PSvilenov написа:Много ме кефи как Петрович още ви бърка в жалките злобни душици и макар да си постигнахте гнусната цел още не може да спите от него
Я, едната любовница на дедо се обади...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PSvilenov написа:Много ме кефи как Петрович още ви бърка в жалките злобни душици и макар да си постигнахте гнусната цел още не може да спите от него

sin4ec написа:PSvilenov написа:Много ме кефи как Петрович още ви бърка в жалките злобни душици и макар да си постигнахте гнусната цел още не може да спите от него
Я, едната любовница на дедо се обади...

Warped написа:peliforewer написа:Warped написа:peliforewer написа:Долно уйно написа:С какви отбори играе Копенхаген?
К.Само ще поясня че М.Велчев е представител на руска банка близка до Путин, наляла доста пари в Левски,явно писанията в медиите за дистанцирането на Кремъл от съмнителната сделка за Виваком е истина[/size].
Недей да пишеш с голям шрифт особено глупости. Русев изглежда наистина ще се окаже партенка и изтривалка на някоЙ. От това губи Левски с поредния нулев сезон
https://bivol.bg/borisov-vtb-50-mln.html
Мен тая банка не е дала 5 стотики на Левски
Tommi написа:1982 написа:Да, ама това се прави на принципа на рекламата, за обществена популяризация и имидж на бранда, не се прави сделка - ние ви даваме 5 милиона на клуба, ама вашите фенове да ни дадат 10 милиона.
Чул ли си, Юнайтед като подпишат с Водафоун, примерно, и шефът на Водафоун да се изцепи - "сега чакаме 15 милиона фенове на Юнайтед да ни станат абонати ..... и ние обещаваме, че част от парите, дето ни дадат, ще ги дадем на Юнайтед .... ама само част" ??!
Какво значи сделка?Няма да се подпише договор между Виваком и фенклуба за прехвърлянето на еди-колко си абоната.
А това, че е заявил , че Виваком очаква увеличаване на продажбите си не е нещо лошо. Водафон не го казва, но целта е същата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
rhaegar написа: Няма как да искаш хората ей така да дойдат при теб,само от някаква симпатия-да, има и такива, но то се вижда колко са-20 хиляди.

Съжалявам, ама никой не ме пита нищо за футбол, когато сключих договора си.
  Съжалявам, ама никой не ме пита нищо за футбол, когато сключих договора си.  
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
koisa написа:Имаме си форумен бабаит значи, а?
Знаете ли колко ми пука къде ще ходи Петрович след като вече не е треньор на Левски? Ама айде да не падам на нивото на бабаитчето и да казвам кое и как ще ми сравни със земята.
Кашчей написа:koisa написа:Имаме си форумен бабаит значи, а?
Знаете ли колко ми пука къде ще ходи Петрович след като вече не е треньор на Левски? Ама айде да не падам на нивото на бабаитчето и да казвам кое и как ще ми сравни със земята.
А би трябвало яко да ти запука, ако Петрович отиде в Литкес..ЦСКА. Не съм убеден, че ще разбереш защо!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Щото, както казах Парцуцата е взел пари от Ганчев, за да удари Левски във важен момент.
Кашчей написа:koisa написа:Имаме си форумен бабаит значи, а?
А би трябвало яко да ти запука, ако Петрович отиде в Литкес..ЦСКА. Не съм убеден, че ще разбереш защо!
Потребители, разглеждащи този форум: honda, ikar, LoveAndPeace и 26 госта