Петрович отиде в Литкес..ЦСКА. Не съм убеден, че ще разбереш защо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2016 01:42

Кашчей написа:

А би трябвало яко да ти запука, ако Петрович отиде в Литкес..ЦСКА. Не съм убеден, че ще разбереш защо!

Щото, както казах Парцуцата е взел пари от Ганчев, за да удари Левски във важен момент.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2016 10:28

W84me написа:Щото, както казах Парцуцата е взел пари от Ганчев, за да удари Левски във важен момент.

Е, щом ти го казваш, значи е така lol. Стига тролехте бе, пичове. Не се ли плаща при приключване на акцията? Честно, не знам как функционира системата. Излъгаха ви, успяхте, "Левски" беше дотук с амбициите си за титлата (и не само за нея). Време е сега да почнете нещо друго. Хвалебствия към Финягата, кампания за vivacom-изиране. Там, каквото иска Цар Трол.
Относно призива му за "Виваком", остави колко смешно е това, но лично аз съм на BOB и плащам по 4-5 лева тел всеки месец. Няма как да стане.
Последна промяна от metodito на 30 окт 2016 10:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2016 10:33

Кашчей написа:

И на мен не ми пука. Аз съм "про-", а не "анти-". Предполагам и koisa и много други са такива. Не е в "Левски", това е, а на кой ще донесе успех, не ме брига. "ЦСКА", казваш... Ъъъъ, кое визираш - онова в Архива?

Върни се в “Левски”